2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Teşekkür ederim,tek tüpüm kapalı ama Dr bunun engel teşkil etmeyeceğini söyledi fakat gebe kalamadim aşılamalar da tutmadi.umarim tüp bebek ilk denemede tutar çünkü maddiyatim buna bile elverişli değilken birkaç deneme yapacak durumum yok malesef
Hmm anladm canmmm maddi manevi zor surecler evt ,birde calisinca ekstra zor izin alma derdin ekleniyor
Umarm ilkinde hemen tutunur evladn 🙏
Fiyatlari nasl onu da paylasabilirmsin acaba canm

Ayyy arkadaşm deme yaa,cok cok uzuldum suan
Rabbim dayanma gucu versn insallah
Dilerim en yakin zamanda sagliki bir sekilde gebelik yaşarsn ve yaşariz🤲

canım çok geçmişler olsun üzülmemeye çalış, sağlığımız olduğu sürece hep şansımız var Allah büyük
Amin Allah razı olsun eşimle aram bozuk nolur duanızı eksik etmeyin 🙏🏻🤲🏻

Hmm anladm canmmm maddi manevi zor surecler evt ,birde calisinca ekstra zor izin alma derdin ekleniyor
Umarm ilkinde hemen tutunur evladn 🙏
Fiyatlari nasl onu da paylasabilirmsin acaba canm
Şehire ve hastaneye göre değişiyor özel ve devlet çok farklı zaten.ben geçen ayın başında fiyat aldım ama ben yaptırana kadar değişir muhtemelen,16500 hastane masrafı+ilaçlar ne kadar tutarsa onun %20 si

Maalesef şuan düşük yapıyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten çok stresli bi süreç yaşadım halada yaşıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻😞
Canm ya cok geçmiş olsun, inşallah saglikli gebelik gecirirsin yine olur senin sagligin onemli suan,

X