2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Selam kizlar ben bu ay ara verdim , saglik nedeniyle emara girecegim, yinede burdayim, morel bizmak yok unutlu olmaliyiz bol bol dua edelim inşallah bebek bekleyen arkadaslarimiza
Merhabaaa cok gecmis olsun canmm
Rabbim sifa versin

Test yaptin mi canim ?
Hayır canım henüz yapmadım. Günümü bekliyorum yapıpta negatif görmek istemiyorum. Dün sigara kokusundan çok tiksindim mesela başka öyle kötü gelen birşey olmadı ağzımın tadı farklı dünden beri de onun dışında değişen pek birşey yok bekliyorum hayırlısı artık

Benim de bat 8 Ekim ve Çok belirtim yok yerleşme kanaması olur belki diye bekliyorum hani yarın filan
Bende bekliyorum hakkımızda hayırlısı umarım hayırlı güzel sonuçlar alırız. Eşimin haftaya doğum günü eğer hamile olduğumu öğrenirsem çok güzel bir süpriz hediye olacak ona

Bende bekliyorum hakkımızda hayırlısı umarım hayırlı güzel sonuçlar alırız. Eşimin haftaya doğum günü eğer hamile olduğumu öğrenirsem çok güzel bir süpriz hediye olacak ona
Çok güzel olur gerçekten hadi inşallah ben yerleşme kanamasına benzer bi şe yaşadım bugün ama pembeyle karışık kırmızı da vardı emin değilim o yüzden tam olarak ne olduğundan

Ayy insallah hamissindir canmm
Test gunun ne zm peki

B

bEn olsam ayn 7 sinde dayanamaz kan verirdim
Ama sen ne guzel sabrlsn canm
Hadii hakkında hayırlısı inşallah
Önceki aylarda erkenden yapıp olumsuz sonuçlar alınca bu sefer ona cesaret edemedim o yüzden beklemeyi tercih ediyorum. Buna bir şekilde sabrederim de pozitifi gördükten sonra nasıl söylemeden durabilirim bilmiyorum birazda o yüzden geç yapmak istiyorum 14üne kadar öğrensemde susmam lazım

Bugün adetimin ilk günü (5 Ekim) eşim şehir dışından yeni geldi geçen ayı değerlendiremedik. Önümüzdeki ovulasyon tarihinde inşallah olacak ikinci bebeğimizi istiyoruz kararımızı verdik öncesinde çok çekimserdik bir korunuyor bir korunmuyorduk. hepimizin hakkında hayırlısı

Yaa dimii sende haklsn ama bende olumsuz aliyorum ama yine de dayanamam sanrm
Insallah hamissindir de baskalarına soylemeyi beklersin,o is daha kolay:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…