2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Evet genel olarak bakınca sağlıklı.

Ben ile bir biri daha kullaniyordu. Hastalık durumlar da gerçekten ihtiyaç bence.
Açlık olunca bayılcak gibi halsizlesiyorum ben de hiç böyle olmazdım. Emzirdigimiz için mi oluyor bu acaba

Cırpma sallama yok ama oyun grubunda birçok çocuk vardı bir de bizimki kasılıyor haha heyecanlanınca bu arada ben de lylrdum internette gordum hayırı

İamine bakıyor millwti tanımıyor

Ya ma benimli daha 9 aylık olmadı bilmiyorum şimdi test ettim baba nerde babasına baknadu haha
çokkk normal canım benim bebiş9.5 a yaklaştı. bir gün bile fark ediyor
bi de bazen ilgilendiği şey daha cazip geliyorsa duymazdan geliyorlar bence

Kızlar bebeklere ne yemek veriyosunuz ben çok zorlanıyorum ya her gün ayrı bir şeyler bulmaya. Biraz yemek çeşidi yazar mısınız?

Kızlar bebeklere ne yemek veriyosunuz ben çok zorlanıyorum ya her gün ayrı bir şeyler bulmaya. Biraz yemek çeşidi yazar mısınız?
Ben sebzeli pirinçli et haşlama
Tel şehriyeli yeşil mercimek yemeği
Pirinçli ıspanak yemeği
Tavuk suyuna çorba
Kıymalı şehriye çorbası bunları evirip çevirip veriyorum. Pek sebze sevmiyo sebze çorbası-püresi yediremiyorum. mercimek çorbasından nefret ediyo başka da ne yapsam ya köfteyi daha denemedim bu hafta denicem, makarna da bi kere verdim yutamadı onu da yine denerim

Ben ile bir biri daha kullaniyordu. Hastalık durumlar da gerçekten ihtiyaç bence.

Açlık olunca bayılcak gibi halsizlesiyorum ben de hiç böyle olmazdım. Emzirdigimiz için mi oluyor bu acaba
Galiba olabilir, ben çok güzel oruç tutucuyumdur, hiç sesim çıkmaz ama bu sene kötüyüm

Daha ne olsun ne güzel bunları yiyorsa
Ben fix aynı; tatlı patates, yeşil kabak, bezelye, karnabahar(evde hangileri varsa iki üç çeşit karıştırıyorum) ilik suyu ve bunların yanına ya kıyma ya da tavuk koyuyorum, normal patates olsa yemez, tatlı patates tatlı olduğu için yiyor, yanına da activia yoğurt çünkü tek başına yemiyor ev yapımı yoğurtta yemiyor çünkü, kahvaltıya da yumurta, labne, yulaf unu, su ve zeytinyağını çırpıp püremsi bi omlet yanına yine hazır meyve püresiyle yediriyorum.

Yabancı sayılırız, pek görüşmüyoruz
Eltimle bende görüşmüyorum ama gorumcem çok severim
Ben ne pisirsem tuzsuz pişirip onunkini ayırıyorum bizimkine tuz atiyorum

Aslında evde ne sebze varsa kendim uyduruyorum. Kahvaltı da mutlaka yumurta yemesine dikkat ediyorum hergün farklı omlet yapmaya çalışıyorum ara öğün olarak katkısız bebe büskivi bir meyve biraz pekmez akşam yemeği olarak ev de ne sebze yemeği yapacaksam bebeğin yiyebileceği tarza yapıyorum. Bebe tarhanası çok kurtarıcım oluyor dışarıdan geldiysem hemen pratik bi şekilde onu pişiyorum içine şehriye tavuk ekliyorum. Ben doğaçlama ilerliyorum biraz. Ek gıda olarak çok kötü durumda değiliz ama kilo da almıyoruz bakalım hayırlısı

Arkadaşlar ben yoğun çalışacağım bi işe girmek zorunda kaldım. (ev yaptırıyorum çok borca girdim) aramızda hiç bu aylar da memeden kesmek zorunda kalan var mı? Ya da 8 saatten fazla çalışıp hala bebeğini emziren varsa nasıl Bi program uyguluyor benimle paylaşırsanız çok sevinirim kafam çok karışık.

Hayırlı olsun eviniz, sağlıkla huzurla mutlulukla güzel günlerde oturun , memeden kesmezseniz, sütünüzü sağma şansınız var mı iş yerinde. Eve geldiğiniz zaman da emzirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…