- 6 Ekim 2022
- 92
- 53
- 40
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.221
Sevgili anneler nasıl gider ? Bebişler büyüyorlar mı ? Kızlar 24+2 olduk çok şükür .Bebişin haraketleri azaldı Kiloluda olduğum için göbeğe bastırarak haraket etdiriyorum ama pek tepki vermiyor Birde erken doğum riskim var 26 gündür yatıyorum Detaylıda 2 defa iptal etdi dr Sadece yatmam gerek Bebişin gelişimini pek bilmiyorum Çok haraketliydi bu gün yine pek yok. Çok korkuyorum Dün yatığım yerden tahliller yaptırdım Şeker yükleme falan da var ve şekerim yüksek çıktı Genelde zaten diyetdeyim Ama patates ve pirince hayır diyemiyorum Eskiden patatesi arayan biri değildim Miyve da zorla yiyorum pek bir şey de yemem Kendim evde takip ediyorum zaten zaten sıkır altıydı Kabızda oluyorum hiç hayatımda olmamış biriyim Rahim agzı çok kısaldı ve açılmayla 4 haftadır yatıyorum Allaha emanetim anlayacağınız 3 gündür akıntım çok buda çok korkutuyor İdrar verdim temiz çıktı Dr tekrar antibiotik yazdı Benim gibi rahim kısalması olan var mı ? ve bebişleri nasıl his ederdiniz bu haftalarda ? İnternetden bakmakdan başka çarem yok