Evet kuzucum Allah razı olsunAynen öyle kimin duasının tutacağı hiç belli olmaz
Merhabaaa cok gecmis olsun canmmSelam kizlar ben bu ay ara verdim , saglik nedeniyle emara girecegim, yinede burdayim, morel bizmak yok unutlu olmaliyiz bol bol dua edelim inşallah bebek bekleyen arkadaslarimiza
Cok teşekkür ederim Allah razı olsunMerhabaaa cok gecmis olsun canmm
Rabbim sifa versin
Geçmiş olsun kuzum neyin varSelam kizlar ben bu ay ara verdim , saglik nedeniyle emara girecegim, yinede burdayim, morel bizmak yok unutlu olmaliyiz bol bol dua edelim inşallah bebek bekleyen arkadaslarimiza
Onemli bisey yoktur insallahCok teşekkür ederim Allah razı olsun
Hayır canım henüz yapmadım. Günümü bekliyorum yapıpta negatif görmek istemiyorum. Dün sigara kokusundan çok tiksindim mesela başka öyle kötü gelen birşey olmadı ağzımın tadı farklı dünden beri de onun dışında değişen pek birşey yok bekliyorum hayırlısı artıkTest yaptin mi canim ?
Bende bekliyorum hakkımızda hayırlısı umarım hayırlı güzel sonuçlar alırız. Eşimin haftaya doğum günü eğer hamile olduğumu öğrenirsem çok güzel bir süpriz hediye olacak onaBenim de bat 8 Ekim ve Çok belirtim yok yerleşme kanaması olur belki diye bekliyorum hani yarın filan
Çok güzel olur gerçekten hadi inşallahBende bekliyorum hakkımızda hayırlısı umarım hayırlı güzel sonuçlar alırız. Eşimin haftaya doğum günü eğer hamile olduğumu öğrenirsem çok güzel bir süpriz hediye olacak ona
Ayy insallah hamissindir canmmHayır canım henüz yapmadım. Günümü bekliyorum yapıpta negatif görmek istemiyorum. Dün sigara kokusundan çok tiksindim mesela başka öyle kötü gelen birşey olmadı ağzımın tadı farklı dünden beri de onun dışında değişen pek birşey yok bekliyorum hayırlısı artık
Ayy hadi insallah yaaBende bekliyorum hakkımızda hayırlısı umarım hayırlı güzel sonuçlar alırız. Eşimin haftaya doğum günü eğer hamile olduğumu öğrenirsem çok güzel bir süpriz hediye olacak ona
İnşallah canımAyy insallah hamissindir canmm
Test gunun ne zm peki
bEn olsam ayn 7 sinde dayanamaz kan verirdimİnşallah canım
BAT 8 Ekim pazara geliyor regli olmazsam eğer 9u 10u gibi yaparım diye düşünüyorum
Önceki aylarda erkenden yapıp olumsuz sonuçlar alınca bu sefer ona cesaret edemedim o yüzden beklemeyi tercih ediyorum. Buna bir şekilde sabrederim de pozitifi gördükten sonra nasıl söylemeden durabilirim bilmiyorum birazda o yüzden geç yapmak istiyorum 14üne kadar öğrensemde susmam lazımB
bEn olsam ayn 7 sinde dayanamaz kan verirdim
Ama sen ne guzel sabrlsn canm
Hadii hakkında hayırlısı inşallah
Yaa dimii sende haklsn ama bende olumsuz aliyorum ama yine de dayanamam sanrmÖnceki aylarda erkenden yapıp olumsuz sonuçlar alınca bu sefer ona cesaret edemedim o yüzden beklemeyi tercih ediyorum. Buna bir şekilde sabrederim de pozitifi gördükten sonra nasıl söylemeden durabilirim bilmiyorum birazda o yüzden geç yapmak istiyorum 14üne kadar öğrensemde susmam lazım
Cok sagol omuzumda agri var bazen şiddetli olabiliyor, genelde agrim oluyor yukari kaldirinca frlan,bir yildir varGeçmiş olsun kuzum neyin var
Allahm sifa versin canm benimCok sagol omuzumda agri var bazen şiddetli olabiliyor, genelde agrim oluyor yukari kaldirinca frlan,bir yildir var
Çok geçmiş olsun bebeğimCok sagol omuzumda agri var bazen şiddetli olabiliyor, genelde agrim oluyor yukari kaldirinca frlan,bir yildir var
Cok teşekkür ederim canm,yaslandikca rahatsizliklar başlıyor sanirimAllahm sifa versin canm benim