Bazen oluyor mantar alışık olduğum bir şey aslında ama kahve lekeye alışık değildim belki de hsg etkisiTedirgin olma sadece doktora görün. Mühim birşey yoktur. Mantarsada hemen halloluyor zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen oluyor mantar alışık olduğum bir şey aslında ama kahve lekeye alışık değildim belki de hsg etkisiTedirgin olma sadece doktora görün. Mühim birşey yoktur. Mantarsada hemen halloluyor zaten.
Hsgden sonra antibiyotik verdi doktor bitene kadar kullan dedi ilişkiye girilirmi girirse zararı olurmuHsg sonrası ufak kanamalar yada kan pıhtısı normal. Eğer tıkalı vede yapışık alan varsa onlar açılıyor. Yada hsg yaparken doktor ufak temizlik yapıyor rahimde. Kahverengi akıntı bende kistlesme olduğunda oluyor. Hsg den sonra antibiyotik kullandın mı? Çünkü hsg sonrası bakteri dengesi değiştiğinden mantar çok sık görülür.
Kızlar kaset testle takip etmeye çalışıyorum alttaki resim bugüne ait artış olmuştur dimi tedirginlik var üstümde ya daha önce 16 haftalık düşük yaptım korkuyorum birazHaklısın. Hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inşaallah
Haklısın. Hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inşaallahİnşallah 1 hafta bekleyip gitmek istiyorum şu an ke görünmeyecek stres devam ediyor sonra
Ben antibiyotik kullanırken ilişkiye girmiyorum. Eşim antibiyotik kullandığında da. Çünkü mutlaka bir mantar tekrarı yaşıyorum. Tedavi sürecini uzatmamak için antibiyotik bitene kadar sabrediyorum. Fakat doktor bununla ilgili herhangi birşey söylemedi. Tekrar eden sistit yaşamıştım bir dönem ve antibiyotik kullanımında ilişki ile başladı. O zamandan beri dikkat ediyorum.Hsgden sonra antibiyotik verdi doktor bitene kadar kullan dedi ilişkiye girilirmi girirse zararı olurmu
İlerlemeyi idrardan takip edemezsin kandan takip yapılır.Kızlar kaset testle takip etmeye çalışıyorum alttaki resim bugüne ait artış olmuştur dimi tedirginlik var üstümde ya daha önce 16 haftalık düşük yaptım korkuyorum biraz
Mutlaka aksatmadan bitene kadar kullanın. Sonrası mantar yada bakteri dengesinde değişim oluyor.Hsgden sonra antibiyotik verdi doktor bitene kadar kullan dedi ilişkiye girilirmi girirse zararı olurmu
Valla 1. Si kan tahlili in boşu bosunasi olmaz. 2. Si bu şekilde biz değil doktor bile net cevap vermez. İlk gebeligimde heyecanla 2 gün gecikmede tahlil yaptım aynı böyle çıktı tamam hamileyim dedim. Haftasında beni terketti. Kimyasal gebelik dediler. Fakat aynı şekilde silik çizgisi olan arkadaşımın 5 yaşında bir oglu var. Yani ne desek boş. Haftani bekle ve sonra kan tahlili ver.Benim adetim 25 Ekim'de olmaliydi, hiç gecikme yaşamam ben düzenlidir baya. 2 gün gecikti, bugün minik minik sancılar var rahminde sanki böyle adet başlamasında olur ya onun gibi ama hiç şiddetlenmiyor da. Benim adetlerim genelde şiddetli ağrılı olur. Doktor kontrolünden geçtim herhangi bir kadın hastalığım yok , çok merak ettiğim için adet gecikmesinin bugün 2. Günü evde test yaptım 3.dakikada böyle bişey çıktı . Diğer çizgi biraz soluk gibi.2 gün gecikmeyle çıkar mı bu testte? Boşu boşuna gidip kan vermek istemiyorum da
Valla 1. Si kan tahlili in boşu bosunasi olmaz. 2. Si bu şekilde biz değil doktor bile net cevap vermez. İlk gebeligimde heyecanla 2 gün gecikmede tahlil yaptım aynı böyle çıktı tamam hamileyim dedim. Haftasında beni terketti. Kimyasal gebelik dediler. Fakat aynı şekilde silik çizgisi olan arkadaşımın 5 yaşında bir oglu var. Yani ne desek boş. Haftani bekle ve sonra kan tahlili ver.
Aminn kızlarr insallah benimde yarın gunum malesef
Merhaba 5 ,6 aydır deniyoruz son 2 aydır da butun testleri yaptrdık hersey temiz cıktı ama nasip olmadı daha
Yasım 35 o yuzden acele ediyorum aslnda
Hayır %66lık bir artış da sağlıklı gebelik demek oluyor 2 kat zorunluluğu yoktüp bebek 2.denemem
Bt hcgm 9.günü 144
11 günü 223
14 günü 417
Artışlar 2katı değil morelim çok bozuk dış gebelik olma ihtimali böyle olupta sonrada bebeğine kavuşan varmı
merhaba benim bat 13 kasım güncelleyebilir misiniz?Selam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
EKİM yas bat durum tomrs 39 13 kasim bekliyor C cns15 32 4 ekim bekliyor . @kova35 29 4 kasim bekliyor @Reydiya 26 7 ekim bekliyor @mirasanne 32 7 ekim hamis 12. @lilystar 28 17 kasim bekliyor @Tospaagtd 6 kasim bekliyor . @lazy2021 27 21 Eylül hamiş @mrym12 19 17 kasim bekliyor @Kahvelim_ 5 ekim bekliyor @bvice 26 23 ekim bekliyor @orhfeza 11 ekim bekliyor @sirackoskam 26 17 ekim bekliyor @strawberry12 25 2 ekim bekliyor . @Blue8816 35 20 Ekim Bekliyor @blackkdahlia 38 3 ekim bekliyor @morumtirak 30 17eylul hamis @ELIF7007 25 ekim bekliyor @Bhsa 36 17 ekim hamiş , @suleerb 6 ekim bekliyor , @scbc 24 23 bekliyor @8996asya 26 15 ekim bekliyor ,@Aysegul Alav 12 ekim bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor zey0910 31 21 ekim bekliyor rosa888 34 25 ekim bekliyor @Benbiriyim 28 17ekim bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @Bebik olsun 24 8 ekim hamis @kelebek232334 23 16 ekim bekliyor @hndnh 28 25 ekim bekliyor @mirmire 32 21 ekim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor G gunesligun2727 10 ekim bekliyor @hacer kahraman 26 6 kasim bekliyor S seldakayavuz 35 11kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor
Tamm canmmerhaba benim bat 13 kasım güncelleyebilir misiniz?
Yaşa göre değişiyor diye biliyorum canım ben 32 yaşındayım 0,89 çıkmıştı değerim doktor düşük çok dedi . Tam nırmal değeri bende bilmiyorumKızlar amh iniz kaç değerlerin de normal değer ne biliyor musunuz
Canım baya baya net çizgi çıkmış .inşallah bebeğin seninledir .. kimyasal gebelikte koyulaşmıyor çizgi doktor öyle demişt bende yaşadım ama senin baya koyu .. hayırlı haberler inşallahBenim adetim 25 Ekim'de olmaliydi, hiç gecikme yaşamam ben düzenlidir baya. 2 gün gecikti, bugün minik minik sancılar var rahminde sanki böyle adet başlamasında olur ya onun gibi ama hiç şiddetlenmiyor da. Benim adetlerim genelde şiddetli ağrılı olur. Doktor kontrolünden geçtim herhangi bir kadın hastalığım yok , çok merak ettiğim için adet gecikmesinin bugün 2. Günü evde test yaptım 3.dakikada böyle bişey çıktı . Diğer çizgi biraz soluk gibi.2 gün gecikmeyle çıkar mı bu testte? Boşu boşuna gidip kan vermek istemiyorum da
Teşekkür ederim kuzum benim ki de 3.66 nasıl bilmiyorum daha Dr ye gitmedimYaşa göre değişiyor diye biliyorum canım ben 32 yaşındayım 0,89 çıkmıştı değerim doktor düşük çok dedi . Tam nırmal değeri bende bilmiyorum