2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Kızlar sizin de bebekleriniz çorba içerken kaşığı elinizden alıyor mu,ağzına sokup sonra yere atıyor mu?Çorbaları zor içiriyorum son günler.Sizde durumlar nasıl?
Hem de gözümün içine bakarak atıyor , kasıtlı ve bilerek yapıyor tepki bekliyor benden.

17 de son uykusundan kaldırmayı da denedim. Bu sefer 21 de uyuyup 22 gibi uyandı yine
Aynen ben de büyüme hormonu olayından dolayı taktım kafaya yoksa napiyim uyusun istediği zaman
İnşallah gelişimine etkisi olmaz çok, olursa benim bebe küçücük kalır bu düzene

Denedim erken uyandırmayı ama ne yalan söyleyeyim 2 günde pes ettim olmadı diyip. Annem de baskı yapmıştı uyuyan çocuk uyandırılmaz diye ..
Yazın parktır denizdir yürümektir yorulunca düzene girer diye umuyorum artık

aynen ben de çok denedim hatta bir sefer 10da yatıp 11de geri kalktı babam sahibine çekmeyen mal haramdır der yani ben çok geç yatıp kalktığım için böyle oluyormuş

Kızlar sizin de bebekleriniz çorba içerken kaşığı elinizden alıyor mu,ağzına sokup sonra yere atıyor mu?Çorbaları zor içiriyorum son günler.Sizde durumlar nasıl?
ben çamaşır yıkamaktan ve masaları temizlemekten mahvoldum bir lokma daha yesin diye girmediğimiz kılık kalmadı

Hem de gözümün içine bakarak atıyor , kasıtlı ve bilerek yapıyor tepki bekliyor benden.
evet aynen,çok eğleniyor
benim de oğlum 21de yatdığı gün,22:15 gibi uyanmıştı,odaya girip işığı yakmadan kucağıma alıp yeniden yatırıyorum,kucağımda uyutduğum için kucağıma almazsam sakinleşmiyor.Benim oğlum gece boyu 1;1,5;2 saatten bir uyanan bebek.Seninki sabaha kadar uyuyorsa,yine sabaha kadar uyur.Yeni bir alışkanlığa biz büyükler zor alışıyoruz,zaman alıyor,küçükler de öyle.İstikrarlı olmak lazım.Ben düzeni,rutinli olmayı seviyorum,belki de o yüzden direniyorum.

ben çamaşır yıkamaktan ve masaları temizlemekten mahvoldum bir lokma daha yesin diye girmediğimiz kılık kalmadı
Lütfen buna bir de bebeği , mutfak halısını ve havlularını yıkamayı ekleyelim. Bir de ben BLW alıştırmaya çalışıyorum her öğün en az 35 dakika sürüyor. Mama sandalyesinin altına bir büyük naylon serdim ama yine de temizlik bitmiyor.
Vakit ek gıda hazırla, topla, kaldır ile geçiyor.

Evet alıyor kaşığı, ben de eline başka bi kaşık verip yedirmeye devam ediyorum.

Bizimkide aynen öyle keramet kasıkta sanıyor ağzına sokuyor ikinciye yemek yok atıyor, ben iki kaşık getiriyorum birini kaparsa diğeriyle devam ediyorum

Evet alıyor kaşığı, ben de eline başka bi kaşık verip yedirmeye devam ediyorum.
Bizimkide aynen öyle keramet kasıkta sanıyor ağzına sokuyor ikinciye yemek yok atıyor, ben iki kaşık getiriyorum birini kaparsa diğeriyle devam ediyorum
1.yi yere atıp 2.yi elimden alıyor,onu da bir az oynatıp yere atıyor,ben tekrar 1.ile veriyorum tekrar aynı şeyler.Yeyip bitirmesi 1 saati buluyor

Arkadaşlar benim bebenin 9.ayında parmak ucundan baktıkları testte kansızlığı çıkmıştı Ferro Sanolun şurubunu kullanıyoruz bir aydır şuan 10 aylık ama sık sık kabız oluyor kayısı falan yediriyorum nafile çok çok zorlanıyor sağlık ocağına gidicem ama size de danışmak istedim bu şurubu kullanan oldu mu aramızda? Bu şurubu daha etkili olduğu için vermişti ama kabızlık peşimizi bırakmıyor

ay çok sevindim ocean kullandım değerler düşük çıktı diyen birkaç kişi görmüştüm
Bebekten bebeğe değişiyor ya bazılarında kabızlık bile yapıyor biz kabızlıkta yaşamadık 1 yaşına kadar devam edicez

Kizlar bebeklerinizim hepsi cee oynuyor mu ya benim kiz anlmiyor galiba sadece gülümsüyor ama kahkaha ya da devam isteme yon ben durursam tmm ilgisi yok

1.yi yere atıp 2.yi elimden alıyor,onu da bir az oynatıp yere atıyor,ben tekrar 1.ile veriyorum tekrar aynı şeyler.Yeyip bitirmesi 1 saati buluyor
Sanırım kendileri yemek istiyor o yüzden, ben yavaştan önüne tabak kaşık koyucam ortalık çok batıcak ama napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…