hangi günleri değerlendridin canım
18 pik sanki canım evet.Ay hadi inş bu ay bekleyeceğiz artık.Bir de bak aklında olsun ilk 10 dk'yı baz al, kuruduktan sonrayı değil :) Bir de ne olur ne olmaz 2 günde 1 yine denemelere devam bence
Yalniz bugunhangi günleri değerlendridin canım
Aynen piki gordum artik gun asiri devam ederiz nasipte vardr insallah canim 2-3 aralik bat benim bu durumda ilk hemen koyulasiyor pikte zaten canim pik olmayan gunler yavas yavas pembelesiyor18 pik sanki canım evet.Ay hadi inş bu ay bekleyeceğiz artık.Bir de bak aklında olsun ilk 10 dk'yı baz al, kuruduktan sonrayı değil :) Bir de ne olur ne olmaz 2 günde 1 yine denemelere devam bence
Bat 30 Kasım yaş 28Merhaba
Bat 26.kasim
Keske listeyi ilkten sonraya gun/ay sıralı yapsaydiniz cok karmaşık duruyor.
Pik değil canım maalesefkızlar acil desteğe ihtiyacım varsizce bu pik mi ya? 8. günden beri yapıyorum bugün 15. gün. Diğeriyle eşit değil koyuluk ama baya koyu. Pik mi sizce? Dün değerlendirmiştim bugün değerlendirmek gerekir mi soldaki bugün sağdaki dün
Çok garip ya. Geçen ay da takvimdeki uygulama gününde yumurtlama testi yapmıştım asla çıkmamıştı. Sonra bırakmıştım. Bu ay en baştan başladım sonuna kadar yapıcam galiba klasik 14 15. Günde yumurtlamıyorum ben reglimde saati saatinedir aslında anlamadım yaPik değil canım maalesef
Yarin pik olur catlar canim baya koyulasmis ama pik gorunmuyo yarin catlar siliklesmeye baslar pik olup ama bende dun catlama oldu bugun siliklesti paylasmtim canimkızlar acil desteğe ihtiyacım varsizce bu pik mi ya? 8. günden beri yapıyorum bugün 15. gün. Diğeriyle eşit değil koyuluk ama baya koyu. Pik mi sizce? Dün değerlendirmiştim bugün değerlendirmek gerekir mi soldaki bugün sağdaki dün
Kişiden kişiye değişiyor hatta her ay farklı günler bile olabiliyor canım tabi eğer ovulasyon testleri gerçekten doğru gösteriyorsaÇok garip ya. Geçen ay da takvimdeki uygulama gününde yumurtlama testi yapmıştım asla çıkmamıştı. Sonra bırakmıştım. Bu ay en baştan başladım sonuna kadar yapıcam galiba klasik 14 15. Günde yumurtlamıyorum ben reglimde saati saatinedir aslında anlamadım ya
Ben ovulasyon twstine inandm vallahi 14. Gun adet oldumKişiden kişiye değişiyor hatta her ay farklı günler bile olabiliyor canım tabi eğer ovulasyon testleri gerçekten doğru gösteriyorsa
Canım az önce 30 dk arayla 2 tane test yaptım 1. Teste bi güvenmedim alttaki en son yaptığım. 10 dakikada bu kadar fark normal mi? Sence pik mi şuan?Yarin pik olur catlar canim baya koyulasmis ama pik gorunmuyo yarin catlar siliklesmeye baslar pik olup ama bende dun catlama oldu bugun siliklesti paylasmtim canim
Pik olmus canm da ikisinide sivi almadanmi yaptinCanım az önce 30 dk arayla 2 tane test yaptım 1. Teste bi güvenmedim alttaki en son yaptığım. 10 dakikada bu kadar fark normal mi? Sence pik mi şuan?
Canım ben zaten ne yazık ki hiç su içen bi tip değilim yani koca gün 500 ml bile içmemişimdir. İkisi arasında yarım saat var yani belki yarım bardak su içmiş olabilirim 2. yi yapmadan önce. 1. yi yaptım sanki test açılmış gibi geldi ondan 2. yi yaptım zaten. Değerlendireyim mi sence bugünü sabah değerlendirmiştim ama bilemedim yaPik olmus canm da ikisinide sivi almadanmi yaptin
Canım inş değildir tekrar test ne zamana dediler?19 Kasım beta 26
21 Kasım beta 31....
Kimyasal di mi....dış gebelik olmasın
Degerlendr eline gecen her imkanda canim bende pik gunu degerlendremedm catladgi gunu siliklestiginde degerlendrdim insallah olur kac aydr nrgatif ama bakalim 2-3 aralik beklenen adet vaktndemi gelcek nasil olcak bekliyorum boraktm ben testi siliklesince canim bu ayCanım ben zaten ne yazık ki hiç su içen bi tip değilim yani koca gün 500 ml bile içmemişimdir. İkisi arasında yarım saat var yani belki yarım bardak su içmiş olabilirim 2. yi yapmadan önce. 1. yi yaptım sanki test açılmış gibi geldi ondan 2. yi yaptım zaten. Değerlendireyim mi sence bugünü sabah değerlendirmiştim ama bilemedim ya