Büyüyorlar daha dün gibi gazı, koligi hiç bitmeyecek diyorduk şimdiki çocuklar çok zeki ve akıllı . Ne güzel canım bebeğimle vakit geciriyorsun. Bana çalışmak kafa dinleme gibi benim oğlan da iyi gece biraz ateşledi. Daha once havale geçirdiği için biraz korktum. Onun dışında. Banyodan çıkmak istemiyor. Banyo yaptırıyorum yemeğe oturmuyorum yemeği kafasına geçiriyor tekrar banyoya girmek için.bol bol halay çekmek istiyor. Bubqralar jingle bells te halay cekiyoriz yılbaşı ağacı susleyelim oğlumla dedim anı olur. Topları alıp firlatiyor gol diyor. İki dk duygusal an yasayamiyoriz aşılarını daha yaptiramadim.Artık büyüyor kızım, beni hüzünlendiriyor.Bir birey olduğunu kabul ettirdi bize. Kendi kararları var, istemediği hiç bir şeyi yapmıyor .
Bazen dışarı çıkacağımız zaman koşup saklanıyor inanılmaz tatlı oluyor. Dakikalarca onu bekliyoruz.
Kıyafet giyip çıkarmaya çalışıyor giymeyi beceremiyor ama çıkarıyor .yakında giyer diye düşünüyorum.
Hala kelimesi yok , herşeyi anlayıp, kendini anlattığı için bir uzmana götürmedim.
Şimdilik çalışmaktan vazgeçtim, en azından 2-2,5 yaşına kadar.
Biz de böyle. Sen ve oğlun nasılsınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Arianaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?23.5 ya da 24 derece oluyor. Bazen kuruluktan burnu tukanıyor. 1 tog uyku tulumu içine ince pijama ile yatırıyorum. Sabaha karşı ince bir müslin atıyorum çünkü serin oluyor. Ama üstünün örtülmesini hiç sevmiyor o da. Yani bütün ihtimalleri düşünüp deniyorum ben de ama yok. Doğduğu günden beri şöyle güzel uyumadı.Eviniz çok mu sıcak? Ya da çok giydiriyor olabilir misiniz?
Ben kızımı biraz fazla giydirsem, ya da ince giydirip müslin örtü örtsem dahi çok sık uyanıyordu.
Ama incecik giydirsem tüm vücudu buz gibi olsa bile alsa uyanmıyor, sabah çok keyifli uyanıyor. Önceleri vicdan azabı çekiyordum sırtı göğsü buz gibi olunca hasta olacak diye korkuyordum.Ama burnu bile akmıyor, hiç hastalanmadı çok şükür.
22-23 derecede zıbın üstüne 1 tog giydiriyorum, sizinki biraz fazla gibi sanki, buna rağmen terliyor hatta.23.5 ya da 24 derece oluyor. Bazen kuruluktan burnu tukanıyor. 1 tog uyku tulumu içine ince pijama ile yatırıyorum. Sabaha karşı ince bir müslin atıyorum çünkü serin oluyor. Ama üstünün örtülmesini hiç sevmiyor o da. Yani bütün ihtimalleri düşünüp deniyorum ben de ama yok. Doğduğu günden beri şöyle güzel uyumadı.
Benimki de 12 den sonra sık sık uyanıyor ama 5 ten sonra uykusu açılıyor.2 saat oynuyor 7 de tekrar uyuyor .Ya benim kiz bu ara her gwce sik sik uyanip iki üc saat uyanik kaliyor saka gibi baskna gelen vsr ni
O şekilde giydirdiğimde hasta oldu. Sırtı ve göğsü buz gibiydi.22-23 derecede zıbın üstüne 1 tog giydiriyorum, sizinki biraz fazla gibi sanki, buna rağmen terliyor hatta.
Diş dönemlerinde öyleydi bizim kızYa benim kiz bu ara her gwce sik sik uyanip iki üc saat uyanik kaliyor saka gibi baskna gelen vsr ni
Sizin bebeklerin en sevdiği oyuncak ne? Bu aralar bizimkii oyuncaklarının yüzüne bakmıyor hepsinden sıkılmış. sadece kitapları biraz ilgisini çekiyor. Bultaklar,oyuncak ilk arabası,meyve sebze alışveriş arabası, oyuncak arabaları kamyonları vs. Asla oynamıyor. Bultak yaparken bir kere deniyor yapamayınca sinirlenip atıyor kalkıp gidiyor mızmızlanıyor. Legoları da var takamıyor hemen atıyor yine. Hamur ya da kinetik kumla da oynamıyor koparıp atıyor hamurları kumları da savuruyor. Ancak çekmece dolap döksün. Camdan baksın öyle yani. Evde zaman geçmiyor.
Kız bebeklerin işi kolay bebekle ya da evcilik setiyle,mutfak oyalanır. Evde erkek bebek büyütmek çok zormuş arkadaşlar
Kız bebeklerin işi kolay bebekle ya da evcilik setiyle,mutfak oyalanır. Evde erkek bebek büyütmek çok zormuş arkadaşlar
O sırada masum zannedilen kız çocuklarıSizin bebeklerin en sevdiği oyuncak ne? Bu aralar bizimkii oyuncaklarının yüzüne bakmıyor hepsinden sıkılmış. sadece kitapları biraz ilgisini çekiyor. Bultaklar,oyuncak ilk arabası,meyve sebze alışveriş arabası, oyuncak arabaları kamyonları vs. Asla oynamıyor. Bultak yaparken bir kere deniyor yapamayınca sinirlenip atıyor kalkıp gidiyor mızmızlanıyor. Legoları da var takamıyor hemen atıyor yine. Hamur ya da kinetik kumla da oynamıyor koparıp atıyor hamurları kumları da savuruyor. Ancak çekmece dolap döksün. Camdan baksın öyle yani. Evde zaman geçmiyor.
Benim ki çok sakin bir kızdı. Ama son zamanlarda sanırım 2 yaş sendromu yaşıyoruz.
Ben giydiriyorum o çıkarıyor, İçecekleri bilerek pantolonuna döküyor, değiştirmemi istiyor.
Evden çıkmamız bir olay zaten. Kızımı kucaklayıp, montunu botlarını, şapkasını elime alıp dışarıda, arabada giydiriyorum başka türlü mümkün değil. 10 kiloluk insan yavrusu ile başa çıkamıyorum
O sırada masum zannedilen kız çocuklarıSizin bebeklerin en sevdiği oyuncak ne? Bu aralar bizimkii oyuncaklarının yüzüne bakmıyor hepsinden sıkılmış. sadece kitapları biraz ilgisini çekiyor. Bultaklar,oyuncak ilk arabası,meyve sebze alışveriş arabası, oyuncak arabaları kamyonları vs. Asla oynamıyor. Bultak yaparken bir kere deniyor yapamayınca sinirlenip atıyor kalkıp gidiyor mızmızlanıyor. Legoları da var takamıyor hemen atıyor yine. Hamur ya da kinetik kumla da oynamıyor koparıp atıyor hamurları kumları da savuruyor. Ancak çekmece dolap döksün. Camdan baksın öyle yani. Evde zaman geçmiyor.
Benim ki çok sakin bir kızdı. Ama son zamanlarda sanırım 2 yaş sendromu yaşıyoruz.
Ben giydiriyorum o çıkarıyor, İçecekleri bilerek pantolonuna döküyor, değiştirmemi istiyor.
Evden çıkmamız bir olay zaten. Kızımı kucaklayıp, montunu botlarını, şapkasını elime alıp dışarıda, arabada giydiriyorum başka türlü mümkün değil. Elinde şampuan olmadan dışarı çıkmıyor 10 kiloluk insan yavrusu ile başa çıkamıyorum
Ben hala 18.ay aşısını yaptırmadım. Söylentiler kafamı çok karıştırıyor. Diğer aşılarını yaptırdım bu zamana kadar. Biz de 2 hafta oldu gece emmesini bırakalı. Çok az düzelme var gibi. ama hala geceleri uyanıyor ve sabah çok erken kalkıyor 6 gibi zorla geri döndürüyoruz em fazla 1.5 saat uyuyup kalkıyo.Herkese selamlar. Uzun süredir yoktuk buralarda çok sık da takip edemedim. Meva'min 18 ay aşısını yeni yaptırdım. Boy 86 kilo 13 kg uyku sorunlarımız ciddi şekilde devam ediyordu. Dün biraz daha iyi gitmeye başladı. Sizlerin uyku durumu nasıl?
Yaptır canım. Mülteciler geldiğinden beri cocuk hastalıkları tekrardan yükseldi.Ben hala 18.ay aşısını yaptırmadım. Söylentiler kafamı çok karıştırıyor. Diğer aşılarını yaptırdım bu zamana kadar. Biz de 2 hafta oldu gece emmesini bırakalı. Çok az düzelme var gibi. ama hala geceleri uyanıyor ve sabah çok erken kalkıyor 6 gibi zorla geri döndürüyoruz em fazla 1.5 saat uyuyup kalkıyo.
Ben 18 . Ay aşısını yaptiramsdim. Önümüzdeki perşembe son gün. Oğlum aşı zamanı surekli hasta oluyor. Antibiyotik icirmemiz lazım. Ağzında tutup tükürüyor. İyileşemiyir da napacaz artik bilmiyorumHerkese selamlar. Uzun süredir yoktuk buralarda çok sık da takip edemedim. Meva'min 18 ay aşısını yeni yaptırdım. Boy 86 kilo 13 kg uyku sorunlarımız ciddi şekilde devam ediyordu. Dün biraz daha iyi gitmeye başladı. Sizlerin uyku durumu nasıl?
Haklısınız yaptırmak lazım.Ben 18 . Ay aşısını yaptiramsdim. Önümüzdeki perşembe son gün. Oğlum aşı zamanı surekli hasta oluyor. Antibiyotik icirmemiz lazım. Ağzında tutup tükürüyor. İyileşemiyir da napacaz artik bilmiyorum
Önümüzdeki perşembe son gün demişsiniz neden son? 19.ayda yapılmıyor mu biz 19.aya girdik çünkü 1 hafta oldu
Bir de yiyeceklerine içeceklerine karıştırıp verince anlıyor mu ilacı?
Ben de kararsızdım en başından beri yaptırdık aşıları güvenmekten başka seçenek göremedim. Geceleri o kadar çok kalkıyor ki emmek için uykuya dalmak için 1 saatte yakin zor dalıyor. Biraz daha iyi bir kaç gündür şükür.Ben hala 18.ay aşısını yaptırmadım. Söylentiler kafamı çok karıştırıyor. Diğer aşılarını yaptırdım bu zamana kadar. Biz de 2 hafta oldu gece emmesini bırakalı. Çok az düzelme var gibi. ama hala geceleri uyanıyor ve sabah çok erken kalkıyor 6 gibi zorla geri döndürüyoruz em fazla 1.5 saat uyuyup kalkıyo.
Geçmiş olsun yavruş sağlığına kavusur inşallahBen 18 . Ay aşısını yaptiramsdim. Önümüzdeki perşembe son gün. Oğlum aşı zamanı surekli hasta oluyor. Antibiyotik icirmemiz lazım. Ağzında tutup tükürüyor. İyileşemiyir da napacaz artik bilmiyorum
Maşallah kuzuya . Ben de bugün yaptırdım. 10700 kg/ 80 cm. Benimki akşam 9-10 gibi uyuyor sabah 5 te kalkıyor,oynuyor 6.30 -7 de uyuyor. Ben de onunla uyuyup uyanıyorum o yüzden yormuyor beni.Herkese selamlar. Uzun süredir yoktuk buralarda çok sık da takip edemedim. Meva'min 18 ay aşısını yeni yaptırdım. Boy 86 kilo 13 kg uyku sorunlarımız ciddi şekilde devam ediyordu. Dün biraz daha iyi gitmeye başladı. Sizlerin uyku durumu nasıl
Ben 18 . Ay aşısını yaptiramsdim. Önümüzdeki perşembe son gün. Oğlum aşı zamanı surekli
Çok geçmiş olsun. . Ben de hiç içiremediğim için maalesef bir yöntem öneremiyorum.hasta oluyor. Antibiyotik icirmemiz lazım. Ağzında tutup tükürüyor. İyileşemiyir da napacaz artik bilmiyorum
Aile hekimliginden aradılar bizim için perşembe sonn günmüş. Meyve suyuna kattım pipet koydum. İçer diye yok inatlasiyot.. ilaç bozulmuş dün yeniden aldık bakalım içecek mi öksürük ve hapşırmada basladiHaklısınız yaptırmak lazım.
Önümüzdeki perşembe son gün demişsiniz neden son? 19.ayda yapılmıyor mu biz 19.aya girdik çünkü 1 hafta oldu
Bir de yiyeceklerine içeceklerine karıştırıp verince anlıyor mu ilacı?
Ya valla cinnet geçireceğim antibiyotik konusundaMaşallah kuzuya . Ben de bugün yaptırdım. 10700 kg/ 80 cm. Benimki akşam 9-10 gibi uyuyor sabah 5 te kalkıyor,oynuyor 6.30 -7 de uyuyor. Ben de onunla uyuyup uyanıyorum o yüzden yormuyor beni.
Çok geçmiş olsun. . Ben de hiç içiremediğim için maalesef bir yöntem öneremiyorum.