2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Merhaba ben de regli öncesi oluyor akıntı,ama sizde daha once olmadigi icin gebelik belirtisi de olabilir,bir hafta daha bekletip kan testi verebilirsn

Kızlar merhaba

7. Gün 9.08
8.gün 14.58
9. Gün 18.11

Bi problem var ama ney anlayamıyorum dr a da ulaşamadım . Hem değerler oldukça düşük hem artış değil mi , böyle olup yükselme şansı oluyor mu

Canım beta hcg değerinin kaç olduğu önemli değilmiş. 2 günde bir 2 kat artış isteniyor. Senin 9dan 18e çıkmış yani 2 kat artmış. Umarım sağlıklı devam eder şimdilik sonuçlarda sıkıntı yok

Dr da hergün bakma cumartesi bak dedi bekliyorum bende 13. Güne denk gelecek cumartesi . Muhtemelen ben yarın yaptırırım da bugunu es geçeceğim psikolojim bozuluyor çünkü. Ne olacaksa o olacak zaten yapılanilecek bir şey yok maalesef

benden eklenebilir miyim :)))) yaş 26 , bat 15 ekim :))

geçen aydan çok az adet oldum bende adet mi değil mi anlayamadım, test yaptım ama çıkmadı bir sonuç. lekelenme devam etti, az az. şimdi ise yumurtlamama 3-4 gün var. dün feci bir bel ağrısı vardı şu an yok. hafiften sivilcelendim, ki bu genelde adet önce olurdu. ara ara da sağ yumurtalığıma ağrı vuruyor bazen ağırlık hissediyorum psikolojik mi bilmem uykuya doyamıyorum. baş ağrım oluyor. acaba geçen aydan gelen bir durum mu var bilemiyorum... şubat ayında bir düşüğüm olduğu içinde koşup test yaptırmak istemedim bu ay da bat bekliyeyim dedim ama insan isteyince herşeyi hamileliğe yoruyor bilmiyorum ins hamis haberi veririz birbirimize..

Merhaba kızlar. Bu ay test yapmadan denemek istedim 2 uygulama kullanıyorum birinde ayın 19 Eylül biri 23 Eylül gösteriyordu. Genel olarak reglim 28 gün ile 32 gün arasında oluyor ona göre hesapladığımda ise 25 Eylül ve 29 Eylül arasındaki tarihlere denk geliyor. (BAT'a göre 14.gün 15.gün falan oluyor ya ona göre hesapladığımda) Bu şekilde bir değerlendirme yapmak istedim ne kadar doğru bilmiyorum :)) Her gün , gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum umarım olur. 23 Eylüle kadar ufak ufak akıntım oluyordu 23ünde uzayan bir akıntıydı öyle olunca çatlamış oluyor diye biliyorum o günü değerlendirmiştim. Akıntım devam ediyorum beyaz sulu yoğun şeklinde. Dünden bugün öğlene kadarda kasıklarımda fena bir ağrı vardı sanki regli olacakmışım gibi bir ağrı ama sanki gaz sıkışması gibiydi de acaba dedim yeni mi çatlıyor yine değerlendirdim. Ne zaman çatlamıştır sizce ? (Değerlendirme 15-16-17-18-20-23-24-25-27) boş geçmemek lazım ne zaman nerden tutar bilinmez :)

Kizlar acil sizin yorumlariniza ihtiyacim var,
23 eylulde regl gunum ama hala olmadim günümde test yapmistim negatifti dun de doktora gittim altan muayenede bir sey yok dedi ama kan ver gec dollenme olabilir dedi bugun kan verdim bakalim ve pazaretsi de tüp bebek randevum var kafam karmakarisik

Herkese merhabalar kızlar benim SAT 4 Eylül 14 Eylül'de çatlatma iğnesi vuruldum BAT 29 Eylül dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptırdım silik çizgi çıktı 10 dk içinde dayanamayıp kan verdim 1.45 çıktı doktor pazartesi tekrarlarız dedi sizce umut var mıdır çok fazla belirti yaşadım geç döllenme olabilir mi biri 14.5 biri 19 iki yumurtam oluşmuştu femara ile pcosluyum testimi ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20230927_162539.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 36
İdrar testini tekrarlasaydın keşke

İdrar testini tekrarlasaydın keşke
Ellimde yoktu canim birde cok umutlu degildim cunku tuplerin kapali demisti bir doktor bende reglimi bekliyorum tekrar hsg cektirip tüp bebege baslamak icin.
Iki gun gundur burnumda küf ve bozuk yemek kokusu da var bu ilk kez oluyor, reglim 5 gun gecikti hala da umudum yok belirti de aramaktan vazgecmistim, bu koku alma belirti olabilir mi ?

Kızlar merhaba. Benim BAT 6 ekim. Sarı akıntı geliyor afedersiniz peçeteye ve çok çok ufak açık pembe kan geldi. Böyle bir şey yaşayıp gebe olan oldu mu? 2 gün önce de şeffaf akıntı geliyordu

Zaten insan bu belirtileri görünce ümitleniyo her ay hamileyim sanıyorum o yüzden ama senin reglin geçmiş bu çok şüpheli inşallah gebelik vardır yoksa da kist oluşmamıştır inşallah burda görüyorum bazılarını bazıları da kendilerini kastığı için gecikiyo kan testi negatif olunca regl olanı da gördüm çok

Kızlar merhaba. Benim BAT 6 ekim. Sarı akıntı geliyor afedersiniz peçeteye ve çok çok ufak açık pembe kan geldi. Böyle bir şey yaşayıp gebe olan oldu mu? 2 gün önce de şeffaf akıntı geliyordu
Yumurtluyo olabilir misin çünkü gününe var baya hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…