-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
Evet simdi marmara egitim arastirmadaym ve cok memnunum gercekten suan devlet diye br korkmustum ama hic oyle degil tup bebek bolumu cok ilgli sen nerde tedavigoruyorsunÖyle tabi en kötüsü de o. Şimdi değiştirdiniz sanırım. Şimdi nerdesiniz.
Yani gerçekten böyle bi mantık mi oluyor bazı doktorlarda. Bi tedirgin oldum. Hani embriyo oluştu belki tutar mantığı, yani transferden sonra nerden bilsin ki tutup tutmayacağını neden umutsuzdu ve dediği de oldu. İlginç.. üzüldüm inşallah daha iyi olur sizin içinEvet simdi marmara egitim arastirmadaym ve cok memnunum gercekten suan devlet diye br korkmustum ama hic oyle degil tup bebek bolumu cok ilgli sen nerde tedavigoruyorsun
Cozuldukten sonra kalitesi baya dusmus donduruldugu gibi halini kaybetmis herseyin hayirlisi diyorum nasibimde varsa er ya da gec beni bulacaktir ama tabi insan her biten tedavide biraz uzuluyorYani gerçekten böyle bi mantık mi oluyor bazı doktorlarda. Bi tedirgin oldum. Hani embriyo oluştu belki tutar mantığı, yani transferden sonra nerden bilsin ki tutup tutmayacağını neden umutsuzdu ve dediği de oldu. İlginç.. üzüldüm inşallah daha iyi olur sizin için
merhabalar.bu ay benim de transferim olacak adet günüm bugün.İnşallah adet olabilirim.etiket yapmasını bilmiyorum beni de ekler misiniz lütfen.Hepimize bol pozitifli bir eylül ayı diliyorum.Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇumutcannn 29 3 Eylül @Pharmacist12 11 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül
Transfer oldum 5 Eylül sonuç günüm umarım Eylül bana uğurlu gelir ve herşey hepimiz için hayallerimizden güzel olur sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallahEylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇumutcannn 29 3 Eylül @Pharmacist12 11 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül
Ben Şişli memorialda görüyorum tedavi önceki de buradaydı.Evet simdi marmara egitim arastirmadaym ve cok memnunum gercekten suan devlet diye br korkmustum ama hic oyle degil tup bebek bolumu cok ilgli sen nerde tedavigoruyorsun
Eklerim tabi kimerhabalar.bu ay benim de transferim olacak adet günüm bugün.İnşallah adet olabilirim.etiket yapmasını bilmiyorum beni de ekler misiniz lütfen.Hepimize bol pozitifli bir eylül ayı diliyorum.
İnşallah hadi hayırlısı olsun inşallah.Transfer oldum 5 Eylül sonuç günüm umarım Eylül bana uğurlu gelir ve herşey hepimiz için hayallerimizden güzel olur sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah
İnşallaj bu da olumlu olur. Sizi de ekleyelim tarihiniz belli olunca gene yazarsınızMerhaba ben de transfer için ilaç kullanıyorum, muhtemelen haftaya transfer yapılır. Ben ilk transferimi 2020 yılında yaptırdım ve çok şükür bir kızım oldu. o tedaviden. 1 tane dondurulmuş embriyom vardı inşallah o da olumlu sonuçlanır. İlk transferim de dondurulmuş 5.gün embriyosu idi.
Kızlar dondurulmuş transfer için ne kadar ücret istendi sizden. Ben Ankaradayım.
Ekle tabiİnşallaj bu da olumlu olur. Sizi de ekleyelim tarihiniz belli olunca gene yazarsınız
Ben paket verdiğim için ayrıca bi ücret vermedim ama sanırım hastanenin şuan ki ücreti 25 bin civarlarındaymış.
Sizin farklıymış biraz sistemEkle tabi
Ben doktora ayrı hastaneye ayrı vericem bakalım ne isteyecek doktor. Ücrette haftaya belli olur :)
Bu tedavinde hayirla pozitifi saglikla da bebegini kucalirsin insaAllah ❤Ben Şişli memorialda görüyorum tedavi önceki de buradaydı.
Evet hoca prof polikliniği var. Özel bir hastane ile çalışıyor. İşlemleri orda yapıyor. hatta dondurulan embriyoda 3 buçuk yıldır orda. yıllık ücretini ödüyoruz. Tüp bebek merkezi değil.Sizin farklıymış biraz sistem
çok teşekkür ederim,yazarım tekrar :)Eklerim tabi kigününüz belli olduğunda tekrar yazın gününüzü de not edelim.
Amiiin hepimiz inşallahBu tedavinde hayirla pozitifi saglikla da bebegini kucalirsin insaAllah ❤
Anladım. Tamamdır tarihinizi yazarsınızEvet hoca prof polikliniği var. Özel bir hastane ile çalışıyor. İşlemleri orda yapıyor. hatta dondurulan embriyoda 3 buçuk yıldır orda. yıllık ücretini ödüyoruz. Tüp bebek merkezi değil.
Haftaya yazarım netleşince.
Merhaba. Benide ekleyebilirsiniz. 1 hafta sonra şişli memorialda dondurulmuş pgt li embriyo transferi olacağım allahın izniyle.Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇumutcannn 29 3 Eylül @Pharmacist12 11 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül M moral arayan ayse vera -kuzeyildizi- 28