2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Selam kızlarr bende bugn doktora gittim hersey normal saglikli bir ciftsiniz dedi doktor ama sureci hızlandırmak icin yarın klomene başlayacagım
Haftaya salı da kontrole cagırdı sonra ki surec nasıl devam edecek bilmiyorum

Merhaba kan testi verin birde iciniz rahat etsin

Bat dündü

Eklentiler

• Screenshot_20230925-184145_Chrome.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar ben hamileyimmmmmmm nolur dua edin rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tebrikler caanmm , maşallah sağlıcakla kucağına alirsin. İnşallah cok güzel yaa

Oyyy cok sevindim yaa Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darısı başımıza amin

Tebrikler caanmm , maşallah sağlıcakla kucağına alirsin. İnşallah cok güzel yaa
Amin teşekkür ederim Allahım tez zamanda sizede nasip etsin inşallah kızlar bu arada duanıza ihtiyacım var nolur öğrendiğime sevinemedim bile doğru düzgün eşimle aram baya bi bozuk 2 gündür bugün test yaptın öğrendim ona söyleyemedim bile ben annemin evindeyim nolur duanızı eksik etmeyin

Selam canlar regl olanlar sat bildirin guncelleyeyim

isaretli olanlar mutlaka donus yain guncelleyecegiz, etiketlemeyi unutmayin

Ahh deme tatlm yaaa
Uzuldumm
Rabbim iyilik hoşluk güzellik versin bebeim

bendede kist oluştu letu kullanımından dolayı baya da büyük doktor bu ay doğum kontrol hapı verdi insallah aranıza bende katılırım bir sonraki ay bu kistler 1 ayda geçiyor mu bat 6 ekim ? bilgisi olan varmı

Kızlar merhaba. Benim Bat 6 Ekim, 5 6 gün önce yumurtlamam oldu değerlendirdik. Bugün şeffaf kokusuz akıntım var, normalde yumurtlama zamanım dışında akıntı olmaz. Her şeyi gebeliğe yoruyorum tahmin edersiniz ki şeffaf akıntı erken gebelik belirtisi midir ve bu kadar erkenden kendini belli eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…