2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Hsg sonrası ufak kanamalar yada kan pıhtısı normal. Eğer tıkalı vede yapışık alan varsa onlar açılıyor. Yada hsg yaparken doktor ufak temizlik yapıyor rahimde. Kahverengi akıntı bende kistlesme olduğunda oluyor. Hsg den sonra antibiyotik kullandın mı? Çünkü hsg sonrası bakteri dengesi değiştiğinden mantar çok sık görülür.
Hsgden sonra antibiyotik verdi doktor bitene kadar kullan dedi ilişkiye girilirmi girirse zararı olurmu

Haklısın. Hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inşaallah 🙂
Kızlar kaset testle takip etmeye çalışıyorum alttaki resim bugüne ait artış olmuştur dimi tedirginlik var üstümde ya daha önce 16 haftalık düşük yaptım korkuyorum biraz

Eklentiler

• IMG_20231027_221911.jpg
    IMG_20231027_221911.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 71
İnşallah 1 hafta bekleyip gitmek istiyorum şu an ke görünmeyecek stres devam ediyor sonra 🤣
Haklısın. Hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inşaallah
Hsgden sonra antibiyotik verdi doktor bitene kadar kullan dedi ilişkiye girilirmi girirse zararı olurmu
Ben antibiyotik kullanırken ilişkiye girmiyorum. Eşim antibiyotik kullandığında da. Çünkü mutlaka bir mantar tekrarı yaşıyorum. Tedavi sürecini uzatmamak için antibiyotik bitene kadar sabrediyorum. Fakat doktor bununla ilgili herhangi birşey söylemedi. Tekrar eden sistit yaşamıştım bir dönem ve antibiyotik kullanımında ilişki ile başladı. O zamandan beri dikkat ediyorum.

tüp bebek 2.denemem
Bt hcgm 9.günü 144
11 günü 223
14 günü 417
Artışlar 2katı değil morelim çok bozuk dış gebelik olma ihtimali böyle olupta sonrada bebeğine kavuşan varmı😞

Benim adetim 25 Ekim'de olmaliydi, hiç gecikme yaşamam ben düzenlidir baya. 2 gün gecikti, bugün minik minik sancılar var rahminde sanki böyle adet başlamasında olur ya onun gibi ama hiç şiddetlenmiyor da. Benim adetlerim genelde şiddetli ağrılı olur. Doktor kontrolünden geçtim herhangi bir kadın hastalığım yok , çok merak ettiğim için adet gecikmesinin bugün 2. Günü evde test yaptım 3.dakikada böyle bişey çıktı . Diğer çizgi biraz soluk gibi.2 gün gecikmeyle çıkar mı bu testte? Boşu boşuna gidip kan vermek istemiyorum da😒

Eklentiler

• IMG_20231028_211254.jpg
    IMG_20231028_211254.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 73
Benim adetim 25 Ekim'de olmaliydi, hiç gecikme yaşamam ben düzenlidir baya. 2 gün gecikti, bugün minik minik sancılar var rahminde sanki böyle adet başlamasında olur ya onun gibi ama hiç şiddetlenmiyor da. Benim adetlerim genelde şiddetli ağrılı olur. Doktor kontrolünden geçtim herhangi bir kadın hastalığım yok , çok merak ettiğim için adet gecikmesinin bugün 2. Günü evde test yaptım 3.dakikada böyle bişey çıktı . Diğer çizgi biraz soluk gibi.2 gün gecikmeyle çıkar mı bu testte? Boşu boşuna gidip kan vermek istemiyorum da😒
Valla 1. Si kan tahlili in boşu bosunasi olmaz. 2. Si bu şekilde biz değil doktor bile net cevap vermez. İlk gebeligimde heyecanla 2 gün gecikmede tahlil yaptım aynı böyle çıktı tamam hamileyim dedim. Haftasında beni terketti. Kimyasal gebelik dediler. Fakat aynı şekilde silik çizgisi olan arkadaşımın 5 yaşında bir oglu var. Yani ne desek boş. Haftani bekle ve sonra kan tahlili ver.

Valla 1. Si kan tahlili in boşu bosunasi olmaz. 2. Si bu şekilde biz değil doktor bile net cevap vermez. İlk gebeligimde heyecanla 2 gün gecikmede tahlil yaptım aynı böyle çıktı tamam hamileyim dedim. Haftasında beni terketti. Kimyasal gebelik dediler. Fakat aynı şekilde silik çizgisi olan arkadaşımın 5 yaşında bir oglu var. Yani ne desek boş. Haftani bekle ve sonra kan tahlili ver.

Doğru diyosunuz, ben de zaten hemen pozitif yorumlamadim çünkü sadece 3 gün gecikme oldu, benimki merak, hiç gecikme yaşayan biri olmadığım için meraktan yaptım ama keşke yapmasaydim daha iyiydi beklentiye giriyo insan🥲

🍁🍂EKİM🍁🍂yasbatdurum🐞
tomrs tomrs 💕3913 kasimbekliyor 💌
C cns15 💕324 eki📌mbekliyor 💌
. @kova35💕294 kasimbekliyor 💌
@Reydiya💕267📌 ekimbekliyor 💌
@mirasanne💕327 📌ekim🤰🏻hamis💕👣
12. @lilystar💕2817 kasimbekliyor 💌
@Tospaagtd💕6 kasimbekliyor 💌
. @lazy2021💕2721❤️ Eylül🤰🏻💕 hamiş
@mrym12💕1917 kasimbekliyor 💌
@Kahvelim_💕5 ekim📌bekliyor 💌
@bvice💕2623📌 ekimbekliyor 💌
@orhfeza 💕11📌 ekimbekliyor 💌
@sirackoskam 💕2617📌 ekimbekliyor 💌
@strawberry12💕252 📌ekimbekliyor 💌
. @Blue8816 💕3520📌 EkimBekliyor💌
@blackkdahlia 💕383 📌ekimbekliyor 💌
@morumtirak 💕3017eylul❤️hamis🤰🏻💕👣
@ELIF7007💕25 📌ekimbekliyor 💌
@Bhsa 💕3617❤️ ekimhamiş 🤰🏻💕
, @suleerb 💕6 📌ekimbekliyor 💌
, @scbc 💕2423📌bekliyor 💌
@8996asya💕2615📌 ekimbekliyor 💌
,@Aysegul Alav 💕12📌 ekimbekliyor 💌
@Metaverse 💕2 aralikbekliyor 💌
@Damlafzt💕10 aralikbekliyor 💌
zey0910 zey0910 💕3121📌 ekim💌 bekliyor
rosa888 rosa888 💕3425 📌ekim💌 bekliyor
@Benbiriyim 💕2817📌ekimbekliyor 💌
@Soulfly07💕5 kasimbekliyor 💌
@Bebik olsun💕248 ekim❤️hamis🤰🏻💕
@kelebek232334 💕2316📌 ekimbekliyor 💌
@hndnh 💕2825 📌ekimbekliyor 💌
@mirmire💕3221📌 ekimbekliyor 💌
@tarccinn 💕353 kasimbekliyor 💌
G gunesligun2727 💕10 ekimbekliyor 💌
@hacer kahraman 💕266 kasim💌 bekliyor
S seldakayavuz 💕3511kasimbekliyor 💌
@zesamu93💕2 Kasımbekliyor 💌
Selam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu❤️
merhaba benim bat 13 kasım :KK43: güncelleyebilir misiniz?

Herkese iyi akşamlar uzun zamandır sayfaya bakamamıştım . Nasılsınız ? Regl 3-4 kasım gibi olacak taniki yine dayanamadım bugün test yaptım hemde 2 tane . Biri erken gebelikti biri normal artımed test erken gebelik te sanki gölge gibi bir çizgi varsı ama ben tabi attım testi çokda ümitlenmiyim diye acaba yine kimyasalmıdır diye ama dayanamadım akşam idrarıyla bir daha test yaptım ekleyeceğim şimdi .. yarın sabah yine mi yapsam yoksa beklesemmi regl tarihini acaba

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 60
Canım baya baya net çizgi çıkmış .inşallah bebeğin seninledir .. kimyasal gebelikte koyulaşmıyor çizgi doktor öyle demişt bende yaşadım ama senin baya koyu .. hayırlı haberler inşallah 🙏

X