- 10 Haziran 2023
- 302
- 180
- 27
İnşallah öyledirCanım şuan pozitif çıkma ihtimali bile yokki şuan senin yumurtlama donemin bile gelmemiştir yada anca gelir zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor sakin ol ve bu günleri değerlendir ilişki konusunda
InsallahnolurCanım şuan pozitif çıkma ihtimali bile yokki şuan senin yumurtlama donemin bile gelmemiştir yada anca gelir zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor sakin ol ve bu günleri değerlendir ilişki konusunda
Senin düşüş yaşıyor yükselmesi gerekirken doktorun birsey demedimiSelam kızlarrr 19.10 da 30.5 çıkmıştı beta dün akşam tekrar verdim 25.10 da 6. Gün akşamı 235 çıktı sonuç sizce iyi mi az mı artmış
Canm ben cok önemsemiyorum sat bat, sadece gelecek ay regl olacagin tahmini gunu istiyorum o kadarBat ne sat ne kafam döndü
Maşallah cok guzelKızlar 7+3 den Selammm bugun keseyi gördük bebek oluşmaya başlamş dedi doktor ama kalp atışını göremedi çok küçük oldugu icin göremiyorum dedi haftaya gelt ekrar bakalım dedi sizce normal mi
Daha var canm ya umutsuz olma bak bekle bakim egl günün yaklassin birKızlar bende bat 10.11.2023
Ama az önce gebelik testi yaptım negatif sonuç umudum kalmadı bu ay da
Doktora gitmedim ama düşen değerim yok 30.5 çıkmıştı ilk 6 gün sonra 235 çıktı 2şer kat artış var şu anSenin düşüş yaşıyor yükselmesi gerekirken doktorun birsey demedimi
İnşallah öyle olur dün çatladı yumurtam bi uygulamaya goreDaha var canm ya umutsuz olma bak bekle bakim egl günün yaklassin bir
Sat 11 Kasım o zamanCanm ben cok önemsemiyorum sat bat, sadece gelecek ay regl olacagin tahmini gunu istiyorum o kadar
Hsg sonrası ufak kanamalar yada kan pıhtısı normal. Eğer tıkalı vede yapışık alan varsa onlar açılıyor. Yada hsg yaparken doktor ufak temizlik yapıyor rahimde. Kahverengi akıntı bende kistlesme olduğunda oluyor. Hsg den sonra antibiyotik kullandın mı? Çünkü hsg sonrası bakteri dengesi değiştiğinden mantar çok sık görülür.Kızlar merhaba ayın 12 sinde hsg çekildim 17 sine kadar her gün bir parça kan geldi yumurtlama günüm ve bir gün sonrasında ise birden fazla kez kan geldi. Bu kan ilk pembeydi sonra açık kahve oldu. Sonrası da kanamam olmadı. Reglime 4 gün var dün ve bugün kahverengimsi akıntı geldi ve vajinam aşırı derecede kaşınmaya başladı. Kasinmada mantardan şüphelendim ama daha önce de olmuştum hiç kahverengi akıntı gelmemişti. Bugün erken gebelik testi yaptım negatifti. Ama akıntıları anlamlandiramadim. Sizce hamilelik olabilir mi
Doktora gidin bu artış bebise işaret gibiDoktora gitmedim ama düşen değerim yok 30.5 çıkmıştı ilk 6 gün sonra 235 çıktı 2şer kat artış var şu an
İnşallah 1 hafta bekleyip gitmek istiyorum şu an kese görünmeyecek stres devam ediyor sonraDoktora gidin bu artış bebise işaret gibi
Ben yanlış anlamışım pardon özür dilerimDoktora gitmedim ama düşen değerim yok 30.5 çıkmıştı ilk 6 gün sonra 235 çıktı 2şer kat artış var şu an
Ne demek rica ederimBen yanlış anlamışım pardon özür dilerim
Antibiyotiğe gerek yok dedi doktor bana mantarda kahverengi leke gelir mi kiHsg sonrası ufak kanamalar yada kan pıhtısı normal. Eğer tıkalı vede yapışık alan varsa onlar açılıyor. Yada hsg yaparken doktor ufak temizlik yapıyor rahimde. Kahverengi akıntı bende kistlesme olduğunda oluyor. Hsg den sonra antibiyotik kullandın mı? Çünkü hsg sonrası bakteri dengesi değiştiğinden mantar çok sık görülür.
Tedirgin olma sadece doktora görün. Mühim birşey yoktur. Mantarsada hemen halloluyor zaten.Antibiyotiğe gerek yok dedi doktor bana mantarda kahverengi leke gelir mi ki
Haklısın. Hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inşaallahİnşallah 1 hafta bekleyip gitmek istiyorum şu an kese görünmeyecek stres devam ediyor sonra