- 4 Eylül 2009
- 268
- 599
4 gün dedi ama ben 2 günde bir vereceğim. Kimyasal ise olsun bitsin...Canım inş değildir tekrar test ne zamana dediler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün dedi ama ben 2 günde bir vereceğim. Kimyasal ise olsun bitsin...Canım inş değildir tekrar test ne zamana dediler?
saglikli bigebelikse bebisin tutunur insallah canim ama sagliksiz bir bebekse tutunamazsa bu yuzden uzme kendini yeniden hamile kalirsin zor bir surec bu hepimiz icin folik asit kullanyormusun beslenmene cok dikkat et ne yersek bebis onla beslenyo ve sagligini ilk aydan etkiliyor canim4 gün dedi ama ben 2 günde bir vereceğim. Kimyasal ise olsun bitsin...
Benim 2. Başarısız gebelik olacak. İlkini 21 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım. Plasenta previaydim sezaryen oldu. Mayıs ayında.....Kasım hamile kaldım diye sevinirken....belirtilerim başlamışken.....çok yıprandımsaglikli bigebelikse bebisin tutunur insallah canim ama sagliksiz bir bebekse tutunamazsa bu yuzden uzme kendini yeniden hamile kalirsin zor bir surec bu hepimiz icin folik asit kullanyormusun beslenmene cok dikkat et ne yersek bebis onla beslenyo ve sagligini ilk aydan etkiliyor canim
Haklsn cnm benim bebde 1 kimyasal gecirdim sonraki ay hamile kaldim 6 ay kanamayla gecti seni endiselerni cok iyi anliyorum cok zor bir surec Allah im tez zamNda saglikli bebek haberyle sevndrsin seniBenim 2. Başarısız gebelik olacak. İlkini 21 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım. Plasenta previaydim sezaryen oldu. Mayıs ayında.....Kasım hamile kaldım diye sevinirken....belirtilerim başlamışken.....çok yıprandım
Canımmmm az önce test yaptım gördüm piki sonunda bariz pikkkkkDegerlendr eline gecen her imkanda canim bende pik gunu degerlendremedm catladgi gunu siliklestiginde degerlendrdim insallah olur kac aydr nrgatif ama bakalim 2-3 aralik beklenen adet vaktndemi gelcek nasil olcak bekliyorum boraktm ben testi siliklesince canim bu ay
Selam uygulamadaki tarihle aynı gün pik gördüm az önce. Doğru galiba bu ovü testleri :)Kişiden kişiye değişiyor hatta her ay farklı günler bile olabiliyor canım tabi eğer ovulasyon testleri gerçekten doğru gösteriyorsa
Siliklesmis catlamis canim hayrli olsun insallah bebis tutunur 14 gun say catlamanin ustune 14. Gun adet olmalisin olmazsan gebelik testi yaparsinCanımmmm az önce test yaptım gördüm piki sonunda bariz pikkkkk
Allah allah Blue8816 da çatlama dedi buna kızlar kafam karıştı. Bu T nin C ile eşit ya da daha koyu olması gerekmez mi pik için? Dün neredeyse C ile eşitti. Bugün C den iki kat daha koyu. Bugün pik değil mi? Ha dün mü daha koyuydu T bugün mü bilmiyorum. Ama bugün C den daha koyu. Önemli olan daha koyu olması değil mi? ben mi yanlış biliyorumSiliklesmis catlamis canim hayrli olsun insallah bebis tutunur 14 gun say catlamanin ustune 14. Gun adet olmalisin olmazsan gebelik testi yaparsin
Ben ikisi de aynı koyulukta olunca pik sayıliyor sanıyordum canmAllah allah Blue8816 da çatlama dedi buna kızlar kafam karıştı. Bu T nin C ile eşit ya da daha koyu olması gerekmez mi pik için? Dün neredeyse C ile eşitti. Bugün C den iki kat daha koyu. Bugün pik değil mi? Ha dün mü daha koyuydu T bugün mü bilmiyorum. Ama bugün C den daha koyu. Önemli olan daha koyu olması değil mi? ben mi yanlış biliyorum
Canım evet aynı koyulukta ya da T C den daha koyuysa sayılıyor.Ben ikisi de aynı koyulukta olunca pik sayıliyor sanıyordum canm
Ben ikisi de aynı koyulukta olunca pik sayıliyor sanıyordum canmAllah allah Blue8816 da çatlama dedi buna kızlar kafam karıştı. Bu T nin C ile eşit ya da daha koyu olması gerekmez mi pik için? Dün neredeyse C ile eşitti. Bugün C den iki kat daha koyu. Bugün pik değil mi? Ha dün mü daha koyuydu T bugün mü bilmiyorum. Ama bugün C den daha koyu. Önemli olan daha koyu olması değil mi? ben mi yanlış biliyorum
Hmm tamamdr beebekCanım evet aynı koyulukta ya da T C den daha koyuysa sayılıyor.
Ben attgn resmi silik gordum koyu gormedm tekrar paylasrmsn resmi bana cevap olarak ben silkk resme yorum yaptim canimAllah allah Blue8816 da çatlama dedi buna kızlar kafam karıştı. Bu T nin C ile eşit ya da daha koyu olması gerekmez mi pik için? Dün neredeyse C ile eşitti. Bugün C den iki kat daha koyu. Bugün pik değil mi? Ha dün mü daha koyuydu T bugün mü bilmiyorum. Ama bugün C den daha koyu. Önemli olan daha koyu olması değil mi? ben mi yanlış biliyorum
Ben bu mesajdaki resminze catlamis dedim silik bundakiSelam uygulamadaki tarihle aynı gün pik gördüm az önce. Doğru galiba bu ovü testleri :)
canım ama T C den baya koyu bugün hatta kontrol çizgisi baya silik çıktı? Bak dün akşam ve bugün öğlen yaptığım testleri atıyorum sana. ilki dün ikincisi bugün. Akşam yine yapacağım olmadı öyle tekrar atarım aynı saat olmuş olurBen bu mesajdaki resminze catlamis dedim silik bundaki
Baya koyu canim yarina catlar bence yarin aksam tekrarla testi varsa havuc ye havic catlatir bol su ic bideKızlar tekrar yaptım şimdi. dünkü testimi ve bugünkü testimi ekliyorum ikisi de 19:20 de yapıldı.1. Bugün 2. Dün yapıldı. Ne düşünüyorsunuz baksanıza bi?
Canım hemen çatlaması iyi bir şey mi? Şimdi bugün pik biz bugünü değerlendirdik. Ama eşim şehir dışına çıktı yarın zor gibi görünüyor. Şimdi havuç yiyim hemen çatlasın mı yoksa ne kadar uzun pik o kadar iyi mi eşimin yetişebilmesi adına anam ne zor işlerBaya koyu canim yarina catlar bence yarin aksam tekrarla testi varsa havuc ye havic catlatir bol su ic bide
Hemen catlasn canm sperm 24 saat yasiyo yumurta 36 saatti sanirim catlat rahatla sen catlamasni uzatrsan adetinde ileri atar esin kac gune donecek insallah bu ay bebis haberyle gelirsin valla zor isler bizde pik gunu degerlndrmedik catladigi siliklestgi gunu degerlnxrdik bakalim bat gunu ne olcak ama bu ay icmde pek inac yok acikcasi benimCanım hemen çatlaması iyi bir şey mi? Şimdi bugün pik biz bugünü değerlendirdik. Ama eşim şehir dışına çıktı yarın zor gibi görünüyor. Şimdi havuç yiyim hemen çatlasın mı yoksa ne kadar uzun pik o kadar iyi mi eşimin yetişebilmesi adına anam ne zor işler