- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.221
Y
Yaaa ne cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Y
Yaaa ne cıktı
Gerek kalmaz canım inşallah onlara yumurta takibi de bilmiyorum ben orda çalıştığım halde çok memnun kalamadım doktorlardanO zaman yapılmıyor olabilir. Ben dün gataya gittim orda da aşılama tüp bebek yapiliyormus bilgin olsun rota olarak yakinsa sana gidebilirsin. Ben bi toparlanayim muhtemelen gidicem oraya. Bide 1.5 senelik evlilik aşılama icin fln uygun. 1 senedir deniyoruz de gittiginde. Sikinti etmezler baslarlar. Sehir hastanelerinde de yapiliyor asilama tup bebek falan. Ben sanatoryumda yumurta takibi yaptirsam demistim. Ama yaparlar mi bilemedim simdi. Iyi mi doktorlari
İlk betanızı ne zaman vermiştiniz adete kaç gün kala yaniAyın 20'sinde öğleden sonra doktor randevum vardı. Öğlen kanamam başladı adet oldum. Doktor muayene etti kimyasal gebelik geçirdiğini söyledi. Eğer tekrar ederse genetik test isteyecekmiş. Ama korunma süresi falan vermedi. Denemeye devam edebilirsiniz dedi. Çok geçmiş olsun canım. Çok tepetaklak oluyor insan ama bunda da vardır bir hayır. Rabbim beterlerinden saklasın. İnşallah en kısa sürede sağlıklo gebeliklerimiz olur.
Bende bir gideyim diyordum o hastaneye. Bak soyledigin iyi oldu o zaman hic bosa gitmeyeyim. Zübeyde hanima gidiyordum onceki aşılama fln surecimde orasi da kapandi galiba. Sehir hastanesine de yakinim da rota olarak 2 otobus yapmam lazim. Bakalim naparim. İnşallah gerek kalmaz gerçekten. Çok daha iyi olur o zaman iste..Gerek kalmaz canım inşallah onlara yumurta takibi de bilmiyorum ben orda çalıştığım halde çok memnun kalamadım doktorlardan
Bana mı yazdın canım?Bbiraz daha net ceker msn canm
Yani ilaçlar çok masum şeyler değil tabi ama ağrın zorluyorsa kendine hiç eziyet etme canım. Parol hafif bir ilaç zatenEvet evet ama bu döllenme aşamasına zararı olur mu diye Ben kafama takıyorum şimdi veya öncesinde de hep taktım ilacı içmek istemiyorum garip bir takıntı
İçmedimmm biliyor musun. Normlde de sevmem cok sükür sıktıgım havuc suyu bıle şifa oluyor sanırım cok ıyiym ama sırt agrım gecmıyor canm cok fena korona mı dolanıyor acaba hala aklıma o geldı Allah koruusnYani ilaçlar çok masum şeyler değil tabi ama ağrın zorluyorsa kendine hiç eziyet etme canım. Parol hafif bir ilaç zaten
Evet canmBana mı yazdın canım?
Ayy ben fotoda çıkmayan ama dikkatli bakınca hayalet çizgi görüyorum sanırımBana mı yazdın canım?
Üşümüş de olabilirsin aklıma kötüsünü getirme hiç. Sıcak havlu koymayı deneİçmedimmm biliyor musun. Normlde de sevmem cok sükür sıktıgım havuc suyu bıle şifa oluyor sanırım cok ıyiym ama sırt agrım gecmıyor canm cok fena korona mı dolanıyor acaba hala aklıma o geldı Allah koruusn
Görmek mi istiyorum kafayı mı yedim oynayan var mı fotoyla? Akşam olduğundan ışıkta yetersizEvet canm
İnşallah canım Yani korkmadım değil genizlerimde biraz dolu gibi. Senin döngüde durumun nedir şu an ay herkesle konuşuyoruz da karışıyor her şeyÜşümüş de olabilirsin aklıma kötüsünü getirme hiç. Sıcak havlu koymayı dene
Evet yani çok iyi odaklanmamış gibi yani ilkinde ben acaba dedim de ama tam odaklanmamış testler canım ben de buradan net göremiyorumGörmek mi istiyorum kafayı mı yedim oynayan var mı fotoyla? Akşam olduğundan ışıkta yetersiz
Amann yoktur ya bata 2 kalmış erken gebelik testi bu olsa çıkardıEvet yani çok iyi odaklanmamış gibi yani ilkinde ben acaba dedim de ama tam odaklanmamış testler canım ben de buradan net göremiyorum
Allah gönlüne göre versin canım hemen kolaylıkla tez vakitte olsun inşallahBende bir gideyim diyordum o hastaneye. Bak soyledigin iyi oldu o zaman hic bosa gitmeyeyim. Zübeyde hanima gidiyordum onceki aşılama fln surecimde orasi da kapandi galiba. Sehir hastanesine de yakinim da rota olarak 2 otobus yapmam lazim. Bakalim naparim. İnşallah gerek kalmaz gerçekten. Çok daha iyi olur o zaman iste..
Değerlendir canımKızlar az önce yumurtlama akıntım gelmeye başladı dün ilişki oldu bugünde olsun mu? Sperm sorunumuz yok. 17.gün bugün
Sabah ilk idrarla daha iyi olurdu canım ve fotolar net görünmüyor silik çizgi de mi yok canımAmann yoktur ya bata 2 kalmış erken gebelik testi bu olsa çıkardı
Sabah ilk idrarla daha iyi olurdu canım ve fotolar net görünmüyor silik çizgi de mi yok canım