- 22 Mayıs 2023
- 352
- 382
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9'da uyudu. Saat başı uyandı bu gece. 10dan fazla kez kalkmıştır kesin. Toplasan 3 saat uyumadım. Yatakta sırt üstü döndüğü zaman deli gibi ağlayıp uyanıyor. Nasıl düzelecek uykuları ben de bilmiyorum. 15 tatilde misafirlilteydik yerde yanımızda yattı bu kadar sık kalkmıyordu. Park yatağında sürekli uyanıyor. Evde de aynıydı. Galiba park yatak sevmiyor. Belki sizin bebiş de öyledirSaat 9 da uyudu iki saatte bir uyandı en son üçte uyandı ve hala ayaktayız bazen bi yerleri kırıp dökücek kadar sinirleniyorum artık sekiz aylık bebek iki saatte bir uyanır mı
Park yatakta zaten asla uyumuyor süs gibi duruyor hep yatakta benimle oturdum iki saat ben ağladım artık ama sinirlerim harap bu işin çözümü olmalı büyüdükçe uyuması gerekirken biz bebekliği özledik9'da uyudu. Saat başı uyandı bu gece. 10dan fazla kez kalkmıştır kesin. Toplasan 3 saat uyumadım. Yatakta sırt üstü döndüğü zaman deli gibi ağlayıp uyanıyor. Nasıl düzelecek uykuları ben de bilmiyorum. 15 tatilde misafirlilteydik yerde yanımızda yattı bu kadar sık kalkmıyordu. Park yatağında sürekli uyanıyor. Evde de aynıydı. Galiba park yatak sevmiyor. Belki sizin bebiş de öyledir
inşallah kendin ve bebeğin için en güzel şekilde iş bulursun canım hakkımızda hayırlısı olsunBen bahar gibi başlayacağım nasipse iş arıyorum ama nasl olacak hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah
aynen canım o da epey gergin ve sinirliydi.. annem bizde kalacak bugün ağlaya ağlaya ayrıldım ay ne zorduYavrum hissetmiştir annesinin tedirginliğini. Allah kolaylık versin ikinize de.
Kim bakacak kuzucuğa.
ben genel olarak şöyle yapıyorum az soğanı sonra birazcık rendelenmiş havuç zeytinyağında soteliyorum. üstüne ne eklersem yemek oluyor bazen mercimek su ekliyorumBen de bunun kıymalı şeklini yapıyorum, bazen havuç bazen patates, bazen pırasa ekliyorum.
Başka tariflerinizi de yazar mısınız?
Her gün ne pişirsem bebeğe diye düşünmek zor.
Allah kolaylık versinuzun zaman sonra yarın çalışmaya başlayacağım çok korkuyorum gerginim galiba bebişe de yansıdı bütün gün dibimde sürekli ağladı
1.5 aydır kullanıyoruz. Çok da seviyor şanslıyım sanirim Kraft bizim marka.Kızlar oto koltuğuna geçtiniz mi kullananlar hangi markaları kullanıyor önerebileceğiniz oto koltuğu var mı memnun kaldığınız?
Bende artık geçicem oto koltuğuna arayış içine girdimAllah kolaylık versin
1.5 aydır kullanıyoruz. Çok da seviyor şanslıyım sanirim Kraft bizim marka.
360 derece olanı 36 kg ye kadar olanı. Ne kadar erken o kadar iyi alışması için.Bende artık geçicem oto koltuğuna arayış içine girdim
Benim de mart da tekrar ücretsiz izinini uzatmam gerekiyor. Keşke bakan olsa mart'da evde durmam bile.. o kadar kızgınım ki iki aileye demathildays sağ ol canım. Üst dişlerden biri sivilce gibi uç vermiş bakalım ne zaman cıkacak.
İşe başlamak çok gözümde büyüyor, oğlumu bırakıp gitmek istemiyorum hiç. Bir yandan her şey çok pahalı. Tek maaşla her şey zor artık. Ama daha oğluma bakacak kimse bile yok. Haziranda ücretsiz iznim bitiyor şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye
Bi geçeli çok oldu prego aldık memnunuzKızlar oto koltuğuna geçtiniz mi kullananlar hangi markaları kullanıyor önerebileceğiniz oto koltuğu var mı memnun kaldığınız?
Bende 11 martta işbaşı yapıyorum o kadar mutluyum ki artık hayata dönme vakti zor mor yapıcam evde mahvoldum360 derece olanı 36 kg ye kadar olanı. Ne kadar erken o kadar iyi alışması için.
Benim de mart da tekrar ücretsiz izinini uzatmam gerekiyor. Keşke bakan olsa mart'da evde durmam bile.. o kadar kızgınım ki iki aileye de
Valla benimde fix menüm var muz yumurta sarısı lor peyniri bebe bisküvisi evde varsa avokado bazen muz yerine elma armut kalanlar aynıKızlar kahvaltıda neler veriyorsunuz? Ben çok zorlanıyorum ne vereceğim diye
Benim içinde çok zor. Kızımın uçan kuşa alerjisi var. Yumurta, süt ürünleri, etler, avokado, kabuklu kuru yemişler renkli meyveler. yapabildiğim tek şey irmik veya pirinç unlu muhallebi içine elma armut veya kuru kayısıKızlar kahvaltıda neler veriyorsunuz? Ben çok zorlanıyorum ne vereceğim diye
Haşlanmış yumurta sarısı,muz,avakado,pekmez,ceviz,bebe biskvs.(iki gündür)eziyorum bu şekilde veriyormKızlar kahvaltıda neler veriyorsunuz? Ben çok zorlanıyorum ne vereceğim diye
ay hadi inşallah kolaylıkla gelsin bizimkinin de üst dişi çıkmış tam bir kemirgen oldu. allah bize de kuzularımıza da kolaylık versin. inşallah bir yolunu bulacağızmathildays sağ ol canım. Üst dişlerden biri sivilce gibi uç vermiş bakalım ne zaman cıkacak.
İşe başlamak çok gözümde büyüyor, oğlumu bırakıp gitmek istemiyorum hiç. Bir yandan her şey çok pahalı. Tek maaşla her şey zor artık. Ama daha oğluma bakacak kimse bile yok. Haziranda ücretsiz iznim bitiyor şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye
Bende ızgara yapıp en yumuşak yerini iyice ezerek verdim hep böylede yapayım bari besleyici hem seninkiBi küçük parça tavuk, küçük soğan ve bi diş sarımsak biraz su kaynatıyorum, 10 dk kaynadıktan sonra içine bi miktar pirinç atıp bi güzel pisiriyorum, iyice çatalla eziyorum o kadar