Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Arianaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimki ağlamıyor, genel olarak ağlayan bir bebek değil.Kızlar sizin de bebekleriniz öğlen uykusundan uyanınca ağlıyor mu?
Amin inşallahh evet bende öyle hissediyorum zaten kendi şahsi problemlerim var sosyal bi tip değilim. birde böyle bebe problem çıkarınca daha kötü oluyorum.çok sevindim iyileşmesine hasta olmasın kuzucuklar ya
valla bizimki de aynı ben de öyle panik oluyorum sanki herkes bize bakıyormuş gibi hissediyorum
ama sakin kalıp onun o duyguyu yaşamasına izin vermemiz gerekiyormuş
2 gündür öğle uykusu yok bizim sabah 9 da kalkıp akşam 8 gibi uyuyo. Sanirim öğle uykusu bizi terk etti.Kızlar sizin de bebekleriniz öğlen uykusundan uyanınca ağlıyor mu?
Kucaklaşalım.Benimki de öyle,daha uyanıp ağlamadığını görmedim.Ağlamak onun için ifade biçimi,istediği bir şey olursa,anlamazsam ağlıyor,istediğini vermesem ağlıyor.Gün içinde çok hareketli olduğu için de sık sık düşüyor,kafasını çarpıyor ve ağlıyorBenimki ağlamıyor, genel olarak ağlayan bir bebek değil.
[/QUOTE
Bu çok iyi.Benim oğlum küçüklüğünden beri ağlamaya yatkın biri
Benimki kendimi bildim bileli öğlen uyandığında ağlar. Sanırım uyumaya devam etmek istediğinden.Amin inşallahh evet bende öyle hissediyorum zaten kendi şahsi problemlerim var sosyal bi tip değilim. birde böyle bebe problem çıkarınca daha kötü oluyorum.
2 gündür öğle uykusu yok bizim sabah 9 da kalkıp akşam 8 gibi uyuyo. Sanirim öğle uykusu bizi terk etti.
Akşam ne kadar da erken uyuyor.Benim oğlum sabah 8 civarı uyanıyor,akşam da 10 civarı uyuyor,öğlen 1 saat kadar uyuyor.
Seninki 13 saat uyumuş oluyor,günlük uykusunu aldığından öğlen uyumuyor ola bilir. Sabah 8-de uyandırsan,akşam da 9-da uyutsan,öğlen uyuya bilir.
Ben beslenme konusunu bir türlü oturtamadım. 3 öğün veremiyorum. Sabah 8.30 da kalkıyoruz. 9–9:30 gibi yaklaşık bir saat süren kahvaltı, 12 -1 gibi emerek uyuyor saat 3-4 gibi uyanıyor ( arada uyanıyor tekrar emiyor) 5 -6 gibi akşam yemeği yiyoruz, meyve ve ara öğüne vakit kalmıyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Arkadaşımın bebeği annesini el sallayarak gönderiyormuş işe, ben ya gizli çıkıyorum ya da o uyanmadan, çıktığımı gördüğünde çok ağlıyor her bebek ne kadar farklı.Kucaklaşalım.Benimki de öyle,daha uyanıp ağlamadığını görmedim.Ağlamak onun için ifade biçimi,istediği bir şey olursa,anlamazsam ağlıyor,istediğini vermesem ağlıyor.Gün içinde çok hareketli olduğu için de sık sık düşüyor,kafasını çarpıyor ve ağlıyor
benimki çok ağlamıyor. gece sık sık uyandığında da eğer korkmuyorsa falan ağlamıyor sızlanıyorKızlar sizin de bebekleriniz öğlen uykusundan uyanınca ağlıyor mu?
Kucaklaşalım.Benimki de öyle,daha uyanıp ağlamadığını görmedim.Ağlamak onun için ifade biçimi,istediği bir şey olursa,anlamazsam ağlıyor,istediğini vermesem ağlıyor.Gün içinde çok hareketli olduğu için de sık sık düşüyor,kafasını çarpıyor ve ağlıyor
Ben hep yanındayım ve biz bir dediğini iki etmiyoruz, her istediğini yapıyoruz belki de ağlamaya fırsatı olmuyor. Hayır dediğimizde gözleri doluyor ama öyle içli içli ağlaması çok nadir.Arkadaşımın bebeği annesini el sallayarak gönderiyormuş işe, ben ya gizli çıkıyorum ya da o uyanmadan, çıktığımı gördüğünde çok ağlıyor her bebek ne kadar farklı.
İyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum.
Ben odadan çıkacak bile olsam haber veriyorum. İhtiyacı yoksa benim kızım da bana el sallıyor.
kesinlikle katılıyorum 1 yaşta birden çok garip olmuştu ama herhalde 2 yaş gümbür gümbür geliyorMerhaba,hasta bebeklere geçmiş olsun.
Bu zamana kadar o kadar değişik hallerini gördük ki,hepsi ayrı bir sendrom ola bilir.Bence 2 yaşdan önce 1 yaş,1,5 yaş sendromu da var☺
ben de sosyal değilim yaaa hiç arkadaşım da yok. bebişim aşırı yalnız büyüyor çok üzülüyorum inşallah dışarıda 1-2 defa durumu kurtarabilirsek daha da sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum. sakin olmaya çalışalım zor evet ama.. onunla inatlaşmak ya da büyük tepki vermek olayı büyütüyormuş.Amin inşallahh evet bende öyle hissediyorum zaten kendi şahsi problemlerim var sosyal bi tip değilim. birde böyle bebe problem çıkarınca daha kötü oluyorum.
2 gündür öğle uykusu yok bizim sabah 9 da kalkıp akşam 8 gibi uyuyo. Sanirim öğle uykusu bizi terk etti.
sadece bu konuyla ilgili değil ama okuduğum beğendiğim bir kitap var tavsiye edebilirim
benimki de ağlamak yerine sinirleniyor. bağırıyor elindekini fırlatıyor hatta bazen kafasını vuruyorKucaklaşalım.Benimki de öyle,daha uyanıp ağlamadığını görmedim.Ağlamak onun için ifade biçimi,istediği bir şey olursa,anlamazsam ağlıyor,istediğini vermesem ağlıyor.Gün içinde çok hareketli olduğu için de sık sık düşüyor,kafasını çarpıyor ve ağlıyor
yanlış ifade etmem inşallah minik bir öneri vermek istiyorum kesinlikle evden çıktığınızı söyleyin ve öyle çıkın… siz veya yanında kim varsa yani mesela babası çıkıyorsa da aynı şeyi yapsın. eğilin dışarı çıkmanız-işe gitmeniz gerektiğini söyleyin öpün sarılın baybay yapın ve çıkın… ilk zamanlar saklanarak çıkıyorduk kıyameti koparıyordu artık biz de bay bay yaparak çıkıyoruz. babası evdeyse çok kolay oluyor babası yoksa anneannesiyle kalacaksa azıcık dudak büzüyor ama yine de kaçarak çıkmamıza göre çok fark etti böyle sizin de içiniz daha rahat olurArkadaşımın bebeği annesini el sallayarak gönderiyormuş işe, ben ya gizli çıkıyorum ya da o uyanmadan, çıktığımı gördüğünde çok ağlıyor her bebek ne kadar farklı.
Tabi ki kitap tavsiyeni alabilirim teşekkür ederim. Ay en azından bi konusabilseler de dertlerini anlasak tek dileğim bu son zamanlarda sanki konuşsa her şey çözülecek gibiben de sosyal değilim yaaa hiç arkadaşım da yok. bebişim aşırı yalnız büyüyor çok üzülüyorum inşallah dışarıda 1-2 defa durumu kurtarabilirsek daha da sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum. sakin olmaya çalışalım zor evet ama.. onunla inatlaşmak ya da büyük tepki vermek olayı büyütüyormuş.
sadece bu konuyla ilgili değil ama okuduğum beğendiğim bir kitap var tavsiye edebilirim
hayır dediğimizde bizimki de ağlamıyor hatta babası bazen kızıyor( koltuktan aşağıya takla atmaya falan çalışıyor) yine ağlamıyor karşısında sakince anlamaya çalışıyor, ağladığı şeyler; ilaç vermek, benden ayrılmak( ayrılma anı), bez değişimine aşırı direnç göstermek ama sizinki zaten sorun çıkarmıyorsa çocuğa diyecek de bi şey yok.Ben hep yanındayım ve biz bir dediğini iki etmiyoruz, her istediğini yapıyoruz belki de ağlamaya fırsatı olmuyor. Hayır dediğimizde gözleri doluyor ama öyle içli içli ağlaması çok nadir.
İyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum.
Ben odadan çıkacak bile olsam haber veriyorum. İhtiyacı yoksa benim kızım da bana el sallıyor.
yok yanlış anlamam, işte bende okuyorum duyuyorum anlatın nereye gittiğinizi vedalaşın vs, ilk gün böyle yaptım apartmandan çıktım sokaktan bile duyuluyordu sesi, 3. Gün dedim bu böyle olmayacak, uyandığında ben yokum diye ağlamıyor ama beni görüyorsa asla bırakmıyor, şansını deniyor ağlarsam gitmez diye.yanlış ifade etmem inşallah minik bir öneri vermek istiyorum kesinlikle evden çıktığınızı söyleyin ve öyle çıkın… siz veya yanında kim varsa yani mesela babası çıkıyorsa da aynı şeyi yapsın. eğilin dışarı çıkmanız-işe gitmeniz gerektiğini söyleyin öpün sarılın baybay yapın ve çıkın… ilk zamanlar saklanarak çıkıyorduk kıyameti koparıyordu artık biz de bay bay yaparak çıkıyoruz. babası evdeyse çok kolay oluyor babası yoksa anneannesiyle kalacaksa azıcık dudak büzüyor ama yine de kaçarak çıkmamıza göre çok fark etti böyle sizin de içiniz daha rahat olur
Geç gördüm kusura bakmayın bebek yukarda olduğu için ben sorun görmedim ama yerde ben yattığımda üşümemiştim petek yanıyordu odada eğer yanmazsa soğuk olabilir belkiMerhaba bizde de böyle bir yavru yatak var eşim çok soğuk olur diyip duruyor oysaki evimiz çok sıcak ama yavrulayan yatak yer seciyesinde öldüğünüzün soğuk olurmuş deneniz mi doğru mu acaba
Biz 9 10 arası kahvaltı öğlen uykusu sonrası 14. 15 arası öğle yemeği yapabilirsem 17 gibi meyve 19 20 arası akşam yemeği yapıyoruzBen beslenme konusunu bir türlü oturtamadım. 3 öğün veremiyorum. Sabah 8.30 da kalkıyoruz. 9–9:30 gibi yaklaşık bir saat süren kahvaltı, 12 -1 gibi emerek uyuyor saat 3-4 gibi uyanıyor ( arada uyanıyor tekrar emiyor) 5 -6 gibi akşam yemeği yiyoruz, meyve ve ara öğüne vakit kalmıyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Elindekini fırlatma,kafasını yere vurma benim oğlumda da var.benimki de ağlamak yerine sinirleniyor. bağırıyor elindekini fırlatıyor hatta bazen kafasını vuruyor
Ben senin sosyal biri olduğunu düşünmüştüm.Benim arkadaşlarım var,amma ya bekar ya da çocukları büyük.Dışarıda yılda 1 defa filan buluşuruz ya buluşmayız.Ama sık sık yazışırız.Akrabalarla yakınım,onlara gidip geliriz.Benim oğlum pek insan,çocuk görmüyor.ben de sosyal değilim yaaa hiç arkadaşım da yok. bebişim aşırı yalnız büyüyor çok üzülüyorum inşallah dışarıda 1-2 defa durumu kurtarabilirsek daha da sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum. sakin olmaya çalışalım zor evet ama.. onunla inatlaşmak ya da büyük tepki vermek olayı büyütüyormuş.
Öğlen emzirmek yerine öğle yemeyi vere bilirsin.Ben sabah uyanınca ve uyumadan önce emziriyorum.Sabah 9-10 arası kahvaltı,dışarı çıkıyoruz,eve gelince meyve ya da ekmek ister,1-2 arası öğle yemeyi,uyku,uyanınca meyve,7-8 arası akşam yemeyi.Akşam 9:30dan sonra uyku.Ben beslenme konusunu bir türlü oturtamadım. 3 öğün veremiyorum. Sabah 8.30 da kalkıyoruz. 9–9:30 gibi yaklaşık bir saat süren kahvaltı, 12 -1 gibi emerek uyuyor saat 3-4 gibi uyanıyor ( arada uyanıyor tekrar emiyor) 5 -6 gibi akşam yemeği yiyoruz, meyve ve ara öğüne vakit kalmıyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
ben de sosyal değilim yaaa hiç arkadaşım da yok. bebişim aşırı yalnız büyüyor çok üzülüyorum inşallah dışarıda 1-2 defa durumu kurtarabilirsek daha da sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum. sakin olmaya çalışalım zor evet ama.. onunla inatlaşmak ya da büyük tepki vermek olayı büyütüyormuş.
Benim kızım da çok yalnız, parka götürdüğümde diğer çocuklardan korkuyor, bacaklarıma sarılıyor. Oynayacağı varsa da oynamıyor.Elindekini fırlatma,kafasını yere vurma benim oğlumda da var.
Ben senin sosyal biri olduğunu düşünmüştüm.Benim arkadaşlarım var,amma ya bekar ya da çocukları büyük.Dışarıda yılda 1 defa filan buluşuruz ya buluşmayız.Ama sık sık yazışırız.Akrabalarla yakınım,onlara gidip geliriz.Benim oğlum pek insan,çocuk görmüyor.