-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
Evet konuşmuştuk, elimizden geleni yaptık artık bundan sonrasi nasip hepimizin hakkında hayırlısı olsun, kucaklarımız boş kalmasın, bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde bizlere gelsin inşallah.Sizinle konuşmuştuk önceden. Hayırlı olsun olumlu sonuçlanır umarım
İnşallah hepimiz için güzel olsunİnşallah güzel olsun spnuçlarımız sizi de ekliyorum listemize
Siz nerede yaptırıyordunuzAnladım baya farklı geldi bana zaten bilmediğimden belli olduğu üzere
İnşallah sıkıca tutunurlarKızlar 2 miniğim yüklendi13 Eylül test günüm
Ay hadi inşallah, konuşun sürekli onlarla, karnınızı sevin hep olumlu düşünün olumluyu çağırın, bizlere de güzel haberler verinKızlar 2 miniğim yüklendi13 Eylül test günüm
Olacağına inanıyorumAy hadi inşallah, konuşun sürekli onlarla, karnınızı sevin hep olumlu düşünün olumluyu çağırın, bizlere de güzel haberler verin
Şişli Memorial da yaptırıyorum ben.Siz nerede yaptırıyordunuz
Ay hadi bakalım hayırlısıyla inşallah tutunsunlarKızlar 2 miniğim yüklendi13 Eylül test günüm
Ay hadi bakalım hayırlısıyla inşallah tutunsunlar
Merhaba sizi de ekleyelimBende varım kızlar 28 Ağustos estrofeme başladım 11. Eylül kontrol .. 16 Eylül'de transfer dediler hayırlısı ile emriyo yapıştırma veya intrapilit serum önerdilermi size
Hepimize kolay gelsin kızlar en az 5 tane ikiz olsun ne dersinizMerhaba sizi de ekleyelimyok bizim merkezde bu tarz şeyler pek önerilmiyor sanırım benim ilk tedavide de yoktu
Ahahah inşallah diyelimDondurulmuş transfer
Hepimize kolay gelsin kızlar en az 5 tane ikiz olsun ne dersiniz. Ben Dondurulmuş 5 ci gün çift emriyo transferi olacam
Merhaba, hangi doktor acaba ben de Şule hanıma gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için başka bi yere mi gitsem acaba bilemedimPendik medikalde oldum ilk tedavimi tabi ozellikle manevi ben 12 gun boyunca hep umutlandim
Eylül ayı hepimize uğurlu gelsinEylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@Ezgickk 29 3 Eylül S sunshinebaby 11 Eylül Z Zeynep8793 30 1 Eylül @moral arayan @ayse vera -kuzeyildizi- 28 @dorcha1 8 Eylül @helmetan S sunshinebaby 11 Eylül @busra262 6 Eylül J jojumis 14 Eylül P Papatyammkuzumm 16 Eylül
Hayirla sonuclansin oncelikle surecinizBmm amh 0.7ve tuplerim kapali normal yolla gebelik oldu ama dusukle sonuclandi sonra 2 deneme biri negatif biri kimyasal suan sadece gonolf kullaniyorm doktorum dogal gibi gidiyor yarin kontorlum var o zaman daha net anlarim
İnşallaaahEylül ayı hepimize uğurlu gelsin
Tedavim bu ay başlıyor yaş 30
Ben semra hanima gitmistim ilgisinden filan cok memnundum aslinda muayenelerinden filan sadece cozuldikten sonra esime istedigim gibi cozulmedi demisMerhaba, hangi doktor acaba ben de Şule hanıma gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için başka bi yere mi gitsem acaba bilemedim