Ben sizin ateş tablonuz da iki kere yumurtlama görüyorum belki de 2. Olan tutmuştur inşallah adet olmazsınızKızlar size bir şey sorcam. Dün regldi ama hala ateşim düşmedi. Ama normal olarak hala üşüyorum. Şimdi yine ölçtüm 36.5° yani şu an reglimin 2.günü .
Reglim şu an canım dün oldum. İki gündür ateşim hala yüksekBen sizin ateş tablonuz da iki kere yumurtlama görüyorum belki de 2. Olan tutmuştur inşallah adet olmazsınız
Yaa çok üzüldüm şuanReglim şu an canım dün oldum. İki gündür ateşim hala yüksek
Valla aynınsaat olmuyor bazen 7 bazen 7:30 bazen 8 bazen 9 bazen de 9:30 bu saati geçmiyor ama 7 ile 9:30 arası ölçüyorumYaa çok üzüldüm şuanhakkınız da hayırlısı olsun, ateşi aynı saatler de ölçüyorsunuz dimi dil altından?
Ateş takibinde saat çok önemli yarım saati geçtim 10 dakika bile ateşte büyük oynamalar yapabiliyor tablonuzda ki bu büyük dalgalanmalar da bu yüzden olmalı, bence kendinize bir saat koyun ve aynı saatte ölçüm yapın diğer ayla kıyaslama yaparsınız hem fark olucak mı görmüş oluruz da beraberValla aynınsaat olmuyor bazen 7 bazen 7:30 bazen 8 bazen 9 bazen de 9:30 bu saati geçmiyor ama 7 ile 9:30 arası ölçüyorum
Başlarda brn de öyle yapayım dedim ben genelde erken kalkıyorum. Ama saati değişiyor mesela 9 da ölçüm yapacaksam 7 de veya 8 de uyanmış oluyorum e o saate kadar tuvalete gidip ilaçla suyumu bile içmiş oluyorum . Nasıl yapacağım ki o zaman da su içmeden ölçtüğümdekiyle su içtikten sonra ölçüm yaptım aynı çıkmadı.Ateş takibinde saat çok önemli yarım saati geçtim 10 dakika bile ateşte büyük oynamalar yapabiliyor tablonuzda ki bu büyük dalgalanmalar da bu yüzden olmalı, bence kendinize bir saat koyun ve aynı saatte ölçüm yapın diğer ayla kıyaslama yaparsınız hem fark olucak mı görmüş oluruz da beraber
Alarm kur 7 ye mesela yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz ölçümünü yap sonra diğer işlerini yaparsın yada uyumana devam edersinBaşlarda brn de öyle yapayım dedim ben genelde erken kalkıyorum. Ama saati değişiyor mesela 9 da ölçüm yapacaksam 7 de veya 8 de uyanmış oluyorum e o saate kadar tuvalete gidip ilaçla suyumu bile içmiş oluyorum . Nasıl yapacağım ki o zaman da su içmeden ölçtüğümdekiyle su içtikten sonra ölçüm yaptım aynı çıkmadı.
Rica ederim canm basimz sismiyor merak etme:)ayy kız insallah guzel haberleerini alrzDün akşam bir ağrı girdi o sıra bir ıslaklık hissettim tedirgin bir şekilde wc girdim beyaz bir akıntı gelmiş peçeteyle baktım iplik gibi uzuyordu ( çok özür dilerim ) Sonra koltuk iterken kasığıma bir ağrı girdi birkaç dk sonra geçti ama. Bugünde regli olacakmışım gibi bir ağrı girmeye başladı bugün bir geliyor bir gidiyor ağrı. Karnımın içini nasıl tarif etsem bilemedim böyle bir heyecan olduğunda pır pır eder ya ona benzer birşey içinde bir baloncuk var gibi. Karnımın yanlarıda ağrı boşluğumda değil kasları gibi sanki ay ne bilim bilmiyorum kendimce birşeyler oluyor işte
Kimseye birşey deyip anlatamadığım için kendimi burda buldum başınızı şişiriyorsam kusura bakmayın
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım
Cok teşekkür ederim canm, daha iyiyim ama gecmeyen bir agri nedendr bilmiyorum,Şimdi nasılsın biraz daha iyi misin bari?
Dikkat et kendine yine de canım soğuklarda başladı bağışıklığımız düşmesin.Teşekkürler
Cok teşekkür ederim canm, daha iyiyim ama gecmeyen bir agri nedendr bilmiyorum,
mErhaba canm bence kan ve icin rahat etsin sanki ikinci cizgi var gibiMerhaba ben bir sey diyecegim daha adetime 6 gün var ama içime kurt düştü gittim test aldım yaptım ilk basta gölge gibi idi,kenara koydum bi 10-15 dk geçti döndüğümde test böyleydi. Su tutarsan kuruma çizgisi ise gider dediler su tuttum kaybolmadı ama daha cok erken oldugu icin kan vermek istemedim böyle olan var mı?
Merhaba canm lutfen uzulme hepimiz bu yollardan geciyoruz malesefKızlar merhaba Bu ay femara çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam vardı. Yumurtlama üzerinden 7 gün geçincé progesteron bakayım dedi.. (her ay bakarım nolur olmaz) bide ne göreyim progesteron 1 çıkmış.Şok oldum..Buna göre yumurtlama olmamış.6 aydır femara çatlatma iğnesi kullanıyorum hiç buna denk gelmedim tabi hemen doktoru aradım bazen olur dedi.yumurta içi boş olabilie.Bugüb 10.günüm ben gebelik testi yapmak için gün sayarken yıkıldım 4 ay oldu kimyasal gebelik geçirdim oysa herkes hemen kalırsın demişti
Teşekkür ederim yanıt verdiğin için.Yani 15.aya girecez umutlar artık tükeniyor tüp bebek yapacak gücü de bulamıyorum kendimde.Brnimle benzer durumu yaşayan diğer kişilerin de yazmasını çok isterdim ama sadece aktif olanlar birbirine yazıyor.İlk defa gelişen 2 yumurtaö çatlatma iğnesiné rağmen çatlamadıMerhaba canm lutfen uzulme hepimiz bu yollardan geciyoruz malesef
Bnde catlatna ignesi oldum ve benim doktorum da progestoron a bakmak istedi demek yumurtlama olup olmadigina bakacak..
Ben kendim baktım valla.her ay bakarım hatta gebe kaldığım ay 30 çıkmıştı progesteronMerhaba canm lutfen uzulme hepimiz bu yollardan geciyoruz malesef
Bnde catlatna ignesi oldum ve benim doktorum da progestoron a bakmak istedi demek yumurtlama olup olmadigina bakacak..
Cok sagol canm Allah razı olsun dikkat ederimDikkat et kendine yine de canım soğuklarda başladı bağışıklığımız düşmesin.
Bu ay ve sonrası icin sizlerden beklentim yuksek , kis doneminde hamile kalma olasiligi yuksek olur ,rabbim isteyen herkese bebek versinSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
EKİM yas bat durum 1. tomrs 39 17 ekim bekliyor 2. @adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor 3.@esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor 4. @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor 5.@cns15 32 4 eki m bekliyor 6.@nurd35 29 17 Eylül bekliyor 7. ArasaNillGerek 29 10 ekim bekliyor 8. Reydiya 26 7 ekim bekliyor 9. @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor 10. @mirasanne 32 7 ekim hamis 11. @ozelemm 27 Bekliyor 12. @lilystar 28 13 ekim bekliyor 13. @miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor 14. @lazy2021 27 21 Eylül hamiş 15. @Beriam 12 Eylül bekliyor 16. @denizperisii 28 27 Eylül bekliyor 17. @Lovelyy35 28 26 Eylül bekliyor 18. @gebelikistiyorum47 28 23 Eylül bekliyor 19. @mrym12 19 21 ekim bekliyor 20.@ecemree 21 16 Eylül bekliyor 21. @Kahvelim_ 5 ekim bekliyor 22. @bvice 26 23 ekim bekliyor 23.@courageux 29 24 Eylül bekliyor 24. @BinevsJade 34 23 eylul bekliyor 25. @orhfeza 11 ekim bekliyor 26. @umudetmek 33 26 Eylül bekliyor 27, @sirackoskam 26 17 ekim bekliyor 28, @strawberry12 25 2 ekim bekliyor 29. @BinevsJade 34 23eylul bekliyor 30. @Melekbas 21 28 Eylül bekliyor 31. @Helenatili 26 25 Eylül bekliyor 32. Blue8816 35 22 Eylül Bekliyor 33. @lale91 24 Eylül bekliyor 34. @blackkdahlia 38 3 ekim bekliyor 35. @morumtirak 30 17eylul hamis 36, @ELIF7007 25 ekim bekliyor @Bhsa 36 17 ekim Bekliyor 37,@Leyla09 40 30 Eylül bekliyor 38, @suleerb 6 ekim bekliyor 39, @scbc 24 23 Eylül bekliyor 40, @8996asya 26 15 ekim bekliyor 41,@Aysegul Alav 12 ekim bekliyor 42, Metaverse 2 aralik bekliyor 43,@sehribann16 29 Eylül bekliyor 44, @Ahsen2225 30 Eylül bekliyor 45, @Damlafzt 10 aralik bekliyor 46, @zey0910 31 21 ekim bekliyor 47, @rosa888 34 25 ekim bekliyor 48, @Benbiriyim 28 17ekim bekliyor