2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Kızlar merhaba Bu ay femara çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam vardı. Yumurtlama üzerinden 7 gün geçincé progesteron bakayım dedi.. (her ay bakarım nolur olmaz) bide ne göreyim progesteron 1 çıkmış.Şok oldum..Buna göre yumurtlama olmamış.6 aydır femara çatlatma iğnesi kullanıyorum hiç buna denk gelmedim tabi hemen doktoru aradım bazen olur dedi.yumurta içi boş olabilie.Bugüb 10.günüm ben gebelik testi yapmak için gün sayarken yıkıldım 4 ay oldu kimyasal gebelik geçirdim oysa herkes hemen kalırsın demişti

Kızlar size bir şey sorcam. Dün regldi ama hala ateşim düşmedi. Ama normal olarak hala üşüyorum. Şimdi yine ölçtüm 36.5° yani şu an reglimin 2.günü .

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-08-08-41-39-379_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar size bir şey sorcam. Dün regldi ama hala ateşim düşmedi. Ama normal olarak hala üşüyorum. Şimdi yine ölçtüm 36.5° yani şu an reglimin 2.günü .
Ben sizin ateş tablonuz da iki kere yumurtlama görüyorum belki de 2. Olan tutmuştur inşallah adet olmazsınız

Ben sizin ateş tablonuz da iki kere yumurtlama görüyorum belki de 2. Olan tutmuştur inşallah adet olmazsınız
Reglim şu an canım dün oldum. İki gündür ateşim hala yüksek

Reglim şu an canım dün oldum. İki gündür ateşim hala yüksek
Yaa çok üzüldüm şuan hakkınız da hayırlısı olsun, ateşi aynı saatler de ölçüyorsunuz dimi dil altından?

Yaa çok üzüldüm şuan hakkınız da hayırlısı olsun, ateşi aynı saatler de ölçüyorsunuz dimi dil altından?
Valla aynınsaat olmuyor bazen 7 bazen 7:30 bazen 8 bazen 9 bazen de 9:30 bu saati geçmiyor ama 7 ile 9:30 arası ölçüyorum

Valla aynınsaat olmuyor bazen 7 bazen 7:30 bazen 8 bazen 9 bazen de 9:30 bu saati geçmiyor ama 7 ile 9:30 arası ölçüyorum
Ateş takibinde saat çok önemli yarım saati geçtim 10 dakika bile ateşte büyük oynamalar yapabiliyor tablonuzda ki bu büyük dalgalanmalar da bu yüzden olmalı, bence kendinize bir saat koyun ve aynı saatte ölçüm yapın diğer ayla kıyaslama yaparsınız hem fark olucak mı görmüş oluruz da beraber

Başlarda brn de öyle yapayım dedim ben genelde erken kalkıyorum. Ama saati değişiyor mesela 9 da ölçüm yapacaksam 7 de veya 8 de uyanmış oluyorum e o saate kadar tuvalete gidip ilaçla suyumu bile içmiş oluyorum . Nasıl yapacağım ki o zaman da su içmeden ölçtüğümdekiyle su içtikten sonra ölçüm yaptım aynı çıkmadı.

Alarm kur 7 ye mesela yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz ölçümünü yap sonra diğer işlerini yaparsın yada uyumana devam edersin

Rica ederim canm basimz sismiyor merak etme:)ayy kız insallah guzel haberleerini alrz

Teşekkürler

Cok teşekkür ederim canm, daha iyiyim ama gecmeyen bir agri nedendr bilmiyorum,
Dikkat et kendine yine de canım soğuklarda başladı bağışıklığımız düşmesin.

mErhaba canm bence kan ve icin rahat etsin sanki ikinci cizgi var gibi

Merhaba canm lutfen uzulme hepimiz bu yollardan geciyoruz malesef
Bnde catlatna ignesi oldum ve benim doktorum da progestoron a bakmak istedi demek yumurtlama olup olmadigina bakacak..

Bnde catlatna ignesi oldum ve benim doktorum da progestoron a bakmak istedi demek yumurtlama olup olmadigina bakacak..
Teşekkür ederim yanıt verdiğin için.Yani 15.aya girecez umutlar artık tükeniyor tüp bebek yapacak gücü de bulamıyorum kendimde.Brnimle benzer durumu yaşayan diğer kişilerin de yazmasını çok isterdim ama sadece aktif olanlar birbirine yazıyor.İlk defa gelişen 2 yumurtaö çatlatma iğnesiné rağmen çatlamadı

Ben kendim baktım valla.her ay bakarım hatta gebe kaldığım ay 30 çıkmıştı progesteron

Bu ay ve sonrası icin sizlerden beklentim yuksek , kis doneminde hamile kalma olasiligi yuksek olur ,rabbim isteyen herkese bebek versin

tomrs canım sat 8 ekim bat 4 kasım. Bu ay kusma ishal üstüne ateşli soğuk algınlığı ve sinüzit kombo oldu bana o yüzden bişey beklemiyodum tabloya eklersin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…