yumurta 24 saat yaşıyor canım. sperm daha uzun yaşıyor.Hemen catlasn canm sperm 24 saat yasiyo yumurta 36 saatti sanirim catlat rahatla sen catlamasni uzatrsan adetinde ileri ataresin kac gune donecek insallah bu ay bebis haberyle gelirsin valla zor isler bizde pik gunu degerlndrmedik catladigi siliklestgi gunu degerlnxrdik bakalim bat gunu ne olcak ama bu ay icmde pek inac yok acikcasi benim
Ben tam tersi hatrlamisim ozaman canimyumurta 24 saat yaşıyor canım. sperm daha uzun yaşıyor.
Folbiotic kullanın. İçeriği zengin ve temiz bir ürün. Vajinal florayi da besliyo. Bende 2 aydır kullanıyorum ,Kızlar hangi folik asit kullanıyorsunuz ben imom kullaniyorum ama içinde titanyum dioksit gördüm onu kullanmak istemiyorum , daha güvenilir içerik olarak koruyucu içermeyen folik asit var mı bildiğiniz ? İmom içerik olarak güzel B12,OMEGA ,çinko vs ..ama o titanyum dioksit olmadı . O yüzden imom gibi folik asit ve içeriği zengin koruyucu içermeyen folik asit varsa bildiginiz onu kullanmak istiyorum.
Bende folidoce kullanyorm doktor ve eczaci tavsiyesi canim oda cok iyiymisFolbiotic kullanın. İçeriği zengin ve temiz bir ürün. Vajinal florayi da besliyo. Bende 2 aydır kullanıyorum ,
Akşam dönecek canım ama yoldan geliyor bugün zor gibiHemen catlasn canm sperm 24 saat yasiyo yumurta 36 saatti sanirim catlat rahatla sen catlamasni uzatrsan adetinde ileri ataresin kac gune donecek insallah bu ay bebis haberyle gelirsin valla zor isler bizde pik gunu degerlndrmedik catladigi siliklestgi gunu degerlnxrdik bakalim bat gunu ne olcak ama bu ay icmde pek inac yok acikcasi benim
Siliklesmis gorunuyor benceKızlar yine ben ahaha sizce çatlamış mı bugün ne diyorsunuz? 1. Foto dün 2. Foto bugün
Amin canm benim bugn okdar agir kaldrdmki kasiklarm agridi sansmi bitrmedm insallah . Bende esimin karsisknda utanyorm bazen iliski olmadi diye surat yapiyodm adam hayretle bakiyo bana sasiriyo ama pik oldgmu nasil anlatabilirim olmaso gerek olmaynca modum dusyoAkşam dönecek canım ama yoldan geliyor bugün zor gibiadamı bi salmadım zaten ay inş ikimizde güzel haberler alırız bu ay
Ya ben dayanamadım dün söyledim bir de demez mi e ben yola gideceğim başladım tribeAmin canm benim bugn okdar agir kaldrdmki kasiklarm agridi sansmi bitrmedm insallah . Bende esimin karsisknda utanyorm bazen iliski olmadi diye surat yapiyodm adam hayretle bakiyo bana sasiriyo ama pik oldgmu nasil anlatabilirim olmaso gerek olmaynca modum dusyo
Canım yaş 32 bat 6 Aralık beni de eklersinSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
KASİM yas bat durum HAMİŞLER @mirasanne 32 ekim hamiş @mely25 26 Kasım hamiş @morumtirak 30 Eylül hamiş @Bhsa 36 ekim hamiş @rosa888 34 ekim hamis @Bebik olsun 24 ekim hamiş tomrs 39 3aralik bekliyor @cns15 32 4 kasim bekliyor @kova35 29 7 aralik bekliyor @Gevezeler 30 18 kasim bekliyor, @lilystar 28 9 Aralık bekliyor @Tospaagtd 2 aralik bekliyor @alyanil 27 30 kasim bekliyor Waiting for a miracle 18 aralik bekliyor @mrym12 19 20 aralik bekliyor A adeninannesi12 30 8 Aralık bekliyor @BinevsJade 14 kasim bekliyor @bvice 26 21 kasim bekliyor @outoffit 29 14 kasim bekliyor @sonsuzaskk 26 kasim bekliyor @8996asya 26 18 aralık bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor zey0910 31 10 aralik bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor @hacerkahraman 26 6 kasim bekliyor @seldakayavuz 35 11 kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor
Anlamadklari gbi bode kiriyolar ya sacma sapan konusup bugun olmasa noluyo ölürmüyuz diyo kojustkca dahada deliriyorumYa ben dayanamadım dün söyledim bir de demez mi e ben yola gideceğim başladım tribesonra dedim trip zamanı değil şuan 1 gün 1gündür sdfggh bidaha söylemeyeceğim erkekler anlamıyor bacım bu durumları kafaları basmıyor
Anlamıyorlar cidden ya, ben eşimin önüne sürekli takviye gıdalar koyuyorum yiyor.bu ara yoğundum biraz naptın diyorum ofsite yiyor musun badem ceviz vs. (Zaten keçiboynuzu pekmezi de yediği yok bu ara ben ye demediğim için)yok dedi unutuyorum.artık dedim sen çocuk istemiyorsun,sürekli ben mi ilaçlar takviyeler iğneler yiyeyim.diye tribe girdim bakalım inş bu bi kaç gün daha dikkat ederAnlamadklari gbi bode kiriyolar ya sacma sapan konusup bugun olmasa noluyo ölürmüyuz diyo kojustkca dahada deliriyorumbazen keyfi bilir onunda cocugu olcak olursa ben elimden geleni yaptm diyorum bosvermeye calisiyorum bazen yumurta takip ettigimi anliyo yakaliyo kendi yanasiyo bazende hic orali olmuyo bende bosvermeliyim sanirim sinirlerim cok bozuluyo
keşke boşverebilsekAnlamadklari gbi bode kiriyolar ya sacma sapan konusup bugun olmasa noluyo ölürmüyuz diyo kojustkca dahada deliriyorumbazen keyfi bilir onunda cocugu olcak olursa ben elimden geleni yaptm diyorum bosvermeye calisiyorum bazen yumurta takip ettigimi anliyo yakaliyo kendi yanasiyo bazende hic orali olmuyo bende bosvermeliyim sanirim sinirlerim cok bozuluyo
Benimki de nasıl koca ay da 3 gün değildir ya emin misin diyor asdffg kendileri gibi sanıyorlar heralde bizi de. Benim ki olmazsa çocuk göbek atar bilmiyorum ya bende salacağım artık çok geriliyoruz galibaAnlamadklari gbi bode kiriyolar ya sacma sapan konusup bugun olmasa noluyo ölürmüyuz diyo kojustkca dahada deliriyorumbazen keyfi bilir onunda cocugu olcak olursa ben elimden geleni yaptm diyorum bosvermeye calisiyorum bazen yumurta takip ettigimi anliyo yakaliyo kendi yanasiyo bazende hic orali olmuyo bende bosvermeliyim sanirim sinirlerim cok bozuluyo
söyleme canım kocana erkekler geriliyor bu durumdan herşeyi söyleme benceBenimki de nasıl koca ay da 3 gün değildir ya emin misin diyor asdffg kendileri gibi sanıyorlar heralde bizi de. Benim ki olmazsa çocuk göbek atar bilmiyorum ya bende salacağım artık çok geriliyoruz galiba
Merhaba. Durumunuz nasıl? Umarım kimyasal gebelik değilBenim 2. Başarısız gebelik olacak. İlkini 21 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım. Plasenta previaydim sezaryen oldu. Mayıs ayında.....Kasım hamile kaldım diye sevinirken....belirtilerim başlamışken.....çok yıprandım