2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Anlamıyorlar cidden ya, ben eşimin önüne sürekli takviye gıdalar koyuyorum yiyor.bu ara yoğundum biraz naptın diyorum ofsite yiyor musun badem ceviz vs. (Zaten keçiboynuzu pekmezi de yediği yok bu ara ben ye demediğim için)yok dedi unutuyorum.artık dedim sen çocuk istemiyorsun,sürekli ben mi ilaçlar takviyeler iğneler yiyeyim.diye tribe girdim bakalım inş bu bi kaç gün daha dikkat eder
Bizimkisi ben soylendkce dahada uzaklasiyo ben tutatsa tutar modundayim bu ay yoruldm vallahi adama zorla sey yap diye zorluyorm tovbe tovbe 😅😅 sinirlerm cok bozuk artik o hergn olmasn canmz isteynce olur diye bakiyo olaya bende bu hafta hergun olcak dyince azmis gorunuyorum anlamiyor anlamiyor 🙂

Benimki de nasıl koca ay da 3 gün değildir ya emin misin diyor asdffg kendileri gibi sanıyorlar heralde bizi de. Benim ki olmazsa çocuk göbek atar bilmiyorum ya bende salacağım artık çok geriliyoruz galiba
Ayni benimkide boyle anlamiyor diyorm koca ay pesinde kosmaktamda hem utanyorm hem skldm yahu biraz uzak tutcm kendmi gurur kalmadi bende 🥲

Bizimkisi ben soylendkce dahada uzaklasiyo ben tutatsa tutar modundayim bu ay yoruldm vallahi adama zorla sey yap diye zorluyorm tovbe tovbe 😅😅 sinirlerm cok bozuk artik o hergn olmasn canmz isteynce olur diye bakiyo olaya bende bu hafta hergun olcak dyince azmis gorunuyorum anlamiyor anlamiyor 🙂
Bunun sadece bir hafta içinde ihtimal olduğunu biliyorlar aslında ama yine de biz kafaya takıyor olarak görünüyoruz. herşeyi biz yaşıoruz çünkü.onlar dışardan gördükleri kadar bence

Çatlamanın 9.günü test için erken mi kızlar

Bunun sadece bir hafta içinde ihtimal olduğunu biliyorlar aslında ama yine de biz kafaya takıyor olarak görünüyoruz. herşeyi biz yaşıoruz çünkü.onlar dışardan gördükleri kadar bence
Esime bakiyorm hem olmasni istyor hemde benm kadar hassas davrnmiyor biraz kocalarmza benzeyebilsek belkode coktan hamile kalirdik 🙂 ama cok zor bu oy oy bat 1 hafta kaldi benim ve okdar is yaptm agirliklar kaldrdmki bu ay iliskide pik te olmadi 😅 Allah im sen yardim et kullarina

Esime bakiyorm hem olmasni istyor hemde benm kadar hassas davrnmiyor biraz kocalarmza benzeyebilsek belkode coktan hamile kalirdik 🙂 ama cok zor bu oy oy bat 1 hafta kaldi benim ve okdar is yaptm agirliklar kaldrdmki bu ay iliskide pik te olmadi 😅 Allah im sen yardim et kullarina
ay inşallah güzel haberini alırız

Kızlar cinsiyetten anlıyan varmı

Eklentiler

• IMG_4445.png
    IMG_4445.png
    321,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4428.png
    IMG_4428.png
    559,3 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_4414.png
    IMG_4414.png
    495,7 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_4408.jpeg
    IMG_4408.jpeg
    113,9 KB · Görüntüleme: 30
Geçmiş olsun 😞. Allah en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin 🤲
Amin canim benim kimyasaldan snraki ay gebe kalabilirsin benimde oyle olmustu kimywsaldan snraki ay hamile kaldim vok dikkat et ama kendine uzjntu stresinuzak tut kendinden bide yuruyuste olsa bi spor egzersiz yap yumurtlamak kolay olsun insallah bol su tuket canim ceviz fondikta bol ye yumurtan saglikli olsun yumurta ye hergun bide canim

canımmm seninle çatlama günlerimiz aynı. Ne zaman test yapmaya başlayacaksın? var mı bir kıpraşmalar ben çok sabırsızım :)
selam canım, daha erken diye kendimi oyalamaya çalışıyorum ama hep aklımın bi köşesinden kendini hatırlatıyor. normalde meme hassasiyeti regle 1 hafta kala başlardı. bu ay yumurtlama haftasında başladı.hareket ettikçe acıyordu. hala var ama daha hafif neyseki. kasıklarıma minik sancılar giriyor ama havalar malum serin ondandır diye düşünüyorum. sen de var mı bişeyler?

X