2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Kizlar bebeklerinizim hepsi cee oynuyor mu ya benim kiz anlmiyor galiba sadece gülümsüyor ama kahkaha ya da devam isteme yon ben durursam tmm ilgisi yok
Benim kızım oynuyor ama her bebek kendine özel sizinkinin belki ilgisini çekmiyordur farklı alternatifler başka oyunlar deneyin birde

Kizlar bebeklerinizim hepsi cee oynuyor mu ya benim kiz anlmiyor galiba sadece gülümsüyor ama kahkaha ya da devam isteme yon ben durursam tmm ilgisi yok
Benimki oynuyor, eline bi örtü veriyorum yüzünü kapatıp aniden acıyor gülerek, her bebek farklı, hepsinin ilgi alanida farkli, kiminin alkış dikkatini çeker, kiminin cee, bunlar basit seyler

Kızlar çok teşekkür ederim. Şans dilediğiniz icin bu arada benim oğlum cee diyince pek tepki vermiyor. Ama bir battaniyesi var onu çok seviyor yüzüne kapatıp geri açıyor sürekli

Kızlar külot bez kullanan var mı? Ben oğluma bantlı bez takamıyorum resmen savaşıyoruz artık. Sürekli dönüyor, bacaklarını sımsıkı kapatıyor belim koptu bağlicam bezi diye. Kaç numara alınır acaba

Selam herkese Meva m pazar dan beri düşük ates vardı. Dünden beri yükseldi bugün 39 lari geçti. Dr götürdük kulağı kızarık orta kulak enfeksiyon gözüküyor dedi. Antibiyotik yazdı bizim.gibi bu hastalığı yaşayan var mı? Antibiyotik kullanacağız öyle gözüküyor.

Bizim kizin BC ardi bir hafta kullandik atlattik

Ben de zorla takıyorum,ben almak istedim,külot bez sızma yapmıyor diye yazanlar vardı,o yüzden almaktan vaz geçtim.1 kere alıp denemek olur ama.Aynı numara iyi olmazmı?

Selam,Allah şifa versin

Sıvı tutma kapasitesi cırtlı beze göre çok daha düşük. Geçen internetten söyledim dikkat etmemişim külot bez geldi öyle bir paket kullanmış olduk. Gün içinde mesele değil de gece altını değiştirmiyorum sabah sıkıntı oluyo uyandırıyor çocuğu o doluluk. Bazen taşıyorda ve ekonomik değil malesef. Bence güreşmeye devam.

Kazandı çok mutluyum. Artık stresim bitti. Oğlum bile hissediyordu.bende durmak istemiyordu
Tebrikler
Kilot bezde de sürekli pantolon çıkarıp giydirme derdi var, onu giydirirken yine sıkıntı olacak

Geçmiş olsun. Bende kullandim geçti
. Hatta bizi diş çıkarma olayı yanılttı. Diş çıkarırken kulakları cekistirir diye okumuştum . kulak enfeksiyonu çıktı. Sakin ihmal etme antibiyotigi

Erkek çocuk anneleri bir şey soracağım. Bezi çıkardıktan sonra çocuğunuz eli ya da parmağı pipisine gidiyor mu. Kasimaya mi çalışıyor anlamıyorum. Acaba yara mı var kızarıklık diye bakmaya çalışıyorum izin vermiyor. Normal mi doktora gittiğim de sormalı miyim.

Bizim kizin BC ardi bir hafta kullandik atlattik
Bizde atlatırız inşallah
Geçmiş olsun. Bende kullandim geçti
. Hatta bizi diş çıkarma olayı yanılttı. Diş çıkarırken kulakları cekistirir diye okumuştum . kulak enfeksiyonu çıktı. Sakin ihmal etme antibiyotigi
Ben de diş sanmıştım zar zor içilmeye çalışıyorum gecer inşallah bizimde hemen Tebrikler bu arada gurur duydum

tam bizi tarif etmişsin resmen ayakta bağlıyorum bezi

çok geçmiş olsun biz de öksürük balgam olunca 1 hafta kullandık antibiyotik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…