- 20 Eylül 2023
- 97
- 58
Sürpriz yapmış bebeğiniz demek ki , ne kadar güzel umarım sağlık huzurlu bir gebelik yaşar alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Akısına bırakınca stres yapmayınca oluyor demek kiÇok teşekkür ederimben 1 yıllık evliyim ama haziranda düşünmeye başlamıştık inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler süreç haziranda bıraktık korunmayı ama pek dikkat etmemiştik ovülasyona her ay hamilelik belirtisi yaşıyordum hazirandan beri ilk defa bu ay hiç belirti hissetmemiştim
Aynen öyle çok teşekkür ederim inşallahSürpriz yapmış bebeğiniz demek ki , ne kadar güzel umarım sağlık huzurlu bir gebelik yaşar alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Akısına bırakınca stres yapmayınca oluyor demek ki
Anladım canım o zaman ben birkaç gün daha kullanıp duruma göre doktora danışayım bari sitede araştırdım bu hapı kullanıp bu şekilde lekelenme yaşayanlar varmış belki ağır gelmiş olabilir banaKuzum ben o gün yazdığımda başladım bir hafta oldu yani sabah akşam içtiğim için bi tableti bitirdim şuan ikinciyi kullanıyorum. Hayır kuzum bilinen bi yan erkisi yok bunların içinden porspektür de çıkmıyo
Maşallah Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaYaş 30 Bat 17 eylül idrar testi pozitif kan değeri 797
İnşallahMaşallah Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
Tamamdır cok tesekkürlerEvet regli günü oluyor bat : beklenen adet tarihi sat : son adet tarihi
Aminn amin bu mubarek cuma günü hürmetine Rabbim evlat hasreti ile sınamasın kimseyiibende çok istiyorum allah hepinizin yavrusunu bagıslasın
aminnnn çok aminAminn amin bu mubarek cuma günü hürmetine Rabbim evlat hasreti ile sınamasın kimseyii
İçinden kağıt çıkmayınca netten bakayım dedim ama bulamadım düzgün bakamadım bulamadım yan etkileri varsa hiç beklemeyin gidin bence. Tıp bu kâr zarar meselesi ama kontrol etmek de fayda varAnladım canım o zaman ben birkaç gün daha kullanıp duruma göre doktora danışayım bari sitede araştırdım bu hapı kullanıp bu şekilde lekelenme yaşayanlar varmış belki ağır gelmiş olabilir banainşallah lekelenme kesilir de faydasını görürüm
Hayirli olsun Rabbik saglikla kucagnza almayinnasib etsin insallah darisi tum bekleyenlerin basinaTestim bu şekilde
amin inşallah çok teşekkür ederimHayirli olsun Rabbik saglikla kucagnza almayinnasib etsin insallah darisi tum bekleyenlerin basina
Selam canm hayirlisi canm, evet regl günuGünaydın bebeim ben bgn regli oldum masallah hic şaşmıyor tam gununde geliyor:) bat 22 eylul diye cizelge de yazıyor yaa o regli gunu demek oluyor dimi
Tebrikler canm , saglicakla kucagina alirsin inşallahÇok teşekkür ederimben 1 yıllık evliyim ama haziranda düşünmeye başlamıştık inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler süreç haziranda bıraktık korunmayı ama pek dikkat etmemiştik ovülasyona her ay hamilelik belirtisi yaşıyordum hazirandan beri ilk defa bu ay hiç belirti hissetmemiştim
Olabilir canm benim bazen gözümden kacabiliyorarada kaynamış galiba beni de ekler misinizz :)
alışığım ya ne bileyim şu hayatta hiç bişey istediğim zaman ve istediğim gibi olmadı ne kadar çabalasam da o yüzden ben hep karamsar , bide umut ediyorum başta sanki olcakmış gibi olmuyor işte illa ben başta üzülücem strese giricem moralim bozulucak vazgeçicem şöyle hiç bir zaman doya doya heycan yaşamadım hep ya o olmazsa korkusu ya da bunun arkasından mutlaka kötü bişey olur korkusubenimde oyle ister istemez üzülüyor tabi insan, kaygılanıyor ilerisi için. Vucudumuz kendini bebeğe alıştırmaya calısıyor bence hazır olunca gelicek bebeğimiz umarım. İlk denemede regliye 1 hafta kala test yapmaya başlamıştım, o kadar kasmamalıyız bence şimdi sadece regli tarihimi bekliyorum, sağlıklı beslenip strese girmemeye çalışıyorum