Evet bunu denedim ama yemiyorÖğlen emzirmek yerine öğle yemeyi vere bilirsin.Ben sabah uyanınca ve uyumadan önce emziriyorum.Sabah 9-10 arası kahvaltı,dışarı çıkıyoruz,eve gelince meyve ya da ekmek ister,1-2 arası öğle yemeyi,uyku,uyanınca meyve,7-8 arası akşam yemeyi.Akşam 9:30dan sonra uyku.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Arianaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Off benim kizim da öyle. Karşıdan dakilarca izliyoruz. Asla aralarına kaynasmiyo zaten erkeklerden ve erkek bebeklerden çok cekiniyo. Yolda sanki hiç insan görmemiş gibi inceliyo herkesi dönüp dönüp bakıyor. Koca yazi dışarıda geçirdik neden böyle oldu anlamadım ben.Benim kızım da çok yalnız, parka götürdüğümde diğer çocuklardan korkuyor, bacaklarıma sarılıyor. Oynayacağı varsa da oynamıyor.
Kızlaaar merhabaa,
Bizim 19 aya 1 hafta kaldı. 18 ay itibariyle memeye veda ettik. Çok zor olacağını düşünmüştüm aşırı düşkün olduğu için, beklediğimden çok çok kolay oldu diyebilirim ☺ gece uykumuzu ikimiz de alamıyorduk sık sık emdiği için yeme düzenimiz de çok kötüydü artık ikimizin dr buna ihtiyacı olduğunu düşünüp bıraktırdım ve 18 ay sonra ilk defa gece sabaha kadar uyuduğumda doğru kararı vediğimi düşündüm uykuları böylece hallettik biz, darısı başınıza inşallah :) 3 hafta oldu bırakalı 3 haftada yarım kilo almış yememiz de düzeldi
2 yaş sendromları konuşulmuş, biz de krizden çok yönetme isteği, benim dediğim olsunlar başladı. Sürekli bir bunu giymicem öbürünü giycem bunu beğenmedim bu güzel değil hayır böyle değil böyle gibi konuşmaları var olabilir olanlara tamam diyoruz mecbur
Bizim 19 aya 1 hafta kaldı. 18 ay itibariyle memeye veda ettik. Çok zor olacağını düşünmüştüm aşırı düşkün olduğu için, beklediğimden çok çok kolay oldu diyebilirim ☺ gece uykumuzu ikimiz de alamıyorduk sık sık emdiği için yeme düzenimiz de çok kötüydü artık ikimizin dr buna ihtiyacı olduğunu düşünüp bıraktırdım ve 18 ay sonra ilk defa gece sabaha kadar uyuduğumda doğru kararı vediğimi düşündüm uykuları böylece hallettik biz, darısı başınıza inşallah :) 3 hafta oldu bırakalı 3 haftada yarım kilo almış yememiz de düzeldi
2 yaş sendromları konuşulmuş, biz de krizden çok yönetme isteği, benim dediğim olsunlar başladı. Sürekli bir bunu giymicem öbürünü giycem bunu beğenmedim bu güzel değil hayır böyle değil böyle gibi konuşmaları var olabilir olanlara tamam diyoruz mecbur
Bir de size bir şey danışacağım, kardeşimin de nergisten 5 ay büyük bir kızı var. Çok sık görüşüyoruz yakın oturduğumuz için. Ama kızların karakterleri çok farklı. Yeğenim çok hırçın, çok inat. Bizimki de çok mazlum, kafasına vur ekmeğini al cinsinden tabiri caizse. Yeğenim oynarken bizimkine ya vuruyor ya itiyor ya elindekini alıyor başka bir oyuncak veriyoruz onu da alıyor hepsi benim olsun diyor. Benim kız da haliyle sürekli ağlıyor ve yeğenimden de korkuyor. Ama birbirlerini çok da seviyorlar yani bilmiyorum. Müdahele ediyoruz etmeye çalışıyoruz ama mutlaka kriz çıkıyor. Bu anları nasıl yöneteceğimizi bilemiyoruz ikimizin de ilk anneliği. Ben kızım için çok üzülüyorum kardeşim çok mahcup oluyor dengeyi bir türlü kuramıyoruz. Varsa bir tavsiyeniz alırım valla
Tabi ki kitap tavsiyeni alabilirim teşekkür ederim. Ay en azından bi konusabilseler de dertlerini anlasak tek dileğim bu son zamanlarda sanki konuşsa her şey çözülecek gibi
kesinlikle konuşamadıkları için de ekstra stres oluyorlar bence. inşallah bir an önceee kolaylıjla kendilerini ifade edebilirler
evettt bir dönem benimki de aynısını yaptı ama zamanla azaldı ve haber vererek gittiğimde şok oldum ağlamamasına. o yüzden ağlaması seni yıldırmasın ağlayacak ki kendini ifade edebilecek…hayır dediğimizde bizimki de ağlamıyor hatta babası bazen kızıyor( koltuktan aşağıya takla atmaya falan çalışıyor) yine ağlamıyor karşısında sakince anlamaya çalışıyor, ağladığı şeyler; ilaç vermek, benden ayrılmak( ayrılma anı), bez değişimine aşırı direnç göstermek ama sizinki zaten sorun çıkarmıyorsa çocuğa diyecek de bi şey yok.
yok yanlış anlamam, işte bende okuyorum duyuyorum anlatın nereye gittiğinizi vedalaşın vs, ilk gün böyle yaptım apartmandan çıktım sokaktan bile duyuluyordu sesi, 3. Gün dedim bu böyle olmayacak, uyandığında ben yokum diye ağlamıyor ama beni görüyorsa asla bırakmıyor, şansını deniyor ağlarsam gitmez diye.
aslında çok severim dışarı çıkmayı gezmeyi arkadaşlarımla görüşmeyi ama yakınımızda kimse kalmadı. yeni arkadaş edinemiyorum. artık herkes bencil ve çıkarcı geliyor bir iki arkadaşım kaldı onlarla da nadiren görüşüyoruz senede 2-3 defa falan… bizde akraba da yok deprem çok etkiledi yaElindekini fırlatma,kafasını yere vurma benim oğlumda da var.
Ben senin sosyal biri olduğunu düşünmüştüm.Benim arkadaşlarım var,amma ya bekar ya da çocukları büyük.Dışarıda yılda 1 defa filan buluşuruz ya buluşmayız.Ama sık sık yazışırız.Akrabalarla yakınım,onlara gidip geliriz.Benim oğlum pek insan,çocuk görmüyor.
oy kuzum kıyamam ya senin bebiş biraz hassasBenim kızım da çok yalnız, parka götürdüğümde diğer çocuklardan korkuyor, bacaklarıma sarılıyor. Oynayacağı varsa da oynamıyor.
Birebir benim kızımı tarif etmişsiniz.Off benim kizim da öyle. Karşıdan dakilarca izliyoruz. Asla aralarına kaynasmiyo zaten erkeklerden ve erkek bebeklerden çok cekiniyo. Yolda sanki hiç insan görmemiş gibi inceliyo herkesi dönüp dönüp bakıyor. Koca yazi dışarıda geçirdik neden böyle oldu anlamadım ben.
Teşekkür ederim hemen sipariş edicem.Eki Görüntüle 3527948
kesinlikle konuşamadıkları için de ekstra stres oluyorlar bence. inşallah bir an önceee kolaylıjla kendilerini ifade edebilirler
Biz carsamba günü çocuk gelisim uzmanına gittik. Kelimesi yok diye. Hersey iyi güzel ama işte ozgüveni düşük biraz onun içinde akran iletişimi sosyalleşmek gerekli. Hemen sonrasında köye getirdim onu komşu teyze filan gezelim diye çocuk yok çevremizde çünküBirebir benim kızımı tarif etmişsiniz.
Nasıl bıraktırdınız, çok ağladı mı? Eşiniz mi yardım etti bu süreçte? Geçen gün hastaydı 5 saat deliksiz uyudu ama bu sefer ben uyuyamadım, uyanarak uyumaya ben de alışmışım:)Kızlaaar merhabaa,
Ne güzel, gidecek köyümüz yokBiz carsamba günü çocuk gelisim uzmanına gittik. Kelimesi yok diye. Hersey iyi güzel ama işte ozgüveni düşük biraz onun içinde akran iletişimi sosyalleşmek gerekli. Hemen sonrasında köye getirdim onu komşu teyze filan gezelim diye çocuk yok çevremizde çünkü
Canım sadece usüttugu için sürekli ishal oluyor olabilir mi. Bende üsüttunce çok gazim olur midem bozulur. Belki de sebebi fazlasıyla basittir.Amin çok teşekkür ederim. Biz 1 yaşında endoskopi kolonoskopi bile yaptırdık. Çok şükür temiz çıktı. O dönem 3 farklı çocuk gastroya gittik. Tabi aradan 5 6 ay geçti. Belki bunların tekrarı gerekir bilmiyorum.
Benim niyetim bırakmak değil azaltmaktı aslında. Gece hiç vermeyip gün içinde sabah öğle akşam diye 3 kez olarak sınırladım 3 gün böyle devam etti en zoru da o 3 gündü zaten bi şekilde oyaladım meme yok meme bitti geceleri meme uyuyo diye konuşarak geçti. 4.gece sabaha kadar uyudu sabah full enerjik uyandı ve meme istemedi (normalde çığlık kıyamet gözünü açar açmaz meme istiyordu) hemen kahvaltısını verdim dışarda işlerimiz vardı çıktık öğlen son kez emzirdiğimi bilmeden son kez emzirdim gece yatarken süt verdim ve bir daha istemedi birkaç gün. Daha sonra da istese de ben vermedim kendisi bırakmış gibi oldu yaniNasıl bıraktırdınız, çok ağladı mı? Eşiniz mi yardım etti bu süreçte? Geçen gün hastaydı 5 saat deliksiz uyudu ama bu sefer ben uyuyamadım, uyanarak uyumaya ben de alışmışım:)
Merhaba. Geçen cuma akşamı ben de gece emzirmelerini bitirdim. Her uyandığında istediğinde memelerde süt bitmiş güneş çıkınca dolacakmış diye diye sabah ettik 7 buçukta emdi. O gece yanımızda yatırdım. Tahmin ettiğim kadar çok ağlamadı. Bir kaç kere su verdim içti. 10 gün olacak hala daha gece sık sık uyanıyor. İstiyor. Sanki emiyormuş gibi saat başı kalkıyor nerdeyse. Acıktıgını düşünüp biraz daha erken emziriyorum sabahları 5 buçuk ya da 6 buçuk civarı. sadece birkaç gece 4 ya da 5 saat yattı. O zaman da sabah erkenden uyandı geri çok zor daldı. Hala çok erken uyanıyor. Sabah 5 gibi uyanıp geri dalmakta zorlanıyor. Uyanınca hep kucağımızda gezdiriyoruz dalıyor. Babasını istemediği için ben telkin ettim hep. 10 gündür geceleri süt içmiyor gündüz acısını çıkarıyor. Yani olay gece emzirmesi de değilmiş bizde sanırım. Çok yoruldum aylardır uykusuzluktan
Artık büyüyor kızım, beni hüzünlendiriyor.Bir birey olduğunu kabul ettirdi bize. Kendi kararları var, istemediği hiç bir şeyi yapmıyor .Naber kizlarrr. Ben yokum diye baya konuşma olmuş. Nasıl gidiyor. Bebekleriniz nasıl.
Bazen dışarı çıkacağımız zaman koşup saklanıyor inanılmaz tatlı oluyor. Dakikalarca onu bekliyoruz.
Kıyafet giyip çıkarmaya çalışıyor giymeyi beceremiyor ama çıkarıyor .yakında giyer diye düşünüyorum.
Hala kelimesi yok , herşeyi anlayıp, kendini anlattığı için bir uzmana götürmedim.
Şimdilik çalışmaktan vazgeçtim, en azından 2-2,5 yaşına kadar.
Biz de böyle. Sen ve oğlun nasılsınız?
Eviniz çok mu sıcak? Ya da çok giydiriyor olabilir misiniz?Merhaba. Geçen cuma akşamı ben de gece emzirmelerini bitirdim. Her uyandığında istediğinde memelerde süt bitmiş güneş çıkınca dolacakmış diye diye sabah ettik 7 buçukta emdi. O gece yanımızda yatırdım. Tahmin ettiğim kadar çok ağlamadı. Bir kaç kere su verdim içti. 10 gün olacak hala daha gece sık sık uyanıyor. İstiyor. Sanki emiyormuş gibi saat başı kalkıyor nerdeyse. Acıktıgını düşünüp biraz daha erken emziriyorum sabahları 5 buçuk ya da 6 buçuk civarı. sadece birkaç gece 4 ya da 5 saat yattı. O zaman da sabah erkenden uyandı geri çok zor daldı. Hala çok erken uyanıyor. Sabah 5 gibi uyanıp geri dalmakta zorlanıyor. Uyanınca hep kucağımızda gezdiriyoruz dalıyor. Babasını istemediği için ben telkin ettim hep. 10 gündür geceleri süt içmiyor gündüz acısını çıkarıyor. Yani olay gece emzirmesi de değilmiş bizde sanırım. Çok yoruldum aylardır uykusuzluktan
Ben kızımı biraz fazla giydirsem, ya da ince giydirip müslin örtü örtsem dahi çok sık uyanıyordu.
Ama incecik giydirsem tüm vücudu buz gibi olsa bile alsa uyanmıyor, sabah çok keyifli uyanıyor. Önceleri vicdan azabı çekiyordum sırtı göğsü buz gibi olunca hasta olacak diye korkuyordum.Ama burnu bile akmıyor, hiç hastalanmadı çok şükür.