2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Yaptırdım bugün yani olması gereken ne bilmiyorum ama baya baya düşük çıktı. Yani yaptırmama isteğimde haklı olduğumu anladım 😂 ama sağlık olsun tabi aklımızda soru işareti kalmaması adına yaptırdık kilo önde gidince.
İlk aldıkları açlık 69 çıktı 1 saat sonra tekrar 69 2 saat 82 çıkmış. Yani çok mı düşük onu da bilmiyorum yarın gideceğim doktoruma ama e nabızda felan normal görünüyor tikli görünüyor yani sorun olsa referans dışı yazar. Böyle yani çok şükür diyelim. 🙏🏻
Aynen canım gayet normal cıkmıs şükür 🙏🏻 birazda genetiklede alakalı ailede varsa cıkıyo sevşnsim adına 😊sen yınede cok tatlı yeme çünkü şeker olan hersey zarar 😘

Aynen canım gayet normal cıkmıs şükür 🙏🏻 birazda genetiklede alakalı ailede varsa cıkıyo sevşnsim adına 😊sen yınede cok tatlı yeme çünkü şeker olan hersey zarar 😘
Ben zaten dikkat ediyordum dediğiniz gibi işlenmiş şeker zarar yani.
Ailemde de yoktu zaten ondan yaptırmayacaktım ama neyse. Sindirmeye fırsat vermeden gelir gelmez çıkardım zaten çok rahatsız etti midemi de

Sevgili anneler nasıl gider ? Bebişler büyüyorlar mı ? Kızlar 24+2 olduk çok şükür .Bebişin haraketleri azaldı Kiloluda olduğum için göbeğe bastırarak haraket etdiriyorum ama pek tepki vermiyor Birde erken doğum riskim var 26 gündür yatıyorum Detaylıda 2 defa iptal etdi dr Sadece yatmam gerek Bebişin gelişimini pek bilmiyorum Çok haraketliydi bu gün yine pek yok. Çok korkuyorum Dün yatığım yerden tahliller yaptırdım Şeker yükleme falan da var ve şekerim yüksek çıktı Genelde zaten diyetdeyim Ama patates ve pirince hayır diyemiyorum Eskiden patatesi arayan biri değildim Miyve da zorla yiyorum pek bir şey de yemem Kendim evde takip ediyorum zaten zaten sıkır altıydı Kabızda oluyorum hiç hayatımda olmamış biriyim Rahim agzı çok kısaldı ve açılmayla 4 haftadır yatıyorum Allaha emanetim anlayacağınız 3 gündür akıntım çok buda çok korkutuyor İdrar verdim temiz çıktı Dr tekrar antibiotik yazdı Benim gibi rahim kısalması olan var mı ? ve bebişleri nasıl his ederdiniz bu haftalarda ? İnternetden bakmakdan başka çarem yok
Aynı haftalardayız çok zor sürekli yatmak serklaj neden önermiyor doktorunuz acaba nedenini sormadınız mı ? Rabbim kucağınıza saglikla almayı nasip etsin inşallah sizin de ...
Bu arada ben de aynı şekilde hareketlerini az hissediyorum tam korkuyor gibi oluyorum hareket edince de durmuyor. Doktorum yenidoğan bebek gibi sürekli uyur 18 saat falan o yüzden sürekli hareket etmemesi normal demisti ama insan takıyor kafaya tabi :)

Aynı haftalardayız çok zor sürekli yatmak serklaj neden önermiyor doktorunuz acaba nedenini sormadınız mı ? Rabbim kucağınıza saglikla almayı nasip etsin inşallah sizin de ...
Bu arada ben de aynı şekilde hareketlerini az hissediyorum tam korkuyor gibi oluyorum hareket edince de durmuyor. Doktorum yenidoğan bebek gibi sürekli uyur 18 saat falan o yüzden sürekli hareket etmemesi normal demisti ama insan takıyor kafaya tabi :)
Geç olduğundan dedi Daha erkende neden yapmadı bilmiyorum Kayıp ikiz gebelik benim ondan diye düşünüyorum Nifty testini bekledik olmadı falan süreç uzadı ve serklaj için riskli haftala geldik Bebiş çok haraketli şükürler olsun bazen korkutuyor gündüz yatıyor benim gibi Gecede oynuyor Şimdide sulu akıntım çoğaldı İdrar ,kan tahlilleri yapıldı temiz her şey Antibiotige başlatdı yine Ama sulu akıntım devam ediyor bu çok korkutuyor Fitil kulandığımda bile fark ediliyor sulu vajina Haraketler azalırsa haberim olsun dedi Yatığım yerde korkudan başka bişey yaşamıyorum her gün Hayırlısıyla şu zaman çabuk geçseda Sankide zaman durdu hele yatınca hiç geçmiyor Rahimde neler oluyor bilmiyorsun Allah hepimizin yardamcısı olsun Sag salim zamanında alalım bebişlerimizi Allahım izniyle

kızlar selamlar 🥹😔 benım de basıma bısı geldı, bes yasında kedım var ve gecen hafta mantar oldu stresten vet cok ılerlemedıgını atlatabılecegımızı ama bana bulaşabılecegını temasda bulunmamam gerektıgını soylemıstı.kedı benm oldugunıcın eşime surdurmez krem vs.eldivenle bayıkon suruyorum kc gundur ama sonucta yatagımda yatıyo vs bana da bulaştı bacagımda kızarıklıklar şeklinde basladı 🥹😩🥹😔cok mutsuz cok uzgunum cıldıyr exoderik verdı bebege zararı yok dedı ama kullanmaya da korkuyorum, ellerim de aynı sekılde kırmızı kırmızı oldu 😔 ınsallah atlatırız kedımın de psıkolojısı bozuldu sevemıyorum kucagıma alamıyorum ve mantar virüsu bır sene yasıyormus.Doğduktan sonra ya bebege de bulaşırsa bısı olursa dıye şimdiden uzuluyorum kreme baslayacagım artık ınsallah ıyı oluruz ıkımız de 😔Allah yardımcımız olsun hepımız bırseyle sınanıyoruz 🥲🥲🥲
Canım çokgeçmiş olsun inşallah ikiniz de iyi olursunuz bir an önce

Çok geçmiş olsun sizinki yüksek o halde .ben de 24. Haftadayım , Benim de açlık 90 çıktı dahiliyeye yönlendirdi bakalım umarım insülin gerek kalmadan diyetle yürüyüşle toparlanır diye ümit ediyorum ben de. Endokronolijinin karar vermiş olması en güzeli tabi. Evet bebek üzerine etkisi büyük malesef dikkatli ve takipli olmak gerekiyor. Siz de gereken herşeyi yapıyorsunuz zaten Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla gelirler inşallah.
Açlık kan şekeri 95 altı normal kabul edilmiyor mu size neden dahiliye önerisi verildi ki acaba

Canım çokgeçmiş olsun inşallah ikiniz de iyi olursunuz bir an önce
tesekkurler canım daha ıyıyım psıkolojım bıraz duzeldı, veterıner cok korkmamam gerektıgını soyledı.evde herseyı hergun yıkamaya baslamıstm.😂 kızarıklıklar daha gecmedı ama kedımdekı gectı sayılır sukur.Bebegımın kalbınde parlaklık cıkmıstı kızlar sızle paylaşmıstım onun ıcın da fetal eko ya gırdık 15 dksı 3500😂😂😔 tamamen para tuzagı ozel hastaneler.neyse cok şükür bırsey cıkmadı dogduktan snra tekrar bakarız dedı.daha odayı almadık bız nolacaksa 😂😂😂 tetanoz aşısını da 28.haftada adacel vurulacagım hıc ıstemesem de doktorum onu soyledı ;()

Sevgili hamişler nasılsınız ? 9 martta kontrolum. Var doktorla dogumu konusacagız zaman daralıyor artık eylül anneleri mayısta dogurucaz☺️Allahın izniyle sorum şu sezeryanmı düşünüyosunuz normalmi ?
Zaman yaklaştıkca korku artıyor 🙄heyecan mutluluk üzüntü hepsi karısık duygular yaşıyorum

Sevgili hamişler nasılsınız ? 9 martta kontrolum. Var doktorla dogumu konusacagız zaman daralıyor artık eylül anneleri mayısta dogurucaz☺️Allahın izniyle sorum şu sezeryanmı düşünüyosunuz normalmi ?
Zaman yaklaştıkca korku artıyor 🙄heyecan mutluluk üzüntü hepsi karısık duygular yaşıyorum
Hamdolsun kendi adıma iyiyim ama tabi ağırlaştıkça artık ağrım sızım yürüyememe durumum oluyor. Siz de ne var ne yok 🥰
Bizim bebiş biraz kilo olarak önde gidiyor o yüzden doktor sezeryan gibi görünüyor dedi. Bide tüp bebek olduğu için sanırım çok riske atmak istemiyor. Ama nasip tabi sağlıkla gelsinler öyle illa şu olsun gibi bir düşüncem yok 😌

Hamdolsun kendi adıma iyiyim ama tabi ağırlaştıkça artık ağrım sızım yürüyememe durumum oluyor. Siz de ne var ne yok 🥰
Bizim bebiş biraz kilo olarak önde gidiyor o yüzden doktor sezeryan gibi görünüyor dedi. Bide tüp bebek olduğu için sanırım çok riske atmak istemiyor. Ama nasip tabi sağlıkla gelsinler öyle illa şu olsun gibi bir düşüncem yok 😌
Kaç haftasınız kilosu kaç ♥️ allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı♥️

Canım bende 24+3 te gitmiştim en son doktora 962 gr dı bizede ole soledi buyuk ihtimal sanırım sezeryan olur diye dusunuyorum bakalım suan 27 haftalık oldu bakalım gittiğimizde kesin konusulacak ne dıcek ☺️merak edıyorum saglkla gelsinlerde inş ❤️🤲🏻

Bu arada 2 hafta önden gidiyor demişti birde bize o haftalayla uyumlu demıstı

Bu arada 2 hafta önden gidiyor demişti birde bize o haftalayla uyumlu demıstı
Benim de sadece kilo 2 hafta ilerde boy vs sanırım 1 hafta felan önde ya da haftasıyla uyumlu onu çok bilmiyorum da. Muhtemelen öne çekme olmaz bizde ama sezeryan olur gibi. 32. Haftada gideceğim bende iste bi sonrakine inşallah

Benim de sadece kilo 2 hafta ilerde boy vs sanırım 1 hafta felan önde ya da haftasıyla uyumlu onu çok bilmiyorum da. Muhtemelen öne çekme olmaz bizde ama sezeryan olur gibi. 32. Haftada gideceğim bende iste bi sonrakine inşallah
Benim normalde son adet tarihime göre 26+5 olmamız gerekiyor ama 27+4 görünüyoruz bir hafta önde. Bugün doktora gittik 1092 gr olmuşuz. Normal bunlar değil mi önde olması bir hafta

Benim normalde son adet tarihime göre 26+5 olmamız gerekiyor ama 27+4 görünüyoruz bir hafta önde. Bugün doktora gittik 1092 gr olmuşuz. Normal bunlar değil mi önde olması bir hafta
Bilemiyorum ki doktorunuz ne diyor bu konuda. Yani Kilosu önde olunca bana şeker yüklemesini çokça önerdi şeker olabilir diye. Diğer türlü sezeryan olursun böyle giderse dedi o şekilde

X