ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Artimed in erken gebelikleri çok zorunluymus yorumlardan okuduğum kadarıyla.
Benimki normal testti.
Yarın kan vereceğim, çünkü doktor da kan testi görmeden ikna olmuyor
Canım kan testi vermeden sakın umutsuzluğa kapılma ve ilaçlarını bırakma lütfen. İdrara yansımamış olabilir. Geç döllenme olabilir.

Canım yarın kan vericem zaten.
Ama olsa çıkardı,
Baktım yorumlara yanlış bozuk testler yalancı negatif çıkartıyor ama pozitifi negatif çıkarmıyor.
Durup durup ağlıyorum benim son sansimdi, yaşım 39 oluyor bu ay. Bu zamana kadar olmayan bu yaştan sonra olmaz, son sansimdi.
Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah.
Canım nasip edecek olan Allah bu tedaviler değil. Rabbim ol emrini vermezse hiçbir tedaviyle olmaz. Umudunu kaybetme bolca dua et neden olmasın neden vermesin koskoca kâinatı yaratan yaratıcı bir çocuk yaratma onun için zor değil. Bu da bir imtihan dualarimiza katalım senin içinde ayrıca dua edecem umudunu kaybetme bu testlere güvenme. Neden son şansın bir daha tedavi yapamaz misin ? Yaşın büyük değil

Canım yarın kan vericem zaten.
Ama olsa çıkardı,
Baktım yorumlara yanlış bozuk testler yalancı negatif çıkartıyor ama pozitifi negatif çıkarmıyor.
Durup durup ağlıyorum benim son sansimdi, yaşım 39 oluyor bu ay. Bu zamana kadar olmayan bu yaştan sonra olmaz, son sansimdi.
Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah.
Canım nasip edecek olan Allah bu tedaviler değil. Rabbim ol emrini vermezse hiçbir tedaviyle olmaz. Umudunu kaybetme bolca dua et neden olmasın neden vermesin koskoca kâinatı yaratan yaratıcı bir çocuk yaratma onun için zor değil. Bu da bir imtihan dualarimiza katalım senin içinde ayrıca dua edecem umudunu kaybetme bu testlere güvenme. Neden son şansın bir daha tedavi yapamaz misin ? Yaşın büyük değil

Yok döllenmeme değil, embriyolog 3'ü yeterince olgun değildi hiç işlem yapamadık dedi. Buna şaşırdım.. Doktorumuz 3'ü yeteri olgunlukta demişti de.. 4'ünden 1'i döllendi demedi.. Çok araştırmadan gittim ondan sanırım, sizin de Hakkınızda hayırlısı olsun🙏🏽 Çok güzel sonuçlar alın inşallah
Ultrasonda yumurtaların detayı gözükmüyor, doktor ultrasonda yalnızca boyut görüyor maalesef. Ancak yumurtaların içini embriyologlar görebiliyor. Zaten toplanan tüm yumurtaların işlem görmesi ve 3. veya 5. Güne gelmesi mümkün olmuyor. Benim de 30 küsür yumurtam vardı, 14ü toplandı. 3 tanesi boşa çıkmıştı. 9tanesi 5. günü gördü. Evet iyi bir sayı ama maalesef sık görülen bir durum değil. Özellikle küçük yaşlardan itibaren beslenme geçmişi iyi değilse, hayat kalitesi vs iyi değilse bunlar çok etkiliyor işte. Uyku düzeniniz, genetik özellikleriniz bile etkiliyor. O yüzden bir daha yumurta toplatmanız gerekirse biraz daha araştırır, rutininize dikkat edersiniz daha güzel sonuç olur inşallah 🥰

Bu durum çok değişebiliyor doktor demişti embriyolog demişti demek çok doğru olmuyor benim 8 sayıldı 13 sayıldı sonra 5 toplandı 2 dollendi biri sağlıklı devam etti mesela
Yaa anladım, teşekkür ederim. Dediğim gibi hiç araştırmadan gittim bu doktora, o sebeple endişelendim biraz, ama rahatladım:) teşekkür ederim, hadi inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Ultrasonda yumurtaların detayı gözükmüyor, doktor ultrasonda yalnızca boyut görüyor maalesef. Ancak yumurtaların içini embriyologlar görebiliyor. Zaten toplanan tüm yumurtaların işlem görmesi ve 3. veya 5. Güne gelmesi mümkün olmuyor. Benim de 30 küsür yumurtam vardı, 14ü toplandı. 3 tanesi boşa çıkmıştı. 9tanesi 5. günü gördü. Evet iyi bir sayı ama maalesef sık görülen bir durum değil. Özellikle küçük yaşlardan itibaren beslenme geçmişi iyi değilse, hayat kalitesi vs iyi değilse bunlar çok etkiliyor işte. Uyku düzeniniz, genetik özellikleriniz bile etkiliyor. O yüzden bir daha yumurta toplatmanız gerekirse biraz daha araştırır, rutininize dikkat edersiniz daha güzel sonuç olur inşallah 🥰
Evet toplanacak, Amh düşüklüğü var bende, bir de tüplerim alınacak o sebeple havuz yapacağım dedi doktor. Rutinlerime çok dikkat edeceğim, beslenmeme de, çok teşekkür ederim bilgilendirme için.. inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰

Döllenmeme dediysem anlatamadım işte ertesi gün bi aranıyorsun 14 yumurta boş çıktı diyorlar bende şok gecırmıstım . Rabbım isteyen herkesın yüzünü güldürsün. Üzmeyın kendınızı tek sperm tek yumurta bile mucizeniz olabılır . İnşallah minik yumoşunuz size sımsıkı tutunur . Sizin güzel hamiş haberinizi de alırız
Ne kadar güzel yazmışsınız, çok teşekkür ederim. İnşallah güzel haber vereceğimiz günler de gelir 🙏🏽 Sizden de güzel haberler alırız, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰

Canım bak benim 19 yumurta toplandı
8 tane 5. Güne gitti.
Cozunurken iyi kalite olmayanlar elendi 5 tane iyi kaliteler transfer edildi. Ve bugün sonuncu transferden negatifi gördüm.
Yani onemli olan sayı değil, hatta kalite bile değil, benim hepsi iyi kaliteydi, yapay zeka %92 gebelik oluşur dedi. Ama elim boş kaldı.

Zaten toplanan yumurtaların %50 Şi dolleniyor %50 Şi transfere ulaşıyor.
Anladım, tekrar deneyecekseniz güzel haber alırsınız inşallah, kusura bakmayın, ben tamamen umudu kesip başka bir şey için başka doktora gittiğimde süreçte buldum kendimi, çok da araştırmadım..
İnşallah güzel haberler alırsınız, iyi haberler diliyorum sizin için

Canım kan testini de yap. Arkadaşım gebeliğin 16. Günün de idrar testinde gördü. Ama kanda 10. Gün gördü
Canim yarın vericem kan sabah.
Ama olsa çıkardı.
Durup durup ağlıyorum, çok zor. 4. Denememdi bu. 2 kez kimyasal oldu, onlarda 2 gün de olsa seviniyordum sonra değerim düşüyordu. Bunu direk negatif görünce çok zor oldu

Artimed in erken gebelikleri çok zorunluymus yorumlardan okuduğum kadarıyla.
Benimki normal testti.
Yarın kan vereceğim, çünkü doktor da kan testi görmeden ikna olmuyor
Bence umutsuz olma kan ver dua edelim birlikte bende artimedin erken olanını almistim pozitif çıkardı silik çizgi cikmisti7 gün ama kan verdim negatif dediğinde çok şaşırmıştım benimde son embriyoydu yasa takılma sonucun belli olsun yine denersin vakti saati gelince rabbim verir üzülme bak belki bebeğin seninledir bilmiyoruz ki

X