2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sevgili anneler nasıl gider ? Bebişler büyüyorlar mı ? Kızlar 24+2 olduk çok şükür .Bebişin haraketleri azaldı Kiloluda olduğum için göbeğe bastırarak haraket etdiriyorum ama pek tepki vermiyor Birde erken doğum riskim var 26 gündür yatıyorum Detaylıda 2 defa iptal etdi dr Sadece yatmam gerek Bebişin gelişimini pek bilmiyorum Çok haraketliydi bu gün yine pek yok. Çok korkuyorum Dün yatığım yerden tahliller yaptırdım Şeker yükleme falan da var ve şekerim yüksek çıktı Genelde zaten diyetdeyim Ama patates ve pirince hayır diyemiyorum Eskiden patatesi arayan biri değildim Miyve da zorla yiyorum pek bir şey de yemem Kendim evde takip ediyorum zaten zaten sıkır altıydı Kabızda oluyorum hiç hayatımda olmamış biriyim Rahim agzı çok kısaldı ve açılmayla 4 haftadır yatıyorum Allaha emanetim anlayacağınız 3 gündür akıntım çok buda çok korkutuyor İdrar verdim temiz çıktı Dr tekrar antibiotik yazdı Benim gibi rahim kısalması olan var mı ? ve bebişleri nasıl his ederdiniz bu haftalarda ? İnternetden bakmakdan başka çarem yok

Öncelikle çok geçmiş olsun sağ salim vaktinde gelsin bebiş inşallah serklaj önermedilermi ?

Bence sık sık doktor kontrolünden çıkma o haftalarda hareket çok oluyor tabiki bebekten bebeğe değişebilir ama sen yinede tedbirli ol Allahım yardım eder baska doktor görüşüde alabilirsin

Bence sık sık doktor kontrolünden çıkma o haftalarda hareket çok oluyor tabiki bebekten bebeğe değişebilir ama sen yinede tedbirli ol Allahım yardım eder baska doktor görüşüde alabilirsin
Benim hiç kalkmamam gerekiyor onun için tahlillerimi de evden yaptırıyorum İnşallah ileri haftalara ulaşabiliris

Ben hamilelegimin başından beri yatıyorum rahim ağzım kisalmisti serkilaj yapıldı 15 haftaydı sanirim.Yatin hep ben sadece wc ye kalkıyorum yemeğimi bile yattığım yerden yiyorum sicak suyla duş almayın bol su için ben çok yazi okudum yatinca atlatılıyor stres yapmayın hamileliği boyunca yatan kişi çok var bu durumdan.Birde magnezyum iciyorum ben doktorunuz vermiştir muhakkak kasılma olmasın diye.Hem magnezyum kabizlik şikayetini de gideriyor ben kabizlik sorunu yaşarken duphalac diye bir surup vermisti doktorum onu kullanmıştım.sıkmayin canınızı İnşallah bu günler geçecek.Rabbin sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Amin İnşallah hepsimizin duacısıyım Sen kontrole kaç günde bir gidiyorsun Benim akıntımda çoğaldı tekrar antibiotiğe başladım bu gün Benim şeker çıktığı için içme dedi onu başka ilaç verdi oda piyasa eksiğiymiş bulunmazmış artık Evet megneziyumla adalat verdi çokdan kullanıyorum.Evet bende okuyorum umut olsun diye kadınlarla konuşuyorum Ama çok tedirğinim içim korku dolu Zaten 24 haftalık erken doğum kaybım var Miniğim bu gün yune korkutdu hiç haraket etmedi gibi geldi Şimdide durmuyor

başka doktorlarında önerilerini dikkate alsanız daha iyi olabilir inşallah ileri haftaları görüp kucağınıza alırsınız
Amin İnşallah artık geç oldu Yakındaki doktorumdan da alıyorum Çünkü kendi doktorum ilgisiz Zaten direk konusamıyorus hemşire aracılığıyla Tüp bebek doktorum zaten

3 haftada bir gidiyorum bende de idrar yolları iltihapi oldu hiç olmaması gereken birsey serklajda antibiyotik kullanıyorum bende.Hatta bugün gittim seker yuklemesi yapıldı.Bende çok sıkıldım çok üzüldüm ama inan üzülmek fayda etmiyor çoğu bitti azı kaldı Rabbım güzellikler getirsin bizlere

kızlar selamlar benım de basıma bısı geldı, bes yasında kedım var ve gecen hafta mantar oldu stresten vet cok ılerlemedıgını atlatabılecegımızı ama bana bulaşabılecegını temasda bulunmamam gerektıgını soylemıstı.kedı benm oldugunıcın eşime surdurmez krem vs.eldivenle bayıkon suruyorum kc gundur ama sonucta yatagımda yatıyo vs bana da bulaştı bacagımda kızarıklıklar şeklinde basladı cok mutsuz cok uzgunum cıldıyr exoderik verdı bebege zararı yok dedı ama kullanmaya da korkuyorum, ellerim de aynı sekılde kırmızı kırmızı oldu ınsallah atlatırız kedımın de psıkolojısı bozuldu sevemıyorum kucagıma alamıyorum ve mantar virüsu bır sene yasıyormus.Doğduktan sonra ya bebege de bulaşırsa bısı olursa dıye şimdiden uzuluyorum kreme baslayacagım artık ınsallah ıyı oluruz ıkımız de Allah yardımcımız olsun hepımız bırseyle sınanıyoruz

geçmiş olsun canım, inşallah kolayca atlatırsın. Eğer bu mantar bebeğe sıkıntılı ise ilacı kullan mutlaka. Allah yardımcınız olsun canım.

Geçmiş olsun. Benimde cilt rahatsızlığım var doktor ilk3 aydan sonra krem kullanımı için sorun olmaz demişti. İnşallah çabucak atlatırsınız.

Geçmiş olsun. Benimde cilt rahatsızlığım var doktor ilk3 aydan sonra krem kullanımı için sorun olmaz demişti. İnşallah çabucak atlatırsınız.
geçmiş olsun canım, inşallah kolayca atlatırsın. Eğer bu mantar bebeğe sıkıntılı ise ilacı kullan mutlaka. Allah yardımcınız olsun canım.
cok tesekkurler Allah razı olsun

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsiniz

Canım sen ne yaptın şeker yüklemesi yaptırabildin mi?
Yaptırdım bugün yani olması gereken ne bilmiyorum ama baya baya düşük çıktı. Yani yaptırmama isteğimde haklı olduğumu anladım ama sağlık olsun tabi aklımızda soru işareti kalmaması adına yaptırdık kilo önde gidince.
İlk aldıkları açlık 69 çıktı 1 saat sonra tekrar 69 2 saat 82 çıkmış. Yani çok mı düşük onu da bilmiyorum yarın gideceğim doktoruma ama e nabızda felan normal görünüyor tikli görünüyor yani sorun olsa referans dışı yazar. Böyle yani çok şükür diyelim.

gozun aydın hadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…