- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
Ben de 8 eylülde adet görüp transfer için ilaçlara başlayacağım Eylül sonu muhtemelen ben de transfer olacağım. Umarım her şey yolunda gider de Eylül de transfer olacaklar grubuna dahil olurum ben de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım insallahHayirli ugurlu olsin canim ❤
Ay ben de pgt li tranafer olucam ama 11-12 eylul tahminenMerhaba. Benide ekleyebilirsiniz. 1 hafta sonra şişli memorialda dondurulmuş pgt li embriyo transferi olacağım allahın izniyle.
Yaa öyle mi hoşgeldiniz bende memorialda transfer olacağım hemen ekliyorum netleşince de gene yazarsınızHenüz günüm net değil bu arada sanırım yarın netleşecek ama yüksek ihtimalle 8 eylül görünüyor
Merhaba hoşgeldiniz inşallah gönlünüze göre olur herşey sizi de ekleme yapalım isterseniz netleşinde yazarsınız geneBen de 8 eylülde adet görüp transfer için ilaçlara başlayacağım Eylül sonu muhtemelen ben de transfer olacağım. Umarım her şey yolunda gider de Eylül de transfer olacaklar grubuna dahil olurum ben de :)
Sanırım sizinle hemen hemen aynı zamanda olacağız transferi. Bende o tarihlerde bekliyorumAy ben de pgt li tranafer olucam ama 11-12 eylul tahminen
Sizin ne zaman bekleniyor transferiniz sizi de ekleyelimBende 6 Eylül 5.gün embriyo transferi olucam . İnşallah herkesin ki tutar arkadaşlar stres yapmayın diyorlar ama bu tedavinin her aşaması ayrı bir stres
6 Eylül transfer olacakSizin ne zaman bekleniyor transferiniz sizi de ekleyelim
Tamamdır ekledim6 Eylül transfer olacak
Teşekkür ederimTamamdır ekledim
Ayın 7 sinde kontrole gidecegimSanırım sizinle hemen hemen aynı zamanda olacağız transferi. Bende o tarihlerde bekliyorum
Niye o kadar geç. 2. 3. KontrolünüzAyın 7 sinde kontrole gidecegim
Hayır transferden 5 gün once kontrole gidiliyor eğer uygunsa 11-12 eylülde de transferim olucakNiye o kadar geç. 2. 3. Kontrolünüz
Mü acaba ? Benim geçen pazar ilk kontroldü bu pazar 2. Olacak muhtemelen 3 gün de bir çağıracaklar sonra da
Sizde sistem farklıymış o zaman. Bende doğal siklus şeklinde ilerliyorum adetin 2. Gün baktılar bi problem var mı diye sonrasında da 1 hafta sonra gelin dediler o şekilde olacak sonra yumurta büyümesine göre çatlatma iğnesi felan olup transfer yapacaklar işteHayır transferden 5 gün once kontrole gidiliyor eğer uygunsa 11-12 eylülde de transferim olucak
Benim ki doğal siklusla yapılmıyor ilaçlaSizde sistem farklıymış o zaman. Bende doğal siklus şeklinde ilerliyorum adetin 2. Gün baktılar bi problem var mı diye sonrasında da 1 hafta sonra gelin dediler o şekilde olacak sonra yumurta büyümesine göre çatlatma iğnesi felan olup transfer yapacaklar işte
Merhabalar bende Eylül ayında transfer olacaklardanim. Adetle birlikte gidicem muhtemelen 15 Eylül gibi olurum transfer günüm belli değil ama bu ay. Hepimize uğurlu gelsin inşallah Eylül ayı, çok güzel haberlerle dolsun buralarEylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇumutcannn 29 3 Eylül S sunshinebaby 11 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül @moral arayan @ayse vera -kuzeyildizi- 28 @dorcha1 8 Eylül H helmetan S sunshinebaby 11 Eylül B busra262 6 Eylül
Sizinle konuşmuştuk önceden. Hayırlı olsun olumlu sonuçlanır umarımMerhabalar bende Eylül ayında transfer olacaklardanim. Adetle birlikte gidicem muhtemelen 15 Eylül gibi olurum transfer günüm belli değil ama bu ay. Hepimize uğurlu gelsin inşallah Eylül ayı, çok güzel haberlerle dolsun buralar
İnşallah güzel olsun spnuçlarımız sizi de ekliyorum listemizeMerhabalar bende Eylül ayında transfer olacaklardanim. Adetle birlikte gidicem muhtemelen 15 Eylül gibi olurum transfer günüm belli değil ama bu ay. Hepimize uğurlu gelsin inşallah Eylül ayı, çok güzel haberlerle dolsun buralar
Anladım baya farklı geldi bana zaten bilmediğimden belli olduğu üzereBenim ki doğal siklusla yapılmıyor ilaçla