2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Amin canim soylediklerin cok dogru aylardir kasik agrisinadet gecikmesi aserme hersey var sonuc negatf bu ay yumurtam pik oldu veya olcak adetten beri iliski olmadi hevesim inancmmi kalmadi bilmiyorum bugun yarin yumurtam catlar yumurtlama olmadysa ama hic iliski istegim yok icim sklıyor bunalimdayim sanki bosverdim bakalim
İçin sıkılmasın bi mani varmı bi sıkıntı varmı herşey normal mi öyleyse dua et insanlar beler yŞıyor vakti gelicek daha

İçin sıkılmasın bi mani varmı bi sıkıntı varmı herşey normal mi öyleyse dua et insanlar beler yŞıyor vakti gelicek daha
Evet dogru diyosun canim biraz bosversem diyorum bu gunlerde icimde bi hüzün var Allah hayra cikarsin duygusal bosluk duygusal zayiflik hissediyorum kendimle basbasa kalma istegim var

Evet dogru diyosun canim biraz bosversem diyorum bu gunlerde icimde bi hüzün var Allah hayra cikarsin duygusal bosluk duygusal zayiflik hissediyorum kendimle basbasa kalma istegim var
Arda bende de oluyor canm, insaniz duygularimiz bazen cok yüklü olabiliyor yalniz kalma ihtiyaçi oluyr ben hemen hemen hergun yaparim kendime , cogu zaman bi kahve alir tek basima icer dalarim

Hiç aranızda femara kullanan var mı ben Ocak ayında başka bı doktorda tedavi oldum bı ay sadece günde 1 tane iciyodum 5 gün içtim bu ay farklı bir doktora gidiyorum doçent bu doktor da günde 3 defa kullan 8 saat arayla diyo ama korkuyorum kist fln olur diye

Arda bende de oluyor canm, insaniz duygularimiz bazen cok yüklü olabiliyor yalniz kalma ihtiyaçi oluyr ben hemen hemen hergun yaparim kendime , cogu zaman bi kahve alir tek basima icer dalarim
Dogru diyosun bazen bi cay koyup kulaklgmi takip ruhumu dnlendryorm bu iyi geliyor banada

Bat 14 kasimdi ama hala bir sey yok, gercekten 2 yildir her ay arada kalmaktan, var mi yok mu diye dusunmekten cok cok yoruldum:KK43:
Cay iyi fikir dusunmemek lazim..

Hiç aranızda femara kullanan var mı ben Ocak ayında başka bı doktorda tedavi oldum bı ay sadece günde 1 tane iciyodum 5 gün içtim bu ay farklı bir doktora gidiyorum doçent bu doktor da günde 3 defa kullan 8 saat arayla diyo ama korkuyorum kist fln olur diye
Ben kullandım kuzu günde 1 beş tane yumurtam gayette büyüdü amaç yumurta tepki veriyormu verip büyüdüyse 3 çıkarmanın anlamı ne belkide büyümedi yumurtan

Ben kullandım kuzu günde 1 beş tane yumurtam gayette büyüdü amaç yumurta tepki veriyormu verip büyüdüyse 3 çıkarmanın anlamı ne belkide büyümedi yumurtan
Yok canım bı ay yumurta takibi yaptı gayet büyüyüp çatladı ondan sonra 2 ay daha böyle dene sonra tedaviye basliyalim gençsin daha dedi bu ay yine adet olunca öyle dedi kist olmasından korkuyorum

Nasıl T Daha mı koyuydu yoksa eşit miydi? sanki ben hiç göremicem gibi geliyor niyeyse :KK70:
20231120_153244.jpg

18 inden sonra daha koyulasmadi siliklesti canim testim 😇

X