2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ben de 8 eylülde adet görüp transfer için ilaçlara başlayacağım Eylül sonu muhtemelen ben de transfer olacağım. Umarım her şey yolunda gider de Eylül de transfer olacaklar grubuna dahil olurum ben de :)

Ben de 8 eylülde adet görüp transfer için ilaçlara başlayacağım Eylül sonu muhtemelen ben de transfer olacağım. Umarım her şey yolunda gider de Eylül de transfer olacaklar grubuna dahil olurum ben de :)
Merhaba hoşgeldiniz inşallah gönlünüze göre olur herşey 😌🙏🏻 sizi de ekleme yapalım isterseniz netleşinde yazarsınız gene 😌

Hayır transferden 5 gün once kontrole gidiliyor eğer uygunsa 11-12 eylülde de transferim olucak
Sizde sistem farklıymış o zaman. Bende doğal siklus şeklinde ilerliyorum adetin 2. Gün baktılar bi problem var mı diye sonrasında da 1 hafta sonra gelin dediler o şekilde olacak sonra yumurta büyümesine göre çatlatma iğnesi felan olup transfer yapacaklar işte

Sizde sistem farklıymış o zaman. Bende doğal siklus şeklinde ilerliyorum adetin 2. Gün baktılar bi problem var mı diye sonrasında da 1 hafta sonra gelin dediler o şekilde olacak sonra yumurta büyümesine göre çatlatma iğnesi felan olup transfer yapacaklar işte
Benim ki doğal siklusla yapılmıyor ilaçla😊

Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah 🌸

Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi 🌸
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz 🌸

ANNE ADAYI
SONUÇ
umutcannn umutcannn 293 Eylül:dua:
S sunshinebaby 11 Eylül:dua:
@Zeynep8793301 Eylül:dua:
@moral arayan:dua:
@ayse vera:dua:
-kuzeyildizi- -kuzeyildizi- 28:dua:
@dorcha18 Eylül:dua:
H helmetan :dua:
S sunshinebaby 11 Eylül:dua:
B busra262 6 Eylül:dua:
Merhabalar bende Eylül ayında transfer olacaklardanim. Adetle birlikte gidicem muhtemelen 15 Eylül gibi olurum transfer günüm belli değil ama bu ay. Hepimize uğurlu gelsin inşallah Eylül ayı, çok güzel haberlerle dolsun buralar 🤲

Merhabalar bende Eylül ayında transfer olacaklardanim. Adetle birlikte gidicem muhtemelen 15 Eylül gibi olurum transfer günüm belli değil ama bu ay. Hepimize uğurlu gelsin inşallah Eylül ayı, çok güzel haberlerle dolsun buralar 🤲
Sizinle konuşmuştuk önceden. Hayırlı olsun olumlu sonuçlanır umarım 🙏🏼

İnşallah güzel olsun spnuçlarımız sizi de ekliyorum listemize 😍

X