2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Kizlar ben çok depresiflestim.
Kendime hic bakamiyorum.
Cok bakimsiz hissediyorum.
Siz nasil yonetiyorsunuz zamaninizi? Bir gununuz nasil geciyor?
Bazen bende öyle hissediyorum,hatta iyice eve kapanmış gibi,havalar soğuk diye dışarıda çıkmıorum hep evde,pijamalı ya da eşimin tişörtü altına tayt ama bi kaç gündür süslenmeye başladım 😁 arada makyaj yapıyorm yüzüme bi canlılık geliyo havalar güneşli o bile etkiliyo sanırım şimdiki hedefim saçımı boyatmak rengini değiştirmek kilo veririm diye kıyafet almıyorm ne zamandır ama artık alıcam sanırım böyle olmuyor 10 kilo fazlam var ne alıyorum ne veriyorum 🙈sanırım kabullenmem gerek 😁64 te kaldım 😊yani bebiş yüzüme değiyor öpüyorum kokluyorum diye krem bile sürmüodum annelik işte ama herşey daha güzel olucak bu günler geçicek 🙃

Geçen Nisan ayına kadar hep çalıştım, şimdi çok sıkılıyorum ama bebeği bırakacak kimsem yok o yüzden biraz daha evde kalmak istiyorum.Bence biraz da mevsimden dolayı böyleyiz. Burda havalar bahar havası gibi. Daha uzun süre dışarda kalabiliyoruz artık daha iyi hissettiriyor insana.
Ahh o kocalar , benim ki dün fotoğraf arşivine bakıyor,”” 3 sene önce ona aşkla bakıyormuşum, şimdi ise kin ile bakıyormuşum. Dünyayı serse memnun olmuyormuşum ”🤣🤣🤣
Kinle baktığım günler, 24 saatte toplam beş saat ( deliksiz 1-1,5 saat )uyuduğum günler.
Benim oğlum geceleri çok kalkıyor ama ne kalkmak çığlık atarak emiyo uyuyo bi saat sonra tekrar bazen yarım saat bende uykuya çok düşkünüm normalde eşimde aslında destek oluyor hakkını yemim ama gerçekten bazen çok batıyor dün gecede böyle baya uyandı emdirdim uyudu bi ara abarttı yatırıorum 5 dk sonra ağlıyo meme alana kadar yıkıyo ortalığı bende peşpeşe dört kere meme verdim artık en son vermedin ağlıyo tabi ben söylenşyorum ne istiosun ya falan diye eşimde sakin ol aşkım tamam falan diyo neyse sabah demez mi bu gece uyudu heralde bi kere uyandı 🤦🏻‍♀️ ne bi keresi dedim isyanım bi kereydi sen ona uyandın şaka gibi canım kocam çok seviyorum ama gerçekten sanırım en yakınımda o olduğu için bazen aşırı batıyo bana 🤣

Benim oglum da 2 aydır anibir değişiklik oluştu, 2 ay öncesine kadar tatlis sevimli akıllı terbiyeli bi çocukken, bir anda agresif, şiddetci, söz dinlemez, küfürcü bi cocuk oldu cikti, sanki ikizi vardi yer degistiler o derece, hemem yapardi, sozumu dinlerdi artik basedemiyorum, hic bir sey fayda etmiyor, ya Allah için öğretmende bir az ödev veriyor, oğlumun kapasitesinde max15 dk da bitecek kolaylığa, güzelce anlatıyorum oğlum 15 dk da bitir ikimizde rahat edelim, sende rahatsız oluyorsun benden sürekli ödev dememden diyorum, yapacam diyor sürekli, yapmazsan çantaya öyle koyarım diyorum çığlık atıyor, artık kızımda korkuyor, çocuk zarar görecek korka korka ona üzülüyorum. Birde Her şeyi bilir bi kaynanam var, destek oluyor çocuğa, beni yanında itibarsizlastiriyor, cildirmamak elde degil
Allah kolaylık versin size . Sizin yerinize kendimi koydum, valla daha okurken yorgunluktan pilim bitti 😥

Benim oğlum geceleri çok kalkıyor ama ne kalkmak çığlık atarak emiyo uyuyo bi saat sonra tekrar bazen yarım saat bende uykuya çok düşkünüm normalde eşimde aslında destek oluyor hakkını yemim ama gerçekten bazen çok batıyor dün gecede böyle baya uyandı emdirdim uyudu bi ara abarttı yatırıorum 5 dk sonra ağlıyo meme alana kadar yıkıyo ortalığı bende peşpeşe dört kere meme verdim artık en son vermedin ağlıyo tabi ben söylenşyorum ne istiosun ya falan diye eşimde sakin ol aşkım tamam falan diyo neyse sabah demez mi bu gece uyudu heralde bi kere uyandı 🤦🏻‍♀️ ne bi keresi dedim isyanım bi kereydi sen ona uyandın şaka gibi canım kocam çok seviyorum ama gerçekten sanırım en yakınımda o olduğu için bazen aşırı batıyo bana 🤣
benim bebiş de iki gündür böyle uyanıyor offff kocaya hiç girmeyeceğim ya gözlerinde perde var ya da hiç umurlarında değil 🤣🤣 bebiş sağdan sola dönse ben uyanıyorum. emzir yatır uyumasın geri kalk vakit geçir sustur emzir yatır bu olay gece aşırı yıpratıyor insanı hemen uykuya dalan biri de değilim. bugün bebeği bırakacak birini bulursam full uyuyacağım

yesilcan86 yesilcan86 çok çok geçmiş olsun💐
A-BH A-BH ayaklarına tam basıyor. Geçen haftalarda daha güçsüzdü şimdi iki ayagına basıp doğruluyor daha uzun süre 2 ayağının üstünde duruyor,kollarının altından tutup adım attırıyoruz son zamanlarda. Koltuğa tutunduruyoruz.
Onun dışında uykusuzluk konusunda aynı diyebilirim. saat başı uyanıyor hâlâ. Emmeden geri dalmıyor. Emerek uyumaya alıştığı için sanırım. Meme arıyor her uyandığında. Ağlayarak uyanıyor malesef. Hadi dönmeyi öğrensin,hadi dişi bi çıksın derken düzelir diye bekliyoruz ama çok yorucu oluyor artık.
Bir de ben de doğumdan sonra zayıflayanlardanım. Emzirmek daha da zayıflattı. doğum kilomun da altındayım ki doğuma da 3 kilo alarak gitmiştim🤷🏻‍♀️ çok da yiyorum sık acıktıgım için ama yok kilo olmuyor

sabah son uykusunda yanıma aldığım bebişim yataktan düştü 😔😔 gece full uyanık olduğumdan derin uyumuşum galiba. fark etmedim kalkıp gittiğini. çok üzüldüm ama bir şey olmadı çok şükür. bi daha yanımda yatırmam 😪
Yaa çok geçmiş olsun. Ben de düşürdüm bir kez. Büyüyünceye kadar bize çok vicdan azabı çektirecekler

Arianaa Arianaa p u d r a p u d r a ne yiyip kilo aldınız?Ben çok zayıflatım,kıyafetlerim üzerimden dökülüyor,kilo almak istiyorum
Ben yazın çoook dondurma yiyodum ama öyle böyle değil
Psikolojik olarak süt yaptığına inanıyodum gerçekten de yiyince dolup taşıyodu 😅
Zaten çok pis boğazımdır aklına gelen tüm kalorili zararlı şeyleri severim çok da zor olmadı
Bir de ben süt sağıyodum hep o yüzden 2-3 saatte 1 uyanıyodum. Süt sağarken de hep yiyodum bi şeyler

sabah son uykusunda yanıma aldığım bebişim yataktan düştü 😔😔 gece full uyanık olduğumdan derin uyumuşum galiba. fark etmedim kalkıp gittiğini. çok üzüldüm ama bir şey olmadı çok şükür. bi daha yanımda yatırmam 😪
Çok geçmiş olsun. Ev kazaları oluyor bebekle malesef. Allah'a şükür bir şey olmamış. Allah beterinden korusun🤲

benim bebiş de iki gündür böyle uyanıyor offff kocaya hiç girmeyeceğim ya gözlerinde perde var ya da hiç umurlarında değil 🤣🤣 bebiş sağdan sola dönse ben uyanıyorum. emzir yatır uyumasın geri kalk vakit geçir sustur emzir yatır bu olay gece aşırı yıpratıyor insanı hemen uykuya dalan biri de değilim. bugün bebeği bırakacak birini bulursam full uyuyacağım
Bizim de gecelerimiz böyle,ağlayarak uyanıyor,emzirmezsem susmuyor,bazen kucağımdayken uyuyup kalıyorum,uyandığımda yerine koyuyorum,o zaman da benim uykum kaçıyor,bir az sonra da oğlum uyanıyor,tekrar aynı şeyler

Kızlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz bebişlere? Biz mustela konak karşıtı köpük kullanıyorduk,bitmek üzere. Şimdi baktım fiyatlara, çok pahalanmış. Göz yakmayan şampuan tavsiyelerinizi bekliyorum🧼

Arianaa Arianaa p u d r a p u d r a ne yiyip kilo aldınız?Ben çok zayıflatım,kıyafetlerim üzerimden dökülüyor,kilo almak istiyorum
Ben süt olsun die ilk başta incirler dutlar tahin helvası falan çok tükettim şeker tabi hepsi şimdide çok ekmek yiyorum karbonhidrat ağırlıklı şeyler yiyorum birde masa başı çalşıyorum hareket az yediğim kalıyor oyüzden ama sağlam bi diyete girmem gerekiyor çünkü artık kilolar eklemlerime ağrı yapmaya başladı

Geçmiş olsun Rabbım korusun hepsini 🤲🏻
Kızlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz bebişlere? Biz mustela konak karşıtı köpük kullanıyorduk,bitmek üzere. Şimdi baktım fiyatlara, çok pahalanmış. Göz yakmayan şampuan tavsiyelerinizi bekliyorum🧼
Bizde mustela kullanıyordum yeni bitti. E bebekten tesadüf bir alayım kullanayım dedim. Chicco aldım yıkadım çok güzel kokuyor beğendim.

Kızlar yardım edin ya nolur çocuk artık dönmekten uyuyamıyor kafayı yicem öncedem iki saatte bir olan nöbetim şu an full gece sürekli dönüyor gözleri kapalı dönüyor dönüyor nasıl sabitlicem ya yanımda yatıyor bi de bana uyku haram ama çok sinir bozucu kundak yapmak istiyorum bildiğiniz yani😓😓😓

Bebisin yattığı tarafa yastıkla bariyer yapsan düşmesine engel olur, benim oglum da ayak ucuna kadar yuvarlanmış düşmüştü, kızımın uyurken dönme huyu yok şimdilik
Ben e bebeğin baby me kullanıyorum, gözü yanmıyor bence, yansa açamaz aglardi, gayet keyifli yıkanıyor, muhendisinoglu diye bi hesapta görmüştüm kimyasal oranı sıfır diye

Bebisin yattığı tarafa yastıkla bariyer yapsan düşmesine engel olur, benim oglum da ayak ucuna kadar yuvarlanmış düşmüştü, kızımın uyurken dönme huyu yok şimdilik

Ben e bebeğin baby me kullanıyorum, gözü yanmıyor bence, yansa açamaz aglardi, gayet keyifli yıkanıyor, muhendisinoglu diye bi hesapta görmüştüm kimyasal oranı sıfır diye
kalkıp bariyerleri aşıp düştü sürünerek gitmiş normalde ağlıyor veya ses yapıyor öyle uyanıyordum 🥴

Kızlar yardım edin ya nolur çocuk artık dönmekten uyuyamıyor kafayı yicem öncedem iki saatte bir olan nöbetim şu an full gece sürekli dönüyor gözleri kapalı dönüyor dönüyor nasıl sabitlicem ya yanımda yatıyor bi de bana uyku haram ama çok sinir bozucu kundak yapmak istiyorum bildiğiniz yani😓😓😓
dönmeyi yeni öğrendiyse uykusunda çok dönüyor ve tekrar uykuya dönemiyor bir süre bizimki de öyle oldu 😔 sonra yüzüstü yatmayı öğrenince dönse bile uykuya devam etmeye başladı

X