- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Benm normal yolla dusugumden sonra tuplerim kapandigi soylendi ama bu doktorum ona pek ihtimal vermedi bir tupum tamamen digeri yarisi kapali cikti hsg de herhalde o yarimdan kactiHayirla sonuclansin oncelikle surecinizbenim de rezerv 0.2 ve tuplerim kapali, sizin tupler kapaliyken nasil normal yolla hamile kaldiniz bir an umutlandim,
Benm normal yolla dusugumden sonra tuplerim kapandigi soylendi ama bu doktorum ona pek ihtimal vermedi bir tupum tamamen digeri yarisi kapali cikti hsg de herhalde o yarimdan kactiHayirla sonuclansin oncelikle surecinizbenim de rezerv 0.2 ve tuplerim kapali, sizin tupler kapaliyken nasil normal yolla hamile kaldiniz bir an umutlandim,
Umudun hep olsun hic umutsuzluga kapilma herseyde br var olmasinda ya da olmamasinda sen moralini yuksek tut hersyi yap gerisi takdiri ilahi bnm 0.7 amh dun kontrolde 9 yumurta cikti ben uzuldm az diye ama hemsire hic uzulme onemli olan 1 tane kaliteli olmasi bizim hastanede 0.1 amh tup bebek tuttu pozitif yani Allah nasip eederse hersey olurHayirla sonuclansin oncelikle surecinizbenim de rezerv 0.2 ve tuplerim kapali, sizin tupler kapaliyken nasil normal yolla hamile kaldiniz bir an umutlandim,
Anladım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda insan çok üzülüyor böyle şeyler olduğunda ama zamanı değilmiş demek ki diyorum ben hepBen semra hanima gitmistim ilgisinden filan cok memnundum aslinda muayenelerinden filan sadece cozuldikten sonra esime istedigim gibi cozulmedi demis
Ben de bu ay adetimi bekliyorum tüp bebek sürecini başlatmak için, yaşım 33 inşallah hepimizin hakkında en güzeli olur ve bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırızEylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@Ezgickk 29 3 Eylül @Pharmacist12 11 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül @moral arayan @ayse vera -kuzeyildizi- 28 @dorcha1 8 Eylül @helmetan @Pharmgirl 11 Eylül @busra262 6 Eylül @jojumis 14 Eylül P Papatyammkuzumm 16 Eylül
Merhaba hayırlı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre geçireceği bir süreç olsunBen de bu ay adetimi bekliyorum tüp bebek sürecini başlatmak için, yaşım 33 inşallah hepimizin hakkında en güzeli olur ve bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız
1 eylül transfer oldumEylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@Ezgickk 29 3 Eylül @Pharmacist12 11 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül @moral arayan @ayse vera -kuzeyildizi- 28 @dorcha1 8 Eylül @helmetan @Pharmgirl 11 Eylül @busra262 6 Eylül @jojumis 14 Eylül P Papatyammkuzumm 16 Eylül
Tabi nasip olcaksa her turlu olurdu zaten zamani degilmisAnladım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda insan çok üzülüyor böyle şeyler olduğunda ama zamanı değilmiş demek ki diyorum ben hep
Evet bir aşılama yaptırdım ama tutmadı şimdi tüp bebek deneyeceğiz nasipse. Bizim sebepsiz infernite protime women ve proceed man kullanmaya başladık bakalım hakkımızda en güzeli hayırlısı olsun inşallahTabi nasip olcaksa her turlu olurdu zaten zamani degilmissen medikale mi basliyorsun hayirli olsun simdiden
Allahım bu sefer hayırlısıyla nasip etsinn lattem aminn aminnnMerhaba arkadaşlar
Bende bu ay 5. Transferimi olacagım estrofeme dün başladık bakalım sonu ne olacak
Amin canım benim amiiinAllahım bu sefer hayırlısıyla nasip etsinn lattem aminn aminnn
Bende ekimi bekliyorum heyecanla
MaşaAllah hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun insaAllah ikiz olsun ikiz inşallah emriyo yapıştırıcı veya serum yapıldımı canım faydasi varmı banada önerdi doktor 10 cû haftaya kadar yaptıranlar olmuş insan herşeyi yapmak istiyor aklımızda kalmasın Allah'ım hepinizin kucaklarıni doldursun1 eylül transfer oldum
Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallah bol bol Esma çekinSelam kizlar rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih Saliha evlatlar nasip etsin neolur birbirimize bol bol dua edelim benimde bugün tirasverimin 9 günü meraktan olucem çok zor 17 yıl bekledim 12 gün geçmek bilmiyo
Size naçizane tavsiyem en az 3 merkeze gitmeden başlamayın kimseye güvenmiyorum negatif alınca sadece çok üzgünüm kim kimin umrunda onlar aldıkları paranın peşinde ne çektiğimizi bir biz biliyoruz (ben direk negatif bir insan değilim 4 cû denemeden sora artık gelme diye beni tel. Ortada birakan doktora ne diyim ) işini iyi yapan ve emin ellere gitmek Belki bir miktar fazla para veriyoruz ama ne gerekse yapılıyor yapılması gerekeni söylüyorlar.. İşini yillaca ekip ile yapmış tecrübe kazanmış doktor ekibine teslim etmek gerek kendimizi .. Aret kanar. Bülent tıraş. Bahçeci gibi klinikleri emriyaloglari lab. İle. Kimsenin kimseyi pişpişkemesine ihtiyaçi olduğunu düşünmüyorum herkes işini yapsın yeter...Manevi ve ruhen yaşadıklarımızin karşılığı varmı yok ..Merhaba, hangi doktor acaba ben de Şule hanıma gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için başka bi yere mi gitsem acaba bilemedim
Merhaba ekleyelim sizi de1 eylül transfer oldum
Hayırlı olsun inşallah sonucunuz güzel olurSelam kizlar rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih Saliha evlatlar nasip etsin neolur birbirimize bol bol dua edelim benimde bugün tirasverimin 9 günü meraktan olucem çok zor 17 yıl bekledim 12 gün geçmek bilmiyo
AminHayırlı olsun inşallah sonucunuz güzel olur
Allah razı olsun kardeşim tamam çekiyorum zatenRabbim güzel sonuçlandırsın inşallah bol bol Esma çekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?