Kızlar merhaba. Benim BAT 6 ekim. Sarı akıntı geliyor afedersiniz peçeteye ve çok çok ufak açık pembe kan geldi. Böyle bir şey yaşayıp gebe olan oldu mu? 2 gün önce de şeffaf akıntı geliyo
O zaman inşallah gebeliğin belirtisidir günün gelmeden test yapma benceYumurtlama günüm cumartesiydi değerlendirdim canım
Ay insallah ama ô kadar haklisin ki bende umutsuzum ki test alip yapmadim bile birde tupler kapali olunca hic belirti aramadim hatta akintim cok var bel agrim bas agrim ara ara vuruyor ama ihtimal bile vermiyorum cunku bende her ay belirti aramaktan yoruldumZaten insan bu belirtileri görünce ümitleniyo her ay hamileyim sanıyorum o yüzdenama senin reglin geçmiş bu çok şüpheli inşallah gebelik vardır yoksa da kist oluşmamıştır inşallah burda görüyorum bazılarını bazıları da kendilerini kastığı için gecikiyo kan testi negatif olunca regl olanı da gördüm çok
Hsg çektirmişsin ama onu çektirince tüpler açılmıyo mu. Bende 1 senemi doldurmak üzereyim bi kaç günüm kaldı başından beri istiyoruz 2 ayda doktora başladım pcos olduğunu öğrendim ne olduğunu bilmiyorum ama doktorum çok ilgisizdi duphaston ve gliforla oyalayıp duruyodu bende bu ay başka bi doktora geçtim adetimin 3. Günü femaraya başladı yumurtan çatlamıyo buyuk ihtimalle dedi test sonuçlarıma bakarak 13. Gün çok güzel iki yumurtan var biri 15 biri 19 nolur nolmaz bu akşam çatlatma iğnesi uygula dedi uyguladım adetim yarın dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı heycan yaptım kan verdim sağlık ocağında 1.45 çıktı hasta olmazsan pazartesi yine kan verirsin dedi bütün hevesim kursağımda kaldıAy insallah ama ô kadar haklisin ki bende umutsuzum ki test alip yapmadim bile birde tupler kapali olunca hic belirti aramadim hatta akintim cok var bel agrim bas agrim ara ara vuruyor ama ihtimal bile vermiyorum cunku bende her ay belirti aramaktan yoruldum
Sen ne zamandir bekliyorsun simdi ne durumdasin ?
Hsg cok kotu cekildi ya doktor tuplere ulasti bilmiyorum bile basindan saldi sanki kapali dedi bende baska bir doktora rahim flimini attim, bana bu rahim filmi degil ultrason flimi dedi yani bilmiyorum kafam ondan karisik tuplerim acik mi kapali miHsg çektirmişsin ama onu çektirince tüpler açılmıyo mu. Bende 1 senemi doldurmak üzereyim bi kaç günüm kaldı başından beri istiyoruz 2 ayda doktora başladım pcos olduğunu öğrendim ne olduğunu bilmiyorum ama doktorum çok ilgisizdi duphaston ve gliforla oyalayıp duruyodu bende bu ay başka bi doktora geçtim adetimin 3. Günü femaraya başladı yumurtan çatlamıyo buyuk ihtimalle dedi test sonuçlarıma bakarak 13. Gün çok güzel iki yumurtan var biri 15 biri 19 nolur nolmaz bu akşam çatlatma iğnesi uygula dedi uyguladım adetim yarın dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı heycan yaptım kan verdim sağlık ocağında 1.45 çıktı hasta olmazsan pazartesi yine kan verirsin dedi bütün hevesim kursağımda kaldı
En ufak şeyde doktorun içine sinmiyosa hemen değişmek lazım gerçekten doktor çok önemli bir etken parasına bakıyo sadece çoğu doktor o kadar para veriyoruz emek veriyoruz ki hsg de ucuz değil diye biliyorum yaptığı muammeleye bak bende pcosu başta bilmiyodum demek istedim şuan piri oldum diyebilirimHsg cok kotu cekildi ya doktor tuplere ulasti bilmiyorum bile basindan saldi sanki kapali dedi bende baska bir doktora rahim flimini attim, bana bu rahim filmi degil ultrason flimi dedi yani bilmiyorum kafam ondan karisik tuplerim acik mi kapali mi
Pcos île ilgili benim de hic bilgim yok maalesef canim ama bu konu hakkinda cok fazla forumlar var denk geliyorum, anlamadim teste cikip kanda nasil cikmiyor ama sanirim gec dollenme olabilir kana henuz gitmemistir pozitif dusun lutfen birkac gun daha bekle bakalim Allah guzel kapilar acsin
Ne kadar süredir istiyosun çocuk canımEylül ayı defteri kapandı, regl oldum ve bugün bitti. Ekime hazırlık başlasın
Yaa sorunun neymiş peki13 ay bitti
Sorun yok canım sebepsiz olmuyorYaa sorunun neymiş peki
Th yüksekliği veya demir eksikliği var mı onlar engel olabiliyomuşSorun yok canım sebepsiz olmuyor
Ô kadar haklisin ki cok iyi anliyorum seniEn ufak şeyde doktorun içine sinmiyosa hemen değişmek lazım gerçekten doktor çok önemli bir etken parasına bakıyo sadece çoğu doktor o kadar para veriyoruz emek veriyoruz ki hsg de ucuz değil diye biliyorum yaptığı muammeleye bak bende pcosu başta bilmiyodum demek istedim şuan piri oldum diyebilirimeğer zaten yarın adet olmazsam direk doktoruma gidicem ilaçla hasta oluyorum çünkü gecikmesi hiç olmadı bu zamana kadar adetim düzensiz son zamanlarda 4 ayda bir oluyodum artık senede 4 en fazla 5 kere Allah'a bekleyen hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım beni de ekler misin sat19 Eylül bat 12 Ekim inşallah bu ay olur hsg çektirdim çok umutluyumSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
Eylül yaş bat durum 1. tomrs 39 17 ekim bekliyor 2. @adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor 3.@esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor 4. @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor 5.@cns15 32 4 ekim bekliyor 6.@nurd35 29 17 Eylül bekliyor 7. @kova35 29 10 ekim bekliyor 8. @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor 9. @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor 10. @mirasanne 32 7 ekim bekliyor 11. @ozelemm 27 Bekliyor 12. @lilystar 28 13 ekim bekliyor 13. @miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor 14. @lazy2021 27 21 Eylül hamiş 15. @Beriam 12 Eylül bekliyor 16. D denizperisii 28 27 Eylül bekliyor 17. @Lovelyy35 28 26 Eylül bekliyor 18. @gebelikistiyorum47 28 23 Eylül bekliyor 19. @mrym12 19 21 ekim bekliyor 20.@ecemree 21 16 Eylül bekliyor 21. @Kahvelim_ 5 ekim bekliyor 22. gilmoregirl_ 26 28 Eylül bekliyor 23.@courageux 29 24 Eylül bekliyor 24. BinevsJade 34 23 eylul bekliyor 25. @orhfeza 11 ekim bekliyor 26. @umudetmek 33 26 Eylül bekliyor 27, @sirackoskam 26 17 ekim bekliyor 28, @strawberry12 25 2 ekim bekliyor 29. BinevsJade 34 23eylul bekliyor 30. @Melekbas 21 28 Eylül bekliyor 31. @Helenatili 26 25 Eylül bekliyor 32. @Blue8816 35 22 Eylül Bekliyor 33. @lale91 24 Eylül bekliyor 34. @blackkdahlia 38 3 ekim bekliyor 35. @morumtirak 30 17eylul hamis 36, @ELIF7007 25 ekim bekliyor @Bhsa 36 17 ekim Bekliyor 37,@Leyla09 40 30 Eylül bekliyor 38, @suleerb 6 ekim bekliyor 39, @scbc 24 23 Eylül bekliyor 40, @8996asya 26 15 ekim bekliyor
TammdrCanım beni de ekler misin sat19 Eylül bat 12 Ekim inşallah bu ay olur hsg çektirdim çok umutluyum
Hsg de iki tüpün de açık çıktı mı kuzum ben de bu ay çektirdim iki tüpüm kapalıymış sağ tüp açıldı film esnasında sol tüp açılmadıCanım beni de ekler misin sat19 Eylül bat 12 Ekim inşallah bu ay olur hsg çektirdim çok umutluyum
Evet canim çok şükür ikiside açıkmış. Allah'tan ümit kesilmez canım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHsg de iki tüpün de açık çıktı mı kuzum ben de bu ay çektirdim iki tüpüm kapalıymış sağ tüp açıldı film esnasında sol tüp açılmadı