- 31 Ağustos 2012
- 21.987
- 35.211
-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.141
O kişiden kişiye değişebilir . Ben mesela 22 ağustosta regl oldum 14 eylülde transfer . Rahmin kalınlasmasına göre değişiyordur diye düşünüyorumDondurulmuş transfer olan arkadaşlar
Reglin kaçıncı günü transfer oldunuz
Ben çok sık yaşıyorum bazen sol alt bazen sağ alt yuvarlak bağ ağrısıymış. Yinede geçmezse danışmalısın ben defalarca gitmiştim endişe edip hala ara ara oluyorArkadaşlar benim dünden beri sol kasıgımda bir ağrı var hafif doktora gitsem mi bilemedim size danisiyim dedim.kasiklarinda agri yaşayan varmi acaba aranizda
Bende öyle düşündüm hep. Karnımın altı ağrıyor son zamanlarda mesela.Benim de oluyor ara ara ama normaldir diye düşündüm hep nedense büyüyor vs gibi
Benim 5.gun dondurulmuş embriyoydu 1. Eylül adet başlangıcı 18 Eylül transfer tarihimDondurulmuş transfer olan arkadaşlar
Dondurulmuş transfer olan arkadaşlar
Dondurulmus embriyo, 19 ağustos adet ilk günü, 8 eylul transfer günümDondurulmuş transfer olan arkadaşlar
hangi marka almıstınız22+2 deyim , alışveriş işini abarttım sanırım indirimden 2 yaşına kadar olan kıyafetlerini aldım. Bezlerini de , arabalarını, yataklarını. İkiz bekliyorum masraflar hep x2 olacağı için indirim gördükçe alıyorum. Bebek arabasını kasım indiriminden almıştım hatta iyi ki de almışım 18 e aldığım araba 40 lada yaklaştı.
inglesina trilogy cityhangi marka almıstınız
İğne alamayan ben22+2 deyim , alışveriş işini abarttım sanırım indirimden 2 yaşına kadar olan kıyafetlerini aldım. Bezlerini de , arabalarını, yataklarını. İkiz bekliyorum masraflar hep x2 olacağı için indirim gördükçe alıyorum. Bebek arabasını kasım indiriminden almıştım hatta iyi ki de almışım 18 e aldığım araba 40 lada yaklaştı.
Ben açıkçası biraz da o yüzden erkenden alışverişe başladım. Erken doğum olursa hiçbir şey yapamam diye. Ben de ikizim annem tam zamanında doğdunuz diyor ama doktorum en başından beri 37. haftalardan bahsediyor inşallah o kadar dururlar. şimdiye kadar bir problem yaşamadım, 35 sene önce annem bizi rahat rahat doğurmuş küveze falan girmemişiz belki de onlardan bu kadar rahatımdır.İğne alamayan benbende almayı düşünüp düşünüp daha yeni bi iki takım aldım falan. Bende ikiz bekliyorum nasipse. Ama aşırı korkuyorum erken doğum bilmemne endişeli briiyim ya. Erkek doğum endişesi hakkında fikirlerin neler. İkiz de bu risk olduğu için soruyorum yanlış anlama allah göstermesin hiçkimseye
Ah inşallahhh darısı bizedeBen açıkçası biraz da o yüzden erkenden alışverişe başladım. Erken doğum olursa hiçbir şey yapamam diye. Ben de ikizim annem tam zamanında doğdunuz diyor ama doktorum en başından beri 37. haftalardan bahsediyor inşallah o kadar dururlar. şimdiye kadar bir problem yaşamadım, 35 sene önce annem bizi rahat rahat doğurmuş küveze falan girmemişiz belki de onlardan bu kadar rahatımdır.
Benim de ikiz ben de yeni yeni başladım hem almayı çok istiyorum hem de çok korkuyorum sizin kaç haftalıktıBen açıkçası biraz da o yüzden erkenden alışverişe başladım. Erken doğum olursa hiçbir şey yapamam diye. Ben de ikizim annem tam zamanında doğdunuz diyor ama doktorum en başından beri 37. haftalardan bahsediyor inşallah o kadar dururlar. şimdiye kadar bir problem yaşamadım, 35 sene önce annem bizi rahat rahat doğurmuş küveze falan girmemişiz belki de onlardan bu kadar rahatımdır.
22+5 ama ben 11-12 haftalıkken falan başladım alışverişe. Annem özellikle çok kızdı çok erken dedi ama dinlemedim. iyi ki de dinlememişim. 1 tane bebek arabası alacağım fiyata 2 tane bebek arabası ve ana kucağı aldım. bebek bezleri prima premium care tanesi 5 tlye falan geldi. Daha neler neler. Aldığım her şey iki katı şimdi. Hayat bu her şey normal gider doğumda ya da doğumdan sonra da kötü şeyler olabilir ama korkarak geçirmek istemem hamileliğimi. Bugün aldığımıza yarın zam geliyor ne alırsam kârdır diye düşünüyorum.Benim de ikiz ben de yeni yeni başladım hem almayı çok istiyorum hem de çok korkuyorum sizin kaç haftalıktı
onu kaça aldını tek elle çekme vs var mı ınglesına nın apticasına baktık 41 bin, mamas papasa baktık 33 bininglesina trilogy city
wouw fiyatlar fenaymış. 2. El candır ya bu fiyatları görünce baya fazla geldionu kaça aldını tek elle çekme vs var mı ınglesına nın apticasına baktık 41 bin, mamas papasa baktık 33 binchicconun anne yanı beşiğini aldım baby mallde ındırımlı 15 bin, bir de elekrikli anakucagı aldım 10 bine babys mom mı oyle bısı markası chicconun 8 bındı dıgerı bu işin asıl markası dıye onu önerdıler aldım artık arabaya karar veremedm cok pahalı geldı
wouw fiyatlar fenaymış. 2. El candır ya bu fiyatları görünce baya fazla geldi