2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Arkadaşlar benim dünden beri sol kasıgımda bir ağrı var hafif doktora gitsem mi bilemedim size danisiyim dedim.kasiklarinda agri yaşayan varmi acaba aranizda
Ben çok sık yaşıyorum bazen sol alt bazen sağ alt yuvarlak bağ ağrısıymış. Yinede geçmezse danışmalısın ben defalarca gitmiştim endişe edip hala ara ara oluyor

22+2 deyim , alışveriş işini abarttım sanırım indirimden 2 yaşına kadar olan kıyafetlerini aldım. Bezlerini de , arabalarını, yataklarını. İkiz bekliyorum masraflar hep x2 olacağı için indirim gördükçe alıyorum. Bebek arabasını kasım indiriminden almıştım hatta iyi ki de almışım 18 e aldığım araba 40 lada yaklaştı.

hangi marka almıstınız

İğne alamayan ben bende almayı düşünüp düşünüp daha yeni bi iki takım aldım falan. Bende ikiz bekliyorum nasipse. Ama aşırı korkuyorum erken doğum bilmemne endişeli briiyim ya. Erkek doğum endişesi hakkında fikirlerin neler. İkiz de bu risk olduğu için soruyorum yanlış anlama allah göstermesin hiçkimseye

Ben açıkçası biraz da o yüzden erkenden alışverişe başladım. Erken doğum olursa hiçbir şey yapamam diye. Ben de ikizim annem tam zamanında doğdunuz diyor ama doktorum en başından beri 37. haftalardan bahsediyor inşallah o kadar dururlar. şimdiye kadar bir problem yaşamadım, 35 sene önce annem bizi rahat rahat doğurmuş küveze falan girmemişiz belki de onlardan bu kadar rahatımdır.

Ah inşallahhh darısı bizede

Benim de ikiz ben de yeni yeni başladım hem almayı çok istiyorum hem de çok korkuyorum sizin kaç haftalıktı

Benim de ikiz ben de yeni yeni başladım hem almayı çok istiyorum hem de çok korkuyorum sizin kaç haftalıktı
22+5 ama ben 11-12 haftalıkken falan başladım alışverişe. Annem özellikle çok kızdı çok erken dedi ama dinlemedim. iyi ki de dinlememişim. 1 tane bebek arabası alacağım fiyata 2 tane bebek arabası ve ana kucağı aldım. bebek bezleri prima premium care tanesi 5 tlye falan geldi. Daha neler neler. Aldığım her şey iki katı şimdi. Hayat bu her şey normal gider doğumda ya da doğumdan sonra da kötü şeyler olabilir ama korkarak geçirmek istemem hamileliğimi. Bugün aldığımıza yarın zam geliyor ne alırsam kârdır diye düşünüyorum.

inglesina trilogy city
onu kaça aldını tek elle çekme vs var mı ınglesına nın apticasına baktık 41 bin, mamas papasa baktık 33 bin chicconun anne yanı beşiğini aldım baby mallde ındırımlı 15 bin, bir de elekrikli anakucagı aldım 10 bine babys mom mı oyle bısı markası chicconun 8 bındı dıgerı bu işin asıl markası dıye onu önerdıler aldım artık arabaya karar veremedm cok pahalı geldı

wouw fiyatlar fenaymış. 2. El candır ya bu fiyatları görünce baya fazla geldi

wouw fiyatlar fenaymış. 2. El candır ya bu fiyatları görünce baya fazla geldi
daha uygunları var tabi onlara bakacagım şimdi bunlar özellikli olanlar biraz ama oda parası kadar neredeyse maşallah taksıtle dıınce ben de akan sular duruyor bi an galeyana gelecektım gelmedım şükür oda da almila da baktık 30-35 bin bandı ama sunta, Ankara Sitelerde doğal boyasız olan vs var 60-70 bine kadar çıktı.Hele bi yerde 150 bine falan gördük ama kaliteli diyor genelde artık hep montiseri yatakmıs on yasına kadar yatarmış inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…