• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canim daha önce dikkatini cekmis miydi boyle bir sey ? Çünkü bazen belirti ariyoruz ya o zamanlarda dikkatimizi çekiyor. Bende öyle belirti olmamisti gebelikte. Ama hassaslasmisti goguslerim o da yanlis hatirlamiyorsam 7.haftadan sonra idi
Yok hiç görmedim hatta eşime gösterdim önceden hiç denk gelmişmiydin diye yeşil yeşil yok ilk defa görüyorum dedi

Ben cuma günü regl oldum maalesef. Senin regl tarihi ne zamandı
Henüz var canım ama hiç umud etmiyorum göğüslerm gecen aylardan bir tık küçük geliyor agrım sızım cok ama gecen 2 ay da oldu dıye regl bekliyorum ıste. Daha 10 gun var ,🙈çatlama saatine göre 4gün 12saat oldu catladıgı,🤣🤪

Pazartesi testi tekrarla canım. İçimden bir his sanki pozitifi göreceksin diyor inşallah pazartesi güzel haber vereceksin güzel düşünelim sonuçta güzel olsun🥰
Ayyy canımmm ağzın bal yesin hanen bereketli huzurlu olsun Rabbim ne murdın varsa versin inşallahhhhh😍😍 yazdıklarını okuyunca çok duygulandım..
İnan pozitif olursa eşim ve ben mutluluktan ağlarız sarılıp 😪
Şimdi bak bişey sorucam dün bende kahverengi akıntı oldu ya 2 Kere nohut kadar acaba dün mü yerleşti de testte çıkmadı?

M minma1215 uzun zaman sonra selamm, yazışmaları takip ediyorum uzun zamandır. Keşke sabah yapsaydın testi. Eğer regl olmazsan pazartesi sabah tekrarla mutlaka. Benim de bat a 4 gün var, yarın sabah yapsam mı diyorum. Bu ay diğer aylara göre biraz daha iyi değerlendirdik ancak ben de yaştan dolayı umutsuzum bakalım

M minma1215 uzun zaman sonra selamm, yazışmaları takip ediyorum uzun zamandır. Keşke sabah yapsaydın testi. Eğer regl olmazsan pazartesi sabah tekrarla mutlaka. Benim de bat a 4 gün var, yarın sabah yapsam mı diyorum. Bu ay diğer aylara göre biraz daha iyi değerlendirdik ancak ben de yaştan dolayı umutsuzum bakalım
Merhaba canım..
Valla bende yaştan dolayı ümitsizim .. Dün leke geldi durdu yarın adet olmam lazım bakalım hayırlısı inşallah haber sende mutlaka

Merhaba canım..
Valla bende yaştan dolayı ümitsizim .. Dün leke geldi durdu yarın adet olmam lazım bakalım hayırlısı inşallah haber sende mutlaka
Yazarım mutlaka canım. Ben de baya hasta oldum, dün doktora gittim bat a 5 gün var dedim ama antibiyotik verdi. Bu güvenli bir ilaç dedi, korkarak da olsa mecburen kullanıyorum. Bir de böyle bir şey denk geldi sürece.

Yazarım mutlaka canım. Ben de baya hasta oldum, dün doktora gittim bat a 5 gün var dedim ama antibiyotik verdi. Bu güvenli bir ilaç dedi, korkarak da olsa mecburen kullanıyorum. Bir de böyle bir şey denk geldi sürece.
Çok geçmiş olsun canım.. Umarım gebesindir sağlıkla olur herşey 😍
Sen benim testi gördün mü? Kör olucam görücem diye.. 😪 bu ayda olmadı o kadar iyi değerlendirmeye rağmen.. Yaş çok büyük etken 😪

Peki hiç belirtin var mı?

Çok geçmiş olsun canım.. Umarım gebesindir sağlıkla olur herşey 😍
Sen benim testi gördün mü? Kör olucam görücem diye.. 😪 bu ayda olmadı o kadar iyi değerlendirmeye rağmen.. Yaş çok büyük etken 😪
Canım koyduğun birinci sıradaki resimde yaklaştırınca çizgi görüyor gibiyim ben ama sen sabah tekrarla mutlaka. Aslında çok daha geç yaşta hamile olanlar da var, yaş bizi fazla strese sokuyor canım. İlk çocuğumda nasıl olduğunu anlamamıştım bile, tarih bile takip etmemiştim, ne güzel günlermiş 😂

A
Ayyy canımmm ağzın bal yesin hanen bereketli huzurlu olsun Rabbim ne murdın varsa versin inşallahhhhh😍😍 yazdıklarını okuyunca çok duygulandım..
İnan pozitif olursa eşim ve ben mutluluktan ağlarız sarılıp 😪
Şimdi bak bişey sorucam dün bende kahverengi akıntı oldu ya 2 Kere nohut kadar acaba dün mü yerleşti de testte çıkmadı?
Amin sağol canım. Bak benim 3 gün kahverengi akıntı oldu sonra iki gün daha geçti öyle testte gördüm ama halbuki gecikmenin 3. Günü de yapsam testi görebilirmişim pozitifi. Sen yarın ilk idrarla tekrarla testi bugün bol bol dualarım seninle canım 🥰

Canım koyduğun birinci sıradaki resimde yaklaştırınca çizgi görüyor gibiyim ben ama sen sabah tekrarla mutlaka. Aslında çok daha geç yaşta hamile olanlar da var, yaş bizi fazla strese sokuyor canım. İlk çocuğumda nasıl olduğunu anlamamıştım bile, tarih bile takip etmemiştim, ne güzel günlermiş 😂
Var tabi ama şimdi doktorlar hep olumsuz konuşuyor yaşı duyunca sinir oluyorum sanki 60 yaşındayız alt tarafı 41 😂
Ben ilk çocuğuma düğün gecesi 1 kerede hamile kalmıştım anlamadım bile..
O çizgiyi benden başkasının görmesi güzel 😂😂 ben bile zor görüyorum şaşı olcam valla 🤣

Regl belirtilerine benzer ağrılarım var, bir de hasta olunca her şey birbirine karıştı. Yarın 3 gün kalmış oluyor, predictor marka test var bende de, varsa çıkar diye düşünüyorum
Bende onunla yaptım testi o yüzden olsa çıkardı diyorum 6 gün önceden tespit ediyormuş.. Ama tek tesellim dün kahverengi leke geldi durdu dün yerleşme olmuştur inşallah ondan çıkmamıştır.. Umuda bak bendeki😂

Back
X