- 10 Ekim 2019
- 2.839
- 2.350
- 34
Benimki de böyle. Acaba adını mı sevmedi diye düşündüm bir araBakmadığı baktığından daha çok diyeyim ama araban nerde baban nerde deyince hemen dikkat kesilip onlara bakıyor.
Evet genel olarak bakınca sağlıklı.Müzikte sallanmak süpürge izlemek bunlar da otizm belirtileriyemiş güya Oğlum müzik duyunca hemen oynamaya başlıyor oyalansın diye artık süpürgeyi önüne koyuyorum İlla çalışsın istiyor, ilk başlarda korkmuştum ama bütün olarak değerlendirdiğimde bence gayet sağlıklı.
aynen canım bilmiyordum sonradan googlea sorunca öğrendimKivi bir yaşından önce yasak demişti doktor bana . Belki o alerji yapmış olabilir.
haklısın vallaBir hastane çıkışını ayır. Gerisini hemen ver. Elbiseyle niye bağlantı kuruyorsun.
Ben ile bir biri daha kullaniyordu. Hastalık durumlar da gerçekten ihtiyaç bence.hiççç sormadım bir defa kivi verince olmuştu diye ona yordum. ama sonradan da gördüm. çok öksürmüyor ama sesi gitmiş ağlarken belli oluyor:) burnu çok akıyor. aile hekimine sordum ateşi yoksa hiç getirme dedi diye rahat davranıyorum sürekli burnunu temizle dedi
bu arada şu süpürgeye takılan aparatı bana kim önermişti allah ondan razı olsun bu günlerde öyle işe yaradı ki
Açlık olunca bayılcak gibi halsizlesiyorum ben de hiç böyle olmazdım. Emzirdigimiz için mi oluyor bu acabaBen oruç için kararsızdım ama bugün tutamayacagimi anladım, öğle yemegi biraz gecikti basim döndü, gözümün onu karardı, şuan hala onun basagrisini cekiyorum, zaten ev tempom çok yoğun, akşam kadar 5 dk bile oturmam imkansız yemek yemekte dahil, birde aç karnına bayılırım
Benim kızım biliyor ismini bakıyor, hatta evdekileri de biliyor, Emir nerde kızım diyorum abiye bakıyor, babannesi diyorum babanneyle bakıyor, babası deyince babaya, hatta kuşumuz var maviş, maviis dedimmi hemen heyecanla kuşa bakıyor
Cırpma sallama yok ama oyun grubunda birçok çocuk vardı bir de bizimki kasılıyor haha heyecanlanınca bu arada ben de lylrdum internette gordum hayırıKızlar ben şimdi otizml3 ilgili bir video izledim. Kollarını sallaması. Parmakları sürekli birbirine degdirip oynaması belirtiler arasında. Bunları benim çocuğum yapıyor. Sizinkiler de yapıyor mu ? Aslında çok gul3c ve sürekli konuşmaya çalışan bir çocuk. Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu ama merak ettim sizde de böyle şeyler var mi
İamine bakıyor millwti tanımıyorBen oruç için kararsızdım ama bugün tutamayacagimi anladım, öğle yemegi biraz gecikti basim döndü, gözümün onu karardı, şuan hala onun basagrisini cekiyorum, zaten ev tempom çok yoğun, akşam kadar 5 dk bile oturmam imkansız yemek yemekte dahil, birde aç karnına bayılırım
Benim kızım biliyor ismini bakıyor, hatta evdekileri de biliyor, Emir nerde kızım diyorum abiye bakıyor, babannesi diyorum babanneyle bakıyor, babası deyince babaya, hatta kuşumuz var maviş, maviis dedimmi hemen heyecanla kuşa bakıyor
Almanyada isme bakma kriteri 12 aylık daha varEvet genel olarak bakınca sağlıklı.
sık görüştüklerinizle ilk defa gördüklerine aynı mıİamine bakıyor millwti tanımıyor
Yok yani taniyor ama annene nerde diyince bakmıyorsık görüştüklerinizle ilk defa gördüklerine aynı mıbence buradaki kriter bu
çokkk normal canım benim bebiş9.5 a yaklaştı. bir gün bile fark ediyorYa ma benimli daha 9 aylık olmadı bilmiyorum şimdi test ettim baba nerde babasına baknadu haha
Ben sebzeli pirinçli et haşlamaKızlar bebeklere ne yemek veriyosunuz ben çok zorlanıyorum ya her gün ayrı bir şeyler bulmaya.Biraz yemek çeşidi yazar mısınız?
Galiba olabilir, ben çok güzel oruç tutucuyumdur, hiç sesim çıkmaz ama bu sene kötüyümBen ile bir biri daha kullaniyordu. Hastalık durumlar da gerçekten ihtiyaç bence.
Açlık olunca bayılcak gibi halsizlesiyorum ben de hiç böyle olmazdım. Emzirdigimiz için mi oluyor bu acaba
Daha ne olsun ne güzel bunları yiyorsaBen sebzeli pirinçli et haşlama
Tel şehriyeli yeşil mercimek yemeği
Pirinçli ıspanak yemeği
Tavuk suyuna çorba
Kıymalı şehriye çorbası bunları evirip çevirip veriyorum. Pek sebze sevmiyo sebze çorbası-püresi yediremiyorum. mercimek çorbasından nefret ediyo başka da ne yapsam yaköfteyi daha denemedim bu hafta denicem, makarna da bi kere verdim yutamadı onu da yine denerim
Eltimle bende görüşmüyorum ama gorumcem çok severimYabancı sayılırız, pek görüşmüyoruz
Ben ne pisirsem tuzsuz pişirip onunkini ayırıyorum bizimkine tuz atiyorumKızlar bebeklere ne yemek veriyosunuz ben çok zorlanıyorum ya her gün ayrı bir şeyler bulmaya.Biraz yemek çeşidi yazar mısınız?
Aslında evde ne sebze varsa kendim uyduruyorum. Kahvaltı da mutlaka yumurta yemesine dikkat ediyorum hergün farklı omlet yapmaya çalışıyorum ara öğün olarak katkısız bebe büskivi bir meyve biraz pekmez akşam yemeği olarak ev de ne sebze yemeği yapacaksam bebeğin yiyebileceği tarza yapıyorum. Bebe tarhanası çok kurtarıcım oluyor dışarıdan geldiysem hemen pratik bi şekilde onu pişiyorum içine şehriye tavuk ekliyorum. Ben doğaçlama ilerliyorum biraz. Ek gıda olarak çok kötü durumda değiliz ama kilo da almıyoruz bakalım hayırlısıKızlar bebeklere ne yemek veriyosunuz ben çok zorlanıyorum ya her gün ayrı bir şeyler bulmaya.Biraz yemek çeşidi yazar mısınız?
Hayırlı olsun eviniz, sağlıkla huzurla mutlulukla güzel günlerde oturunArkadaşlar ben yoğun çalışacağım bi işe girmek zorunda kaldım. (ev yaptırıyorum çok borca girdim) aramızda hiç bu aylar da memeden kesmek zorunda kalan var mı? Ya da 8 saatten fazla çalışıp hala bebeğini emziren varsa nasıl Bi program uyguluyor benimle paylaşırsanız çok sevinirim kafam çok karışık.