- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Bı şey sorucam pik olan günden itibaren mi saymaya başlıyoruz yoksa siliklestigi gün mü saymaya başlıyoruzSilikleşmeye başlamış canım ama değerlendir sen yine 3 gün etkisi var yumurtlamanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı şey sorucam pik olan günden itibaren mi saymaya başlıyoruz yoksa siliklestigi gün mü saymaya başlıyoruzSilikleşmeye başlamış canım ama değerlendir sen yine 3 gün etkisi var yumurtlamanın
Evet canım nilufer medicana ya gidiyorum Volkan hocayı cok duydum diye basladm fakat asiri yogun bir doktorNilüfer de ki mi canım bende doruğa gidiyorum femara+çatlatma iğnesi uygulandı pcosluyum ben iğneyi göbekten vurdurdum ben doktorumda öyle Burdur demişti ama benim tutmadı canım bide vurdururken rahim duvarım inceymiş bana demedi onu herşey iyi gözüküyor demiş ama sisteme ince diye yazmış doktorum gördü dedi bu benim kendi doktorum değildi kendi doktorum tatildeydi mecbur kaldım bu doktora ben 4 günlük gecikme yaşamıştım ama maalesef yok gebelik dün hasta oldum 3cmlik çatlamayan yumurta kalmış kiste dönüşüp atmışsam tekrar bi tedavı görücem aynı şekil atılmamışsa kist onun adetle düşmesini beklicem bu ay hakkında hayırlısı olsun inşallah kaç tane vardı yumurtan boyutları neydi
Ben çok anlamıyorum bu testleri ama burda okumalarıma göre silikleşmeye başladığı andan sana tavsiyem sağlıklı bi şekilde yumurtlaman oluyosa bununla kendini yorma gün aşırı ilişki sürekli yeterli gelirBı şey sorucam pik olan günden itibaren mi saymaya başlıyoruz yoksa siliklestigi gün mü saymaya başlıyoruz
Evet oluyor bende ilk defa deniyorum bu testleri gerçekten çok zor bu aydan sonra bende bı daha yapmayı düşünmüyorum zaten psikolojik olarak insanı yoruyorBen çok anlamıyorum bu testleri ama burda okumalarıma göre silikleşmeye başladığı andan sana tavsiyem sağlıklı bi şekilde yumurtlaman oluyosa bununla kendini yorma gün aşırı ilişki sürekli yeterli gelir
Aramızda 13 yaş varmış buranında o huyunu seviyorum herkes yaşıt gibi samimi her neyse konuya döneyim o doktoru ilk defa duydum bu konuda pek araştırma yapmamıştım ben rahim dıvarın ölçüsü neymiş onuda sorsaydın canım keşke sana tavsiyem 36 saat sonra ilişki denmiş sanırım kendini kasma 36 saat diye bi kaç saatin önemi yok biz o yüzden kendimizi kastık ve yapamamıştık o gün ilişki ondan 24 saat sonra yapabildik anca ben üzülmedim baktım gebelik testlerde yok davul gibi şiştim doktor da neden olmadığımı anlamadı söktürücü ile adet kalıyorum oysa ki adet olunca bi indim rahatladım iyi ki başlamışsın ben 2. Ayımda başlamıştım sağolsun. Eski doktorum evlenmeden hemen önce regl düzensizliğim için gittim de yüzüme pat diye senin gibilerin çocuğu zor oluyor dediği için erkenden tedbirimi alayım dedim doktor çok önemli bu konudaEvet canım nilufer medicana ya gidiyorum Volkan hocayı cok duydum diye basladm fakat asiri yogun bir doktor
Dun bana bak 2 yumurtan var 16 ve 17 cm dedi
O yuzden ignemi bugun oglen olacagm yarn aksam da iliski..
Hmm seninde hakkinda hayirlisi olsun insallah canm uzulme diyecegim ama insan regli baslaynca uzuluyor tabi
Yas 35 benim o yuzden tedaviye basladm geç kalmamak adina yoksa daha 9 aylik evliyim
Faydasını gördüm çok iyi diyenler var ama ben bi faydasını göremedim bana boşuna zaman ve para kaybi geldi aşırı stres de yaptırıyor oldu mu acaba bugün günü mü vs diye diyeEvet oluyor bende ilk defa deniyorum bu testleri gerçekten çok zor bu aydan sonra bende bı daha yapmayı düşünmüyorum zaten psikolojik olarak insanı yoruyor
Bence yumurtlamasi düzgün olmayanlara faydalı aslında bizim günaşırı ilişki oluyoda yine de denedimFaydasını gördüm çok iyi diyenler var ama ben bi faydasını göremedim bana boşuna zaman ve para kaybi geldi aşırı stres de yaptırıyor oldu mu acaba bugün günü mü vs diye diye
Benim düzensiz iki ayrı marka aynı anda kullandım pik falan gösterdi herşeyi ama yalan doktorum da senin çatlaman gerçekleşmiyo buyuk ihtimalle diyip yumurta takibine başlamıştıBence yumurtlamasi düzgün olmayanlara faydalı aslında bizim günaşırı ilişki oluyoda yine de denedim
Peki şuan çatlama oluyor muBenim düzensiz iki ayrı marka aynı anda kullandım pik falan gösterdi herşeyi ama yalan doktorum da senin çatlaman gerçekleşmiyo buyuk ihtimalle diyip yumurta takibine başlamıştı
Çatlama iğnesi kullandım canımPeki şuan çatlama oluyor mu
Valla canm rahim duvarini hic sormadm bilmiyordum açikcası bunu:)Aramızda 13 yaş varmış buranında o huyunu seviyorum herkes yaşıt gibi samimi her neyse konuya döneyim o doktoru ilk defa duydum bu konuda pek araştırma yapmamıştım ben rahim dıvarın ölçüsü neymiş onuda sorsaydın canım keşke sana tavsiyem 36 saat sonra ilişki denmiş sanırım kendini kasma 36 saat diye bi kaç saatin önemi yok biz o yüzden kendimizi kastık ve yapamamıştık o gün ilişki ondan 24 saat sonra yapabildik anca ben üzülmedim baktım gebelik testlerde yok davul gibi şiştim doktor da neden olmadığımı anlamadı söktürücü ile adet kalıyorum oysa ki adet olunca bi indim rahatladım iyi ki başlamışsın ben 2. Ayımda başlamıştım sağolsun. Eski doktorum evlenmeden hemen önce regl düzensizliğim için gittim de yüzüme pat diye senin gibilerin çocuğu zor oluyor dediği için erkenden tedbirimi alayım dedim doktor çok önemli bu konuda
Bidahakı gidişin de sor canım kesinlikle çünkü belirli bi kalınlığa gelmeden vurdurmuyorum ben demişti ondan dedimValla canm rahim duvarini hic sormadm bilmiyordum açikcası bunu:)
Ayy ne guzel genceciksn daha
Benim reglim duzenli 28,27 gunde oluyorum sukur
Bende biz de sorun yok diye bir sure kendimiz denedik baktk olmuyor tedaviye başladk
Ahh oylee hissetme canm yaa:)gencliginin kıymetini bilBidahakı gidişin de sor canım kesinlikle çünkü belirli bi kalınlığa gelmeden vurdurmuyorum ben demişti ondan dedim
Yaş 22 hissedilen 52
Reglin düzenli olması buyuk avantaj fazla kilon var mı peki göbek bölgesinde ki yağlanma etki ediyor diye duymuştum
Çok fazla yokmuş ayol ben bu yaşların kıymetini biliyorum dabu yaşlar benim kıymetimi bilmiyorAhh oylee hissetme canm yaa:)gencliginin kıymetini bil
Tamamdir sorarm kuzumm
167 boy 65 kilo ama gobusum var valla
Evet boy kilo endeksim normal canm:))Çok fazla yokmuş ayol ben bu yaşların kıymetini biliyorum dabu yaşlar benim kıymetimi bilmiyor
17den sonrası su gibi geçti resmen :))Evet boy kilo endeksim normal canm:))
Haha sen bil yeter sekerimm valla zaman nasl hızlı geçiyor anlamıyor insan
17den sonrası su gibi geçti resmen :))
Olumlu sonuç alırsın inşallahÇatlama iğnesi kullandım canım
Insallah insallah hepmiz alalmOlumlu sonuç alırsın inşallah
İnşallah ya Allahım kimsenjn kucağını boş bırakmasınInsallah insallah hepmiz alalm
Bende az once catlatma ignesi oldum