2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Beklenen adet tarihimden 7 gün önce test yaptım kalbim kadar temiz skjkds... Bir de ayın 2 si gibi deneyeceğim erken test olarak. Bu miratech testiydi bir de predictor ya da prodoctor bulursam deneyeyim diyorum. :işsiz:
Canım 7 gün çok erken değil mi ya bekle bence biraz daha regl inden 1-2 gün önce başla

Beb dogurana kadar isal degildm ama afedersin gunde 2 3 kere wc cikiyodum hamileler kabz olur derler ben olmadim masallah diyim ama isal sulardan mikrop kapinca olur canim aritma veya cesme suyu ictinmi yada disarda biyerde isyeri misafirlik yakin zamanda su tuketimi yaptgn yer varsa o isal yapar bende oyle oldu yani bu yaz 2 kere canim . Evet yumurtlamama gore 14. Gun 2 aralik canim ama icim icime sigmiyo pik ve ertesi gunu degerlendremedik pikten sonra 2. Gun birliktelik oldu gecen ayda kasık agrm vardi bu ayda var cenem sivilcelendi yogunluk biraz agri var adetse sokulsun diye hareket ediyorum test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi sabah yapacaktm wc zor yetstim yapamadim yarinda yapmamayi basarrsam 2 sinde yaparim test canim 😇
Olsun canım pikten 2 gün sonrası muhtemelen çatlamaya denk geliyordur ya da bir gün sonrası. Yumurta da 24 saat yaşıyor. Benim de en pik günününü değerlendirdim sonraki günde koyuydu ama değerlendiremedik bir de iyice silindiği günü değerlendirdim. Ortadaki günü de değerlendirsem iyiydi ama nasip

🍁🍂KASİM🍂yasbatdurum🐞
HAMİŞLER🤰🏻
@mirasanne 💕32ekim❤️hamiş 🤰🏻
@mely25 💕26Kasım❤️hamiş 🤰🏻
@morumtirak30Eylül❤️hamiş 🤰🏻
@Bhsa36ekim❤️hamiş 🤰🏻
@rosa88834ekim❤️hamis🤰🏻
@Bebik olsun24ekim❤️hamiş 🤰🏻
🐞🐞🐞🐞🐞🐞
tomrs tomrs 💕393aralikbekliyor 💌
@cns15💕324📌 kasimbekliyor 💌
ArasaNillGerek ArasaNillGerek 💕297 aralikbekliyor 💌
@Gevezeler 💕3018📌kasimbekliyor,💌
@lilystar💕289 Aralıkbekliyor 💌
@Tospaagtd💕2 aralikbekliyor 💌
@alyanil 💕2730 kasimbekliyor 💌
@Waiting for a miracle 💕18 aralikbekliyor 💌
@mrym12💕1920 aralik💌 bekliyor
A adeninannesi12 💕308 Aralıkbekliyor 💌
@BinevsJade 💕14📌 kasim💌 bekliyor
@bvice💕2621 kasim💌 bekliyor
@outoffit 💕2914📌 kasimbekliyor 💌
@sonsuzaskk 💕26 kasimbekliyor 💌
@8996asya💕2618 aralıkbekliyor 💌
@Metaverse 💕2 aralikbekliyor 💌
@Damlafzt💕10 aralikbekliyor 💌
zey0910 zey0910 💕3110 aralikbekliyor 💌
@Soulfly07💕5📌 kasimbekliyor 💌
@tarccinn 💕353📌 kasimbekliyor 💌
@hacerkahraman 💕266 kasim📌💌 bekliyor
@seldakayavuz 💕3511📌kasimbekliyor 💌
@zesamu93💕2📌 Kasımbekliyor 💌
Z zingarina10 💕329 Aralıkbekliyor 💌
lilyrosey lilyrosey 💕277 Aralıkbekliyor 💌
@elena10 💕268aralikbekliyor 💌
@haticemm42 💕292aralik💌 Bekliyor
Selam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu❤️

Merhaba beni ekler misiniz
Sat 8 Kasım
Bat 10 Aralık

Beklenen adet tarihimden 7 gün önce test yaptım kalbim kadar temiz skjkds... Bir de ayın 2 si gibi deneyeceğim erken test olarak. Bu miratech testiydi bir de predictor ya da prodoctor bulursam deneyeyim diyorum. :işsiz:
Miratech en iyi testtir ama otrkiler okdar guvenilir degil canim diger yazdgn markalar yani hatali pozitif verebiliyor bilgin olsun

Olsun canım pikten 2 gün sonrası muhtemelen çatlamaya denk geliyordur ya da bir gün sonrası. Yumurta da 24 saat yaşıyor. Benim de en pik günününü değerlendirdim sonraki günde koyuydu ama değerlendiremedik bir de iyice silindiği günü değerlendirdim. Ortadaki günü de değerlendirsem iyiydi ama nasip
Oyle canim sabah test yaptm beyaz yine tek cizgi uzulmeyecegim birgun o cift cizgiyi gorcez 😇

Ama akintigibi değil tam regl oldum derken sonrasında ne bir ağrı ne de gelen bir şey oldu hamile olabilir miyim

2 Aralık mı canım senin bat bir şey kalmamış. Ay ayıptır söylemesi ben 3 gündür ishalim böyle belirti yaşayan da var mı bilmiyorum her şey belirti şuan ahahah
Gebeliğim 9 ay ishalle geçti 🤦🏻‍♀️ yutmadığım çiğnemediğim kahve çekirdeği kalmadı en son gastreonoloji bölümüne gittim bağorsak düzenleyici şurup ve probiyotik verdi onlar biraz kesmişti. Burda hep okuyorum gebelikte kabızlık olurmuş ama benim tam tersiydi

Gebeliğim 9 ay ishalle geçti 🤦🏻‍♀️ yutmadığım çiğnemediğim kahve çekirdeği kalmadı en son gastreonoloji bölümüne gittim bağorsak düzenleyici şurup ve probiyotik verdi onlar biraz kesmişti. Burda hep okuyorum gebelikte kabızlık olurmuş ama benim tam tersiydi
hiç bilmiyorum canım ya 4 gündür devam ediyor benim yumurtlamadan beri. Mevsimsel enfeksiyon falandır muhtelemen de ne biliyim acaba olabilir mi dedim. Ama bu kadar erken de olmaz zaten :) uygulamaya göre 5 yumurtlamaya göre 9 gün var :/

Arkadaşlar merhaba benim bat 29 yada 30 kasımdı 28 kasım da normal laboquick test yapım negatif çıktı :KK43: ama hala regl de olmadım doğru düzgün bi regl belirtisi de yok şuan 16 kasım yumurtlama günümdü normalde 27 28 gün arası regl olurum ama sadece korunmayı bıraktığımdan beri 3 4 aydır denge değişti gibi bir kere bir önceki ay gecikme yaşamıştım onun dışında çok şaşmaz regl günü sizce pozitife dönme durumu olabilir mi umutlanmakta istemiyorum açıkçası sizde sormak istedim fikir verirmisiniz

Arkadaşlar merhaba benim bat 29 yada 30 kasımdı 28 kasım da normal laboquick test yapım negatif çıktı :KK43: ama hala regl de olmadım doğru düzgün bi regl belirtisi de yok şuan 16 kasım yumurtlama günümdü normalde 27 28 gün arası regl olurum ama sadece korunmayı bıraktığımdan beri 3 4 aydır denge değişti gibi bir kere bir önceki ay gecikme yaşamıştım onun dışında çok şaşmaz regl günü sizce pozitife dönme durumu olabilir mi umutlanmakta istemiyorum açıkçası sizde sormak istedim fikir verirmisiniz
canım benim de korunmayı bıraktığımdan beri asssla şaşmayan regl düzenim şaştı 3 aydır neden bilmiyorum. yani böyle 1-2 günlük gecikmeler normal sanırım. sen yumurtlamanın 16 kasım olduğunu nereden biliyorsun? test mi yaptın? belki geç yumurtlamışsındır. ya da bebiş vardır :) bekle bence 1-2 gün daha

canım benim de korunmayı bıraktığımdan beri asssla şaşmayan regl düzenim şaştı 3 aydır neden bilmiyorum. yani böyle 1-2 günlük gecikmeler normal sanırım. sen yumurtlamanın 16 kasım olduğunu nereden biliyorsun? test mi yaptın? belki geç yumurtlamışsındır. ya da bebiş vardır :) bekle bence 1-2 gün daha
ovulasyon takibi yaptım canım testlerle 16 kasım net pik gördüm 17 kasım çok hafif silikleşmişti saha sonrasında yapmadım bıraktım ordan biliyorum bebiş olduğunu çok düşünmüyorum canım ya inşallah vardır tabi ama 28 kasımda yaptım test negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorum işte kafama o takıldı

ovulasyon takibi yaptım canım testlerle 16 kasım net pik gördüm 17 kasım çok hafif silikleşmişti saha sonrasında yapmadım bıraktım ordan biliyorum bebiş olduğunu çok düşünmüyorum canım ya inşallah vardır tabi ama 28 kasımda yaptım test negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorum işte kafama o takıldı
Canım çatlamadan 12. Gün sonrası çıkıyor diyorlar 28 biraz erken olmuş olabilir tekrarlarsın yine inş vardır bence çarşambadan itibaren başlayacağım teste 😂 ne kadardır deniyorsun? Diziler yüzünden ceket attı hamile kaldım sanıyordum ben hiç öyle değilmiş valla ya

ne zaman çatladı bilmiyorum ki 16 sı tam pik 17 si ve 18 inde yaptığım testlerin rengi ikisi de aynıydı hafif silik :) vay arkadaş ne pikmiş yaa
net olarak 3 aydır istiyoruz canım :) :) valla insan hemen olacak diye düşünüyor da işin başına geçince olaylar çok faklı :)

Canım çatlamadan 12. Gün sonrası çıkıyor diyorlar 28 biraz erken olmuş olabilir tekrarlarsın yine inş vardır bence çarşambadan itibaren başlayacağım teste 😂 ne kadardır deniyorsun? Diziler yüzünden ceket attı hamile kaldım sanıyordum ben hiç öyle değilmiş valla ya
ne zaman çatladı bilmiyorum ki 16 sı tam pik 17 si ve 18 inde yaptığım testlerin rengi ikisi de aynıydı hafif silik :) vay arkadaş ne pikmiş yaa
net olarak 3 aydır istiyoruz canım :) :) valla insan hemen olacak diye düşünüyor da işin başına geçince olaylar çok faklı :)

Kızlar bugün reglimin ikinci günüama hala olmadım pembe lekelenme oluyor çok az o da iki günde bir günlük pedi bile doldurmaz. Sabah test yaptım negatifti ama erken mi test yapmak icin

X