- 30 Mayıs 2015
- 4.706
- 10.698
- 33
hahahahahha çok tatlılar aslında ya keşke canımız acımasaTepkisiz kalmak mıoz3llikle çiğniyor ya iki tane dişlik aldım. Umursamadı bile. Bir gün yatakta uykuluyum bunu da yanıma oturttum. Elimi de gözünün önünde tutuyorum oynasın diye. Parmağımı aldı ağzına götürdü. Dişleriyle parmağımın derisnu çekti. Sanki et yiyor
Bizimki de emeklemeye başlamadı. Ya tutunup kalkmaya çalışıyor. Ya da kucağa al diye ağlıyorBizde aynen yuvarlanma yapıyoruz, fırfır dönüyor evde
Daha çok küçükler, bi şeyi cok dersen degersizlesir, arsiz olurlar zaten, dikkat dağıtmak en guzeli
Bi iki ay daha bekleyim düzelmezse gotureyim bari
çok geçmiş olsun inşallah şifa olur kuzucuğaCanim benim oğlumun enfeksiyonu var diye ilk başta antibiyotik vermisti doktor. Geçen hafta gittiğimiz de öksürürken kusacak gibi oluyor .balgam var galiba dedim. Enfeksiyon gecmis. geniz akintisi icin verdi. Ama popsu ve sunnet yeri iki uc gundur baya kizarik. Yarin ilac kullanmayacagim acaba onunla mi alakali diye .Başka alerjik bir şeyi yok.
Götür bence doktora. Öksürük filan varsa geç kalma. Kizarikligi sordun mu hiç. Doktora gittiğimiz gün kızarıklık olmuyorçok geçmiş olsun inşallah şifa olur kuzucuğabizimki de ara sıra öyle oluyor sesi de inceldi doktora götürsem muhtemelen ilaç verecek.. bir gün daha bekleyeyim düzelmezse götüreceğim
bazen benim bebişin de sünnet yeri kızarık oluyor sen söyleyince hatırladım
Saklıyorum kuzenler ,kardeşim filan doğum.yaparsa diyeküçülen kıyafetleri ne yapıyorsunuz kızlar
Ben oruç için kararsızdım ama bugün tutamayacagimi anladım, öğle yemegi biraz gecikti basim döndü, gözümün onu karardı, şuan hala onun basagrisini cekiyorum, zaten ev tempom çok yoğun, akşam kadar 5 dk bile oturmam imkansız yemek yemekte dahil, birde aç karnına bayılırımHerkese selamlar. Meva'm da emekliyor biliyorsunuz. Ama bu sefer hızlandı zor koşuyorum peşineYasak yerlere bilerek gidiyor Bir hoşuna gidiyor kahkaha atarak gidiyor bir de Hayır yapma cız kızım günde kaç kez söylüyorum hatırlamıyorum. Ramazan da geliyor oruç tutacak misiniz emziren annelerim.. Süt azalma durumundan korkuyorum ve acıkınca halsiz oluyorum. Önceleri hep tuttum kararsızım o yüzden..
Benim kızım biliyor ismini bakıyor, hatta evdekileri de biliyor, Emir nerde kızım diyorum abiye bakıyor, babannesi diyorum babanneyle bakıyor, babası deyince babaya, hatta kuşumuz var maviş, maviis dedimmi hemen heyecanla kuşa bakıyorBu arada bebeğinize ismiyle seslenince bakıyor mu? Benim oğlum bakmıyor. Emzirirken en ufak tikirtı da bakıyor. Her türlü sese bakıyor. Birileri konuşurken o da konuşmaya çalışıyor ama asla ismine dönüp bakmıyor.
Ben ihtiyaç sahibi birine verdimküçülen kıyafetleri ne yapıyorsunuz kızlar
Ben babaannesine verdim , çocuk düşünen bir gelini ve kızı var. Bizim ki ilk torunküçülen kıyafetleri ne yapıyorsunuz kızlar
Yani eltin ve gorumcenmiBen babaannesine verdim , çocuk düşünen bir gelini ve kızı var. Bizim ki ilk torun
hiççç sormadım bir defa kivi verince olmuştu diye ona yordum. ama sonradan da gördüm. çok öksürmüyor ama sesi gitmiş ağlarken belli oluyor:) burnu çok akıyor. aile hekimine sordum ateşi yoksa hiç getirme dedi diye rahat davranıyorum sürekli burnunu temizle dediGötür bence doktora. Öksürük filan varsa geç kalma. Kizarikligi sordun mu hiç. Doktora gittiğimiz gün kızarıklık olmuyor
Yabancı sayılırız, pek görüşmüyoruzYani eltin ve gorumcenmiuzak akrabaya vermiş gibi yazmışsın
Bakmadığı baktığından daha çok diyeyim ama araban nerde baban nerde deyince hemen dikkat kesilip onlara bakıyor.Bu arada bebeğinize ismiyle seslenince bakıyor mu? Benim oğlum bakmıyor. Emzirirken en ufak tikirtı da bakıyor. Her türlü sese bakıyor. Birileri konuşurken o da konuşmaya çalışıyor ama asla ismine dönüp bakmıyor.
Müzikte sallanmak süpürge izlemek bunlar da otizm belirtileriyemiş güya Oğlum müzik duyunca hemen oynamaya başlıyor oyalansın diye artık süpürgeyi önüne koyuyorum İlla çalışsın istiyor, ilk başlarda korkmuştum ama bütün olarak değerlendirdiğimde bence gayet sağlıklı.Kızlar ben şimdi otizml3 ilgili bir video izledim. Kollarını sallaması. Parmakları sürekli birbirine degdirip oynaması belirtiler arasında. Bunları benim çocuğum yapıyor. Sizinkiler de yapıyor mu ? Aslında çok gul3c ve sürekli konuşmaya çalışan bir çocuk. Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu ama merak ettim sizde de böyle şeyler var mi
Kivi bir yaşından önce yasak demişti doktor bana . Belki o alerji yapmış olabilir.hiççç sormadım bir defa kivi verince olmuştu diye ona yordum. ama sonradan da gördüm. çok öksürmüyor ama sesi gitmiş ağlarken belli oluyor:) burnu çok akıyor. aile hekimine sordum ateşi yoksa hiç getirme dedi diye rahat davranıyorum sürekli burnunu temizle dedi
bu arada şu süpürgeye takılan aparatı bana kim önermişti allah ondan razı olsun bu günlerde öyle işe yaradı ki
Bir hastane çıkışını ayır. Gerisini hemen ver. Elbiseyle niye bağlantı kuruyorsun.ben de birazını ihtiyacı olan birini buldum ona vereceğim. ne vermeye ne atmaya gönlüm razı olmuyor ya. kaldırmak da istemiyorumanalıq