2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Kızlar merhaba. Benim BAT 6 ekim. Sarı akıntı geliyor afedersiniz peçeteye ve çok çok ufak açık pembe kan geldi. Böyle bir şey yaşayıp gebe olan oldu mu? 2 gün önce de şeffaf akıntı geliyo

Yumurtlama günüm cumartesiydi değerlendirdim canım
O zaman inşallah gebeliğin belirtisidir günün gelmeden test yapma bence

Ay insallah ama ô kadar haklisin ki bende umutsuzum ki test alip yapmadim bile birde tupler kapali olunca hic belirti aramadim hatta akintim cok var bel agrim bas agrim ara ara vuruyor ama ihtimal bile vermiyorum cunku bende her ay belirti aramaktan yoruldum
Sen ne zamandir bekliyorsun simdi ne durumdasin ?

Hsg çektirmişsin ama onu çektirince tüpler açılmıyo mu. Bende 1 senemi doldurmak üzereyim bi kaç günüm kaldı başından beri istiyoruz 2 ayda doktora başladım pcos olduğunu öğrendim ne olduğunu bilmiyorum ama doktorum çok ilgisizdi duphaston ve gliforla oyalayıp duruyodu bende bu ay başka bi doktora geçtim adetimin 3. Günü femaraya başladı yumurtan çatlamıyo buyuk ihtimalle dedi test sonuçlarıma bakarak 13. Gün çok güzel iki yumurtan var biri 15 biri 19 nolur nolmaz bu akşam çatlatma iğnesi uygula dedi uyguladım adetim yarın dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı heycan yaptım kan verdim sağlık ocağında 1.45 çıktı hasta olmazsan pazartesi yine kan verirsin dedi bütün hevesim kursağımda kaldı

Hsg cok kotu cekildi ya doktor tuplere ulasti bilmiyorum bile basindan saldi sanki kapali dedi bende baska bir doktora rahim flimini attim, bana bu rahim filmi degil ultrason flimi dedi yani bilmiyorum kafam ondan karisik tuplerim acik mi kapali mi
Pcos île ilgili benim de hic bilgim yok maalesef canim ama bu konu hakkinda cok fazla forumlar var denk geliyorum, anlamadim teste cikip kanda nasil cikmiyor ama sanirim gec dollenme olabilir kana henuz gitmemistir pozitif dusun lutfen birkac gun daha bekle bakalim Allah guzel kapilar acsin

En ufak şeyde doktorun içine sinmiyosa hemen değişmek lazım gerçekten doktor çok önemli bir etken parasına bakıyo sadece çoğu doktor o kadar para veriyoruz emek veriyoruz ki hsg de ucuz değil diye biliyorum yaptığı muammeleye bak bende pcosu başta bilmiyodum demek istedim şuan piri oldum diyebilirim eğer zaten yarın adet olmazsam direk doktoruma gidicem ilaçla hasta oluyorum çünkü gecikmesi hiç olmadı bu zamana kadar adetim düzensiz son zamanlarda 4 ayda bir oluyodum artık senede 4 en fazla 5 kere Allah'a bekleyen hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah

kızlar merhabaa bebiş müjdesi alanları tebrik ediyorumm inşallah çok rahat sağlıklı gebelik süreci geçirirsiniz Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah biz bekleyenlere de hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin bu arada güncelleyeyim ben de bugün regl oldum yeni bat tarihi 23 ekim

Ô kadar haklisin ki cok iyi anliyorum seni bende bu surecte kendimle ilgili ô kadar cok sey ogrendim ki bazen surecimle ilgili yakin arkadaslarimi bilgilendirdigimde sasiriyorlar bu kadar bilgiyi nasil biliyorsun diye 2 yildir evliyim bastan beri istiyorum bende hic gebelik olmadi amh dusuk yani bu sûre boyunca YouTube, forumlar her seye baktim, keske her seyi bilmek zorunda kalmasaydik, bu yorucu yolculukta merhametli doktorlara ulasmak icin kat be kat caba harcamasaydik ama ne yapalim samanlikta igne aramak gibi olmus iyi doktoru bulmak..
Sen moralini bozma hafta ici tekrar kan baktir Allah buyuktur, insallah guzel sonuclar aliriz

Canım beni de ekler misin sat19 Eylül bat 12 Ekim inşallah bu ay olur hsg çektirdim çok umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…