2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hayirla sonuclansin oncelikle surecinizbenim de rezerv 0.2 ve tuplerim kapali, sizin tupler kapaliyken nasil normal yolla hamile kaldiniz bir an umutlandim,
Benm normal yolla dusugumden sonra tuplerim kapandigi soylendi ama bu doktorum ona pek ihtimal vermedi bir tupum tamamen digeri yarisi kapali cikti hsg de herhalde o yarimdan kacti

Hayirla sonuclansin oncelikle surecinizbenim de rezerv 0.2 ve tuplerim kapali, sizin tupler kapaliyken nasil normal yolla hamile kaldiniz bir an umutlandim,
Benm normal yolla dusugumden sonra tuplerim kapandigi soylendi ama bu doktorum ona pek ihtimal vermedi bir tupum tamamen digeri yarisi kapali cikti hsg de herhalde o yarimdan kacti
Umudun hep olsun hic umutsuzluga kapilma herseyde br var olmasinda ya da olmamasinda sen moralini yuksek tut hersyi yap gerisi takdiri ilahi bnm 0.7 amh dun kontrolde 9 yumurta cikti ben uzuldm az diye ama hemsire hic uzulme onemli olan 1 tane kaliteli olmasi bizim hastanede 0.1 amh tup bebek tuttu pozitif yani Allah nasip eederse hersey olur

Ben de bu ay adetimi bekliyorum tüp bebek sürecini başlatmak için, yaşım 33 inşallah hepimizin hakkında en güzeli olur ve bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız

1 eylül transfer oldum

1 eylül transfer oldum
MaşaAllah hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun insaAllah ikiz olsun ikiz inşallah emriyo yapıştırıcı veya serum yapıldımı canım faydasi varmı banada önerdi doktor 10 cû haftaya kadar yaptıranlar olmuş insan herşeyi yapmak istiyor aklımızda kalmasın Allah'ım hepinizin kucaklarıni doldursun

Merhaba, hangi doktor acaba ben de Şule hanıma gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için başka bi yere mi gitsem acaba bilemedim
Size naçizane tavsiyem en az 3 merkeze gitmeden başlamayın kimseye güvenmiyorum negatif alınca sadece çok üzgünüm kim kimin umrunda onlar aldıkları paranın peşinde ne çektiğimizi bir biz biliyoruz (ben direk negatif bir insan değilim 4 cû denemeden sora artık gelme diye beni tel. Ortada birakan doktora ne diyim ) işini iyi yapan ve emin ellere gitmek Belki bir miktar fazla para veriyoruz ama ne gerekse yapılıyor yapılması gerekeni söylüyorlar.. İşini yillaca ekip ile yapmış tecrübe kazanmış doktor ekibine teslim etmek gerek kendimizi .. Aret kanar. Bülent tıraş. Bahçeci gibi klinikleri emriyaloglari lab. İle. Kimsenin kimseyi pişpişkemesine ihtiyaçi olduğunu düşünmüyorum herkes işini yapsın yeter...Manevi ve ruhen yaşadıklarımızin karşılığı varmı yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…