- 10 Ekim 2019
- 2.839
- 2.350
- 34
Bakınca her hareketine otizm çıkıyor ben artık ilgilenmiyorum.Kızlar ben şimdi otizml3 ilgili bir video izledim. Kollarını sallaması. Parmakları sürekli birbirine degdirip oynaması belirtiler arasında. Bunları benim çocuğum yapıyor. Sizinkiler de yapıyor mu ? Aslında çok gul3c ve sürekli konuşmaya çalışan bir çocuk. Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu ama merak ettim sizde de böyle şeyler var m
Ölçümlerimiz aynı biz de 20 gün olmuştur gideliGeçen hafta hastaneye gittik. Kilo 9, boy 72 cm ,kafa cevreside 43.5 olmuş. Geniz akıntısı için alerji ilacı verdi. İlacı icirdikten 20 dk sonra uykuya dalıyor.
ben de hiç hayır demedim desek de anlayacak durumda olduklarını sanmıyorum canım.. epeyce merak ve keşif modunda olacaklar.. hayır ne demek bilmiyorlar durmaları gerektiğini tehlikeli durumları ağzına almaması gereken şeyleri bilmiyorlar.. zamanla öğrenecekler.Bu bir gelişim aşaması mi . Yani ben hiç hayır demedim çocuğuma . Siz bumu yazınca suçlu hissettim. Eksik kalmışım gibi oldu
ayyy canım hiçbir şey istemiyor ama almaya çalışayım sağolasınBol sıvı alın antibiyotiğe rağmen iyileşemediyseniz belki viral enfeksiyondur
kollarını sallıyor hatta iki gündür minik alkışlar yapmaya başladı. lütfen takılmayın böyle şeylere eğer sosyal anlamda göz teması varsa gülüyor eğleniyorsa size tepki veriyorsa otizm yokturKızlar ben şimdi otizml3 ilgili bir video izledim. Kollarını sallaması. Parmakları sürekli birbirine degdirip oynaması belirtiler arasında. Bunları benim çocuğum yapıyor. Sizinkiler de yapıyor mu ? Aslında çok gul3c ve sürekli konuşmaya çalışan bir çocuk. Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu ama merak ettim sizde de böyle şeyler var mi
geniz akıntısından başka alerji için bir problem var mıydı canım? vücudunda ara sıra minik kırmızı lekeler görüyorum sonra kabuklanıp kayboluyorlarGeçen hafta hastaneye gittik. Kilo 9, boy 72 cm ,kafa cevreside 43.5 olmuş. Geniz akıntısı için alerji ilacı verdi. İlacı icirdikten 20 dk sonra uykuya dalıyor.
selam canım benim bebiş de aynı yasakları seviyor:) bir de kafasına koyduğunu yapıyor başka odaya götürsem bile geri dönüp aklına koyduğu yere gidiyorHerkese selamlar. Meva'm da emekliyor biliyorsunuz. Ama bu sefer hızlandı zor koşuyorum peşineYasak yerlere bilerek gidiyor Bir hoşuna gidiyor kahkaha atarak gidiyor bir de Hayır yapma cız kızım günde kaç kez söylüyorum hatırlamıyorum. Ramazan da geliyor oruç tutacak misiniz emziren annelerim.. Süt azalma durumundan korkuyorum ve acıkınca halsiz oluyorum. Önceleri hep tuttum kararsızım o yüzden..
Bakınca her hareketine otizm çıkıyor ben artık ilgilenmiyorum.
Ölçümlerimiz aynı biz de 20 gün olmuştur gideliÇok geçmiş olsun
Alerji ilaçları uyutuyor,
Ben tutamayacağım . Ama doktora ya da aile hekimine sor istersen nasıl beslenirsem sütüm azalmaz diye. Ben mesela bir aydır çok az su içiyorum nerdeyse kesilecek sütümHerkese selamlar. Meva'm da emekliyor biliyorsunuz. Ama bu sefer hızlandı zor koşuyorum peşineYasak yerlere bilerek gidiyor Bir hoşuna gidiyor kahkaha atarak gidiyor bir de Hayır yapma cız kızım günde kaç kez söylüyorum hatırlamıyorum. Ramazan da geliyor oruç tutacak misiniz emziren annelerim.. Süt azalma durumundan korkuyorum ve acıkınca halsiz oluyorum. Önceleri hep tuttum kararsızım o yüzden..
Ya her şeyi ağızlarına gotürmeleri yok mu? Geçen gün benim ki pamuk yuttu ağzından çıkaramadım. Ellerini keşfetme aşaması çok güzeldi. Bir denk getirip video cekemdim diye çok üzüldüm.ben de hiç hayır demedim desek de anlayacak durumda olduklarını sanmıyorum canım.. epeyce merak ve keşif modunda olacaklar.. hayır ne demek bilmiyorlar durmaları gerektiğini tehlikeli durumları ağzına almaması gereken şeyleri bilmiyorlar.. zamanla öğrenecekler.
benim bebişim evdeki bütün çiçekleri kopardı neredeyse. tabi ki koparmasına izin vermemeye çalışıyoruz tehlikeli yerlerde cızzz diyoruz. ama merakını gidermesi gerekiyor. çiçeğe yaklaştırıp ciciii diye seviyorum belki zamanla öğrenir şu an koparıp yemek istiyor. bir iki defa çiçekleri rahat bırakmadığını görünce kaldırdık elbette tehlikeli durumlara mahal vermemek adına.
mesela kanepede yanımıza koyunca kitaplığa yetişebiliyor kitapları tek tek tutup bakıyordu. şimdi tek tek aşağı atıp ardından bakıyor. sona kalan kitabın içine bakıp kağıdını yemeye yırtmaya çalışıyor. elbette bu da hoş değil. ama merak işte:)
açıkçası ben kendisi zarar verene ya da tehlike arz edene kadar her şeye izin veriyorum. mutfakta dolabın bir kısmı var defalarca tutup kalktı düştü çok ağladı.. şimdi daha dikkatli kalkıyor biz de daha dikkatliyiz oraya gidince hemen arkasında duruyoruz. böyle böyle öğrenecek benim görüşüm böyle…
evettt bir de çok hayır demek artık o kelimeyi anlamsızlaştırırmış..Ya her şeyi ağızlarına gotürmeleri yok mu? Geçen gün benim ki pamuk yuttu ağzından çıkaramadım. Ellerini keşfetme aşaması çok güzeldi. Bir denk getirip video cekemdim diye çok üzüldüm.hayır meslesi sadece gogsumu ısırdığında dediğimi hatırladım. Ben sinirlendiğim halde oğlum kahkaha attı. Benim ki şimdilik hayırdan anlamıyor
Yasak hepsine cazip geliyor.selam canım benim bebiş de aynı yasakları seviyor:) bir de kafasına koyduğunu yapıyor başka odaya götürsem bile geri dönüp aklına koyduğu yere gidiyorben çok zayıfladım acilen toparlamam lazım. valla ben tutmayacağım. hem emzirdiğim için hem de gün koşturmayla geçiyor doğumdan önceki kilomdan da daha zayıfım. süt azalabilir bunu istemiyorum
1 Ve 1.5 litre arası içiyorum. Ben de suyu azalttım. Koşturmaca da unutuyorum. Tutmamam daha sağlıklı gözüküyorBen tutamayacağım . Ama doktora ya da aile hekimine sor istersen nasıl beslenirsem sütüm azalmaz diye. Ben mesela bir aydır çok az su içiyorum nerdeyse kesilecek sütüm
Canim benim oğlumun enfeksiyonu var diye ilk başta antibiyotik vermisti doktor. Geçen hafta gittiğimiz de öksürürken kusacak gibi oluyor .balgam var galiba dedim. Enfeksiyon gecmis. geniz akintisi icin verdi. Ama popsu ve sunnet yeri iki uc gundur baya kizarik. Yarin ilac kullanmayacagim acaba onunla mi alakali diye .Başka alerjik bir şeyi yok.geniz akıntısından başka alerji için bir problem var mıydı canım? vücudunda ara sıra minik kırmızı lekeler görüyorum sonra kabuklanıp kayboluyorlar
Valla canım ben din işleriyle ilgili artik çok konuşmam da kimsye karışmam daYasak hepsine cazip geliyor.Canım ben de hamile kaldığım kilonun altına indim. Vermeye de devam ediyorum. Hiç yerimde oturmuyorum peşine koşturmaca geçiyor. Tutamayacağım gibi gözüküyor.
1 Ve 1.5 litre arası içiyorum. Ben de suyu azalttım. Koşturmaca da unutuyorum. Tutmamam daha sağlıklı gözüküyor
Bizde aynen yuvarlanma yapıyoruz, fırfır dönüyor evdeYürümeye başlayanlar bile olmuşbenim kızım daha ilk dişini yeni patlattı emeklememiz bile yok biz odayı dönerek yuvarlanarak tavaf ediyoruz şimdilik
Daha çok küçükler, bi şeyi cok dersen degersizlesir, arsiz olurlar zaten, dikkat dağıtmak en guzeliBen hiç hayır demiyorum. Yani diyecek bir durum olmadı.
Bi iki ay daha bekleyim düzelmezse gotureyim bariİçinize sinmiyorsa takibi kapatılsa bile tekrar götürün içiniz rahat etsin. ( sorun yok dedilerse bir şey çıkacağını sanmıyorum)
Tepkisiz kalmak mıevettt bir de çok hayır demek artık o kelimeyi anlamsızlaştırırmış..
her şeyi ağzına aldığı için çok korkuyordum yere düşen bi şeyi mutlaka alın diye tembihledim herkesi (eşim almaz da normalde) benimki aşırı kağıt yedi ya.. bi de ağzına bi şey atınca kitliyor açmıyor
memeyi ısırınca tepkisiz kalmak o yüzden gerekliymiş ne tepki verirsek o oyun olarak algılayacağı için bak minik kuş kahkaha atmışbenimki de ısırınca beni yerimden hoplatıyor ama ancak böyle sönermiş bu davranış.