ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bir sey sorabilir miyim hepinize 😅 reglin 2.günü başlanan tedavinin 4 ya da 5. günü e2 yüksek mi çıkması gerekiyor. Bu e2 hemen mi yükseliyor eğer yumurta doluysa.öyle hemen 1200ler falan mı çıkıyor yoksa yavaş yavaş mı cikiyor

Oksapar kadar yakmıyo evet😂 hergün oksaparın saati gelince panikliyorum😂
Yarın belli olacak sanırım oksapar kadar yakmiyordur umarım benim korkulu rüyam oksapar gerisi tolere edilebilinir 🥲😊
Kızlar sizde de işe yarar mı bilmiyorum ama bende de oksapar çok yakıyordu. Doktorum olsaparı hızlı boşaltmamı ve ardından dağıtmadan 1 dakika hafif bastırmamı söyledi. Gerçekten ağrım azıldı

Bir sey sorabilir miyim hepinize 😅 reglin 2.günü başlanan tedavinin 4 ya da 5. günü e2 yüksek mi çıkması gerekiyor. Bu e2 hemen mi yükseliyor eğer yumurta doluysa.öyle hemen 1200ler falan mı çıkıyor yoksa yavaş yavaş mı cikiyor
Yavaş yavaş canım ama vurdugun günden itibaren az az yükseliyor. Genel de 8 yada 9. Gün e2 bakıyorlar

Yavaş yavaş canım ama vurdugun günden itibaren az az yükseliyor. Genel de 8 yada 9. Gün e2 bakıyorlar
Bana bugün baktılar 135 çıkmıştı biraz üzülmüştüm normaldir inşallah bu akşam 5. Ignemi vurulucam daha. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 🌸🌸😍

Bende 2. Günü başladım ilaçlara ve 5. Gün sabah kan testinde 580 çıkmıştı iyi dedi doktor herkeste farklı mi çıkıyor anlamadım

Bende 2. Günü başladım ilaçlara ve 5. Gün sabah kan testinde 580 çıkmıştı iyi dedi doktor herkeste farklı mi çıkıyor anlamadım
Kaç mumurtanız vardı ki. Bence çok iyi bana gore😅 inşallah sağlıklı dopdolu çıkarlar. Benim 7 foliküldü başlangıçta.bugun bir seyler saydılar ama takip edemedim. Sadece 8 9 10 11 duydum.

Kızlarr, 12 aralıkta transferim vardı, bugun 4. Günüm. Kasıklarımda ve belimde ara ara ağrı oluyor ama bilemiyorum. Pozitif haber alanlara hayırlı olsunn☺️ sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz. Sizlerde ne gibi belirtiler oldu, 4. Gün testte yapmadım çok erken boşuna kafamı meşgul etmek istemedim

X