-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
Bmmkiler cozulince istenilen gibi olmamis ama doktor yine de koydu tabi negatif olduNasıl kalmadı çözülünce bozuldu mu embriyolar
bende doktorları bazen anlamıyorum oluşan embriyoya şans verilir kafasıyla transfer yapıyorlar. neyse inşallah bu güzel sonuçlanırBmmkiler cozulince istenilen gibi olmamis ama doktor yine de koydu tabi negatif oldu
Ay en korktuğum şey bu benim şu an yaBmmkiler cozulince istenilen gibi olmamis ama doktor yine de koydu tabi negatif oldu
Hayırlı olsun sizin de dondurulmuş mu kaçıncı günHerkese meraba herşey yolunds giderse 11 eylülde transferım var benimde dondurulmus embryo
Hayırlı olsun. Listeye ekliyorum sizi de.Herkese meraba herşey yolunds giderse 11 eylülde transferım var benimde dondurulmus embryo
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu bişey olmaz Allah’ın izniyle korkmayın çok.Ay en korktuğum şey bu benim şu an ya
1 Eylül 3. Gün embriyosu taze çift transfer yaş 30Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇumutcannn 29 3 Eylül S sunshinebaby 11 Eylül
Çok sağolun dondurulmus benım 5 gün sizinHayırlı olsun sizin de dondurulmuş mu kaçıncı gün
Sağolun sizinde hayırlı olsun hepimizin ki tutar insallahHayırlı olsun. Listeye ekliyorum sizi de.
Hayırlı olsun1 Eylül 3. Gün embriyosu taze çift transfer yaş 30
İnşallah güzel sonuçlanırHayırlı olsunne güzel çift transfer.
Trannsferdencikinc esime demis pekumudum yok diye ama esim bana soylememis uzulurum diye ama 12 gun sonra belli oldi tabi evet tutmicaksa hic koyup beni hevesslendirme yanjbende doktorları bazen anlamıyorum oluşan embriyoya şans verilir kafasıyla transfer yapıyorlar. neyse inşallah bu güzel sonuçlanır
Hayirli ugurlu olsin canim ❤Herkese meraba herşey yolunds giderse 11 eylülde transferım var benimde dondurulmus embryo
hic korkma sen gonunu ferah tut hayirlisini iste hep olucaksa zaten en kotu kalitede bile nasip olurAy en korktuğum şey bu benim şu an ya
3. Gün embriyosu benim kaliteli dediler ama bilemedim tek embriyom..Sizin kaçıncı gün embriyosuydu bişey olmaz Allah’ın izniyle korkmayın çok.
Hem maddi hem manevi kayıp gerçekten anlamak güç. Nerde tedavi görüyordunuzTrannsferdencikinc esime demis pekumudum yok diye ama esim bana soylememis uzulurum diye ama 12 gun sonra belli oldi tabi evet tutmicaksa hic koyup beni hevesslendirme yanj
Tutar tutar inşallah kaliteli dedilerse öyledir3. Gün embriyosu benim kaliteli dediler ama bilemedim tek embriyom..
Pendik medikalde oldum ilk tedavimi tabi ozellikle manevi ben 12 gun boyunca hep umutlandimHem maddi hem manevi kayıp gerçekten anlamak güç. Nerde tedavi görüyordunuz
Öyle tabi en kötüsü de o. Şimdi değiştirdiniz sanırım. Şimdi nerdesiniz.Pendik medikalde oldum ilk tedavimi tabi ozellikle manevi ben 12 gun boyunca hep umutlandim