2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Evet 1 aydır belki daha fazla oldu altını her açtıgımda parmağını götürüyor. Ben başta mantar oldu kaşınıyor sandım, baktım bir şey yok ne kızarıklık ne koku. Sonra 9.ay kontrolünde doktoruna sordum çok normal,keşfediyor dedi. İnternetten de biraz araştırdım gerçekten çok var böyle bu aylarda. Bit de resmen bu durumdan memnun yani engellemeye çalışınca huysuzlanıyor ben de dikkatini dağıtıyorum, eline başka bir şey veriyorum onunla oyalanıyor sonra ben altını değiştirmeye ugraşmaya devam

Ya çok sevindim. Sağlık sorunu olmasın da . Ben bu kadar erken kesfedeclerini hiç dusunmedim. Zamanı vardır filan diye düşündüm

Aynen ya belim ikiye ayrılıyor düz durmuyor yampirik bağlıyorum sızdırıyor bu yüzden hep

Çok sağ olun burun akıntısı öksürük yok çok şükür. Kulak ağrısı mahvetti bizi sürekli mizmiz ağlıyor. İştah da gitti. Geçecek bu günler sabır çekiyorum
kulak enfeksiyonu çok kötü ya benimki hafif ağrıdığında bile insan kötü oluyor denge merkezi olduğu için tüm vücudu etkiliyor. bir an önce şifasını buldun kuzucuk inşallah hemen geçer
bizim 1 ay kadar iştah sıfırdı şimdi tekrar açılıyor üzülmeyin

Kızlar bugün kızımı tartmaya götürdüm 1 ayda hiç kilo almamış, böyle bisey olurmu, gayet tok tombik bi bebek bana ağırlaştı gibi geliyor ama aynı 9 kilo, yemeklerini güzel yiyor, meme emiyor sık sık, çok hareketli ondan mi acaba, mama sandalyesine koyuyorum ziplayarak sandalye hop oturup hop kalkıyor, yanında olmasak düşer, 1 dk durma yok. Ebede gayet kilosu güzel tombik duruyor sıkıntı edilecek durum yok dedi

yeni bebek sağlıcakla gelsin
Benim oğlum da öyle,hatta bir ara koparacakmış gibi çekiştiriyordu,onlara ilginç geliyor sanırım

kilo almaması normal,çok haraketliler,hatta zayıflayanlar bile oluyor,ayına göre kilosu iyi sayılıyor,benim oğlum bu ay 250 ya da 300 gr almış,şimdi 8800 gr.Persentil tablosuna göre benim oğlum hep %25-lerin içinde oldu.

Bu aylarda almaması normalmiş, benim oğlum da çok hareketli 7. Ayında kilo almamıştı sonrasında 500, 350gr aldı, sabahları omletine tereyağ koyuyorum o güzel kilo aldırdı.

Oğlumda önceleri kaçıyordu ayakta bağlıyordum üstüme işediği bile oldu şimdi de bağlatmamak için ağlıyor ama öyle böyle değil bi ara sadece bez değiştirirken çizgi film açıyordum farkettim ki olmayan uykusu iyice bozuldu, oğlum banyo yaparken de ilaç verirken de hep ağlıyor alışkanlık yaptı bilmiyorum ne yapmak gerekiyor böyle durumlarda

Amin inşallah çabuk iyileşir.

Benim kızım da çok hareketli martin 21 de 9 doldurduk. Kilosu 9.800 falandı 2 gün önce tekrar tartildi aynı kilosu kilo alımları artık çok yavaşladı. Dün parkta bir kadınla tanıştım. Kızı 15 aylık 10 kg ve ayda 150 gram alıyormuş.

Ben çareyi dikkatini başka şeylere çekmekte buluyorum. Oyuncak,krem,kutu vs elime ne geçerse ona zarar vermeyecek şeyleri tutuşturuyorum eline. Oyalanıyor biraz.
Ama ilaç verirken ağlamasına çare bulamadım

İçim rahatladı okuyunca. Pheebs Hamile arkadaş sen miydin. Yoksa grubumuzun ikinci hamile kalan kişisi misn
Ben temmuz grubundayım normalde ama haziranda doğdu bebeğim o yüzden bir ayağım burda bakıyorum arada bilmem ben dışında kim hamile bilmiyorum bu grupta. Temmuzda bir arkadaş daha var ama.

Ben temmuz grubundayım normalde ama haziranda doğdu bebeğim o yüzden bir ayağım burda bakıyorum arada bilmem ben dışında kim hamile bilmiyorum bu grupta. Temmuzda bir arkadaş daha var ama.
Hayırlı olsun. Ya hatırlamıyorum. Bir arkadaş daha hemen hamile kalmıştı. Nasıl geçiyor hamilelik ve aynı zamanda cocuk

Kızlar kızımın ayağı 11cm hangi ayakkabı bedenidir?
Bir de baş çevresi 44.5 cm bu aylarda normal boyutta mı?

Kızlar kızım alkıs ve baybayvyapmayı unuttu haha sizinkiler de unuttu mu hiç?

Ya bizim kız yavas yavaş inatlaşıyor istediğini yaptırmaya çalışıyor

Kızlar defactodan giyim alan varmı?Kalıplar beden tablosundaki ile aynımı?Trendyolda beden tablosunda 9-12 ay için boy 80,kilo 9-10,12-18 ay için boy 86,kilo 10-11 yazıyor.Benim oğlum 10 aylık,8800 gr,boyu 71-72 cm gibi.Yazlık şortlu takım var,9-12 aylık mı almalıyım?Beden tablosuna güveneyim mi,yoksa küçük mü olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…