Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oksapar kadar yakmıyo evet hergün oksaparın saati gelince panikliyorum
Kızlar sizde de işe yarar mı bilmiyorum ama bende de oksapar çok yakıyordu. Doktorum olsaparı hızlı boşaltmamı ve ardından dağıtmadan 1 dakika hafif bastırmamı söyledi. Gerçekten ağrım azıldıYarın belli olacak sanırım oksapar kadar yakmiyordur umarım benim korkulu rüyam oksapar gerisi tolere edilebilinir
Yavaş yavaş canım ama vurdugun günden itibaren az az yükseliyor. Genel de 8 yada 9. Gün e2 bakıyorlarBir sey sorabilir miyim hepinize reglin 2.günü başlanan tedavinin 4 ya da 5. günü e2 yüksek mi çıkması gerekiyor. Bu e2 hemen mi yükseliyor eğer yumurta doluysa.öyle hemen 1200ler falan mı çıkıyor yoksa yavaş yavaş mı cikiyor
Hızlı gitmiyoki ya tıkanıyo sanki akşam deniyim biKızlar sizde de işe yarar mı bilmiyorum ama bende de oksapar çok yakıyordu. Doktorum olsaparı hızlı boşaltmamı ve ardından dağıtmadan 1 dakika hafif bastırmamı söyledi. Gerçekten ağrım azıldı
Bana bugün baktılar 135 çıkmıştı biraz üzülmüştüm normaldir inşallah bu akşam 5. Ignemi vurulucam daha. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinYavaş yavaş canım ama vurdugun günden itibaren az az yükseliyor. Genel de 8 yada 9. Gün e2 bakıyorlar
Sürekli yer değiştir yakın yerlere bi iki gün vurma canım belki iyileşirHızlı gitmiyoki ya tıkanıyo sanki akşam deniyim bi
Bende 2. Günü başladım ilaçlara ve 5. Gün sabah kan testinde 580 çıkmıştı iyi dedi doktor herkeste farklı mi çıkıyor anlamadımBir sey sorabilir miyim hepinize reglin 2.günü başlanan tedavinin 4 ya da 5. günü e2 yüksek mi çıkması gerekiyor. Bu e2 hemen mi yükseliyor eğer yumurta doluysa.öyle hemen 1200ler falan mı çıkıyor yoksa yavaş yavaş mı cikiyor
Bigün bi tarafa bi gün diğer tarafa yapıyorumda işte bazen zor oluyo girmiyor filan zor yaSürekli yer değiştir yakın yerlere bi iki gün vurma canım belki iyileşir
Kaç mumurtanız vardı ki. Bence çok iyi bana gore inşallah sağlıklı dopdolu çıkarlar. Benim 7 foliküldü başlangıçta.bugun bir seyler saydılar ama takip edemedim. Sadece 8 9 10 11 duydum.Bende 2. Günü başladım ilaçlara ve 5. Gün sabah kan testinde 580 çıkmıştı iyi dedi doktor herkeste farklı mi çıkıyor anlamadım
Malesef çok can yakıyor. Benim bazen böbreklerim uyuşuyordu resmen. Bu transferde kullanmicam çok mutluyumBigün bi tarafa bi gün diğer tarafa yapıyorumda işte bazen zor oluyo girmiyor filan zor ya
Daha çok yeni canınızı sıkıp stres olmayın o daha kötü belki geç tutunma oldu bilemezsiniz test gününüzü bekleyin bence6.günüm transfer hariç 10aralıkta oldum
Evet canım gittim sabah estrofeme başladık hayırlısı olsun artıktatluboncuk canım gittin mi doktora?
Gayet güzel canım merak etme hayırlı olsun13 aralık 209
14 Aralık 246
16 Aralık 325 Normal mi sizce ?
Çarşamba yenıden kana çağırdılar korktum bian
Çok korktum çünkü sabah bana dedi ki ben sizi arıcam kese bakmak ıcın gün vericem sonra hemsıreye arattırıp çarşamba kan vericeksınız denilince nevrim döndü bianGayet güzel canım merak etme hayırlı olsun
Yok canım kese görürsün yakında 10 15 gün sonraÇok korktum çünkü sabah bana dedi ki ben sizi arıcam kese bakmak ıcın gün vericem sonra hemsıreye arattırıp çarşamba kan vericeksınız denilince nevrim döndü bian
Anladım, Allah razı olsun içimi rahatlattınızYok canım kese görürsün yakında 10 15 gün sonra
Siz wp grubu kurdunuz muYok canım kese görürsün yakında 10 15 gün sonra