2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

yumurta 24 saat yaşıyor canım. sperm daha uzun yaşıyor.

Folbiotic kullanın. İçeriği zengin ve temiz bir ürün. Vajinal florayi da besliyo. Bende 2 aydır kullanıyorum ,

Folbiotic kullanın. İçeriği zengin ve temiz bir ürün. Vajinal florayi da besliyo. Bende 2 aydır kullanıyorum ,
Bende folidoce kullanyorm doktor ve eczaci tavsiyesi canim oda cok iyiymis ilk gebeligmdede onu kullandm smdide kalana kadar ona devam ediyorum

Kızlar yine ben ahaha sizce çatlamış mı bugün ne diyorsunuz? 1. Foto dün 2. Foto bugün

Eklentiler

• 0F45ADC9-D9ED-4F89-A64B-A8EE435FBBF3.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 24
  • D01B3152-23B1-4564-8B68-C035DEFD32F3.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 36
Akşam dönecek canım ama yoldan geliyor bugün zor gibi adamı bi salmadım zaten ay inş ikimizde güzel haberler alırız bu ay

Akşam dönecek canım ama yoldan geliyor bugün zor gibi adamı bi salmadım zaten ay inş ikimizde güzel haberler alırız bu ay
Amin canm benim bugn okdar agir kaldrdmki kasiklarm agridi sansmi bitrmedm insallah . Bende esimin karsisknda utanyorm bazen iliski olmadi diye surat yapiyodm adam hayretle bakiyo bana sasiriyo ama pik oldgmu nasil anlatabilirim olmaso gerek olmaynca modum dusyo

Merhaba bayanlar Hsg çektirdim siz anlıyor musunuz filmden kendi doktorumla henüz görüşemedim. 2 yildir bebek.istiyorum olmuyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20231122_081606_Gallery.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 40
Ya ben dayanamadım dün söyledim bir de demez mi e ben yola gideceğim başladım tribe sonra dedim trip zamanı değil şuan 1 gün 1gündür sdfggh bidaha söylemeyeceğim erkekler anlamıyor bacım bu durumları kafaları basmıyor

Canım yaş 32 bat 6 Aralık beni de eklersin

Anlamadklari gbi bode kiriyolar ya sacma sapan konusup bugun olmasa noluyo ölürmüyuz diyo kojustkca dahada deliriyorum bazen keyfi bilir onunda cocugu olcak olursa ben elimden geleni yaptm diyorum bosvermeye calisiyorum bazen yumurta takip ettigimi anliyo yakaliyo kendi yanasiyo bazende hic orali olmuyo bende bosvermeliyim sanirim sinirlerim cok bozuluyo

Anlamıyorlar cidden ya, ben eşimin önüne sürekli takviye gıdalar koyuyorum yiyor.bu ara yoğundum biraz naptın diyorum ofsite yiyor musun badem ceviz vs. (Zaten keçiboynuzu pekmezi de yediği yok bu ara ben ye demediğim için)yok dedi unutuyorum.artık dedim sen çocuk istemiyorsun,sürekli ben mi ilaçlar takviyeler iğneler yiyeyim.diye tribe girdim bakalım inş bu bi kaç gün daha dikkat eder

Sat 12 Kasım. 19-21-23 değerlendirdik. Bugün akşam yeniden test yapacağım. Dün pik mi olmuş acaba.(dün reglin 12.günüydü)

keşke boşverebilsek

Benimki de nasıl koca ay da 3 gün değildir ya emin misin diyor asdffg kendileri gibi sanıyorlar heralde bizi de. Benim ki olmazsa çocuk göbek atar bilmiyorum ya bende salacağım artık çok geriliyoruz galiba

Benimki de nasıl koca ay da 3 gün değildir ya emin misin diyor asdffg kendileri gibi sanıyorlar heralde bizi de. Benim ki olmazsa çocuk göbek atar bilmiyorum ya bende salacağım artık çok geriliyoruz galiba
söyleme canım kocana erkekler geriliyor bu durumdan herşeyi söyleme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…