2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Goon kullananlar kalıbı hakkında bilgi verebilir mi? Ben baby turco kullanıyordum ama aşırı zamlandı şu an baby turco 4 küçük geliyor 5 büyük geliyor goon alsam 4 mü almalıyım 5 mi

Goon kullananlar kalıbı hakkında bilgi verebilir mi? Ben baby turco kullanıyordum ama aşırı zamlandı şu an baby turco 4 küçük geliyor 5 büyük geliyor goon alsam 4 mü almalıyım 5 mi
Goon 3 den memnundum ama 4 numara çişi hep önde topluyor ve biraz fazla çiş yapsa patlıyor ben önermem, ben sleepyden devam.

Ben goon premium soft 4 numara kullanıyorum. Bebeğim 9,5 kilo olmuştur . Hiç sorun yaşamadık . Ben çok memnunum

Saat başına bile hasretim desem? Yarım saatte bir uyanıyor bu saate kadar daha hiç uyumadım uzun zamandır günlük 2 3 saat bölük pörçük uykuyla hayatta kalmaya çalışıyorum ve oruç da tutuyorum. Söyleyeceklerim bu kadar 🥺
Allah kolaylık versin

çok geçmiş olsun ya biz de bugün iyiyiz biraz. tereyağı eritip pekmez ekleyip verdim birkaç defa balgama iyi geliyormuş
ateş için ayak altına sarımsaklı zeytinyağı sürenler var inşallah hemen iyileşirsiniz hastalık zormuş ya 😪
Teşekkür ederim.Oğlum iyileşiyor derken bu akşam ateşlendi.Ben de halsizdim bu gün.İnşallah çabuk atlatırız.
Hasta bebeklere Allah şifalar versin çabucak iyileşsinler inşallah.

Benim bebeğimin hala dişi yok.Belirtisi de yok o yüzden belki de uyumayla ilgili sorunumuz yok.
Uyku ve yeme işini şimdilik çözdük sanırım . İnşallah böyle devam eder.
Geceleri artık en az 6 saat kesintisiz uyuyor. Bazen saat 4 te bazen de 6 da emmek için uyanıp tekrar uyuyor 7,5-8 e kadar. Gece emmediği için sütler doluyor göğsüm sızlıyor herhalde daha vücut alışmadı.

Teşekkür ederim.Oğlum iyileşiyor derken bu akşam ateşlendi.Ben de halsizdim bu gün.İnşallah çabuk atlatırız.

Sarımsağı ben de çorbasına koyuyorum,tadı da,güzel oluyor.Benim oğlum su içmiyor,1-2 kaşık anca.Anne sütü suya olan ihtiyacını karşılıyor sanırım
Tekrardan doktora götürsen mi acaba? Çiğ sarımsak benim d3digim 😅😅 benim bebe çok seviyor suyu ya da oynamayı seviyor

Benim bebeğimin hala dişi yok.Belirtisi de yok o yüzden belki de uyumayla ilgili sorunumuz yok.
Geceleri artık en az 6 saat kesintisiz uyuyor. Bazen saat 4 te bazen de 6 da emmek için uyanıp tekrar uyuyor 7,5-8 e kadar. Gece emmediği için sütler doluyor göğsüm sızlıyor herhalde daha vücut alışmadı.
Olabilir canım. Benim de ilk baslarda sagmadigimda sızlıyordu. Şimdi baya azaldı sut . Doyurmuyor Bile

Herkese selamlar. Bizde alt 2 dis üst 4 diş patladı çıktı. Üst 4 diş patlarken 1 gün ateş yaptı. 39 yapar mı yaşayan oldu mu ? Çok şükür 2 gündür uykusunda çok sık kalkmıyor belli saatler de kalkıyor. Bu demek oluyor ki ayrı yaymaya başlayacağız inşallah 😁

Buraya dert yanmıştım bebem arkamdan ağlamıyo hiç diye….. ayyy demeseydim meğer ne büyük lüksmüş o 🥲 9 aylıkken bi güncelleme geldi odadan çıktığım an bas bas bağırıyo aman amannn
Benimki de hep yanında istiyor beni hiçbir iş yapamıyorum

çok geçmiş olsun ya biz de bugün iyiyiz biraz. tereyağı eritip pekmez ekleyip verdim birkaç defa balgama iyi geliyormuş
ateş için ayak altına sarımsaklı zeytinyağı sürenler var inşallah hemen iyileşirsiniz hastalık zormuş ya 😪
Teşekkür ederim,hep iyi olun,ben öksürük için pekmez,tereyağ, limon karışımı veriyordum,öksürük gitdi ateşi 37.8-den aşağı düşmüyor,bu gün 39.8,39.2 ateş gördük.Boğazı ateş veriyor diyorlar,yarın doktora gideceğiz inşallah

Maşallah.Yemek düzeniniz nasıl?akşam yemeğini kaçta veriyorsunuz?Gündüz doyuyor ki,gece kalkmıyor,emmeye alışkanlık ta yok,bu iyi bir şey.Ben çok yedirmeye korkuyorum,3 öğün veriyorum,arada başqa şey de versem yer yani.Diş çıkardığı dönemde de böyle stabil davranırsanız,dişle ilgili rahatsızlığı geçtikten sonra da böyle devam eder diye düşünüyorum.
Tekrardan doktora götürsen mi acaba? Çiğ sarımsak benim d3digim 😅😅 benim bebe çok seviyor suyu ya da oynamayı seviyor
Çiğ sarımsak dediğini bildim,bebeğimde de test etyim,bslkabağıyla verdim, ağzını yaktı🙈
Doktora daha gitmemiştim,yarın götürmek şart oldu.

Herkese selamlar. Bizde alt 2 dis üst 4 diş patladı çıktı. Üst 4 diş patlarken 1 gün ateş yaptı. 39 yapar mı yaşayan oldu mu ? Çok şükür 2 gündür uykusunda çok sık kalkmıyor belli saatler de kalkıyor. Bu demek oluyor ki ayrı yaymaya başlayacağız inşallah 😁
ateşi ne kadardı?

Asm de ki ebe hemşiremiz anason çayı ver demişti dört tatlı kaşığı verdim uyku arasında bakalım işe yarayacak mı deneyen var mı kızlar😔

Maşallah.Yemek düzeniniz nasıl?akşam yemeğini kaçta veriyorsunuz?Gündüz doyuyor ki,gece kalkmıyor,emmeye alışkanlık ta yok,bu iyi bir şey.Ben çok yedirmeye korkuyorum,3 öğün veriyorum,arada başqa şey de versem yer yani.Diş çıkardığı dönemde de böyle stabil davranırsanız,dişle ilgili rahatsızlığı geçtikten sonra da böyle devam eder diye
6 gibi akşam yemeği veriyorum . Ama emerek uyuyor, 8-8.30 gibi emzirerek uyutuyorum.

X