2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Sürpriz yapmış bebeğiniz demek ki , ne kadar güzel umarım sağlık huzurlu bir gebelik yaşar alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Akısına bırakınca stres yapmayınca oluyor demek ki

Anladım canım o zaman ben birkaç gün daha kullanıp duruma göre doktora danışayım bari sitede araştırdım bu hapı kullanıp bu şekilde lekelenme yaşayanlar varmış belki ağır gelmiş olabilir bana inşallah lekelenme kesilir de faydasını görürüm

İçinden kağıt çıkmayınca netten bakayım dedim ama bulamadım düzgün bakamadım bulamadım yan etkileri varsa hiç beklemeyin gidin bence. Tıp bu kâr zarar meselesi ama kontrol etmek de fayda var

Tebrikler canm , saglicakla kucagina alirsin inşallah darisi bizlerin basina inşallah

Selam kizlar regl olanlar sat gunlerini bildirin guncelleyeyim tamam mi guzellerim

Benimde bugun adet gunumdu olmadim kan negatif testler negatif bakalim 1 hafta bekliycem snra yorarim kendmi adet olmak icin olurum diye dusunuyorum

Merhaba kızlar bende gebelik düşünüyorum yaş 24 son adet tarihim bugün yani 23 eylül benide ekleyebilirmisiniz tabloya

alışığım ya ne bileyim şu hayatta hiç bişey istediğim zaman ve istediğim gibi olmadı ne kadar çabalasam da o yüzden ben hep karamsar , bide umut ediyorum başta sanki olcakmış gibi olmuyor işte illa ben başta üzülücem strese giricem moralim bozulucak vazgeçicem şöyle hiç bir zaman doya doya heycan yaşamadım hep ya o olmazsa korkusu ya da bunun arkasından mutlaka kötü bişey olur korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…