• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Çok güzel amin amin bu belirsizlik yoruyor bizi :KK43: en zor süreç bu beklemek benim 3. Deneme
Benimde 2. Denemem. Baştan başladım bu sefer ilkinde tek bir embriyom vardı. Ve blast olmamış bir embriyoyu sırf şans vermek için transfer ettiler. Yani sizin embriyonuz da şuanda blast evresinde yani yeterli olgunlukta aslında o yüzden sıkıntı etmeyin. Kafamızı dağıtmalıyız. Çok zor bende çok zorlanıyorum ama mecburuz 🥰

Kizlar bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 Eylül'de 9. Gün test yaptım evde çok çok silik çıktı yani yok sandm ama 12. Gün batağa belirgin pozitifi gordm bu gün 14. Günüm 1303 betam bende sadece bel ağrısı kasık ağrısı oldu başka hiçbir belirtim yoktu.umutsuzluga kapılmayın sakin.

Kizlar bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 Eylül'de 9. Gün test yaptım evde çok çok silik çıktı yani yok sandm ama 12. Gün batağa belirgin pozitifi gordm bu gün 14. Günüm 1303 betam bende sadece bel ağrısı kasık ağrısı oldu başka hiçbir belirtim yoktu.umutsuzluga kapılmayın sakin.
Maşallah ne güzel çıkmış sonucunuz 🥰🥰 artık keseyi görürsünüz inşallah betanız baya artmış çünkü 🥰

Hayırlısı ile kucağına alırsın insanlah🙏

Merhaba kasık ağrınız kacıncı gün başlamıştı harırlıyomusunuz bide gazınız oldumu

Tek embriomu ciftmi konulduu canim ? tebrik ediyorumm gözün aydin canim benimm 🥹❤️
Benimde 5.ci gün embriyosu 15.ci günüm 1310 cikti.

Kızlar bugün transferin yedinci günü benim transfer doğal siklus çok ilaç kullanmıyorum. Arada bacağıma kiramp giriyor gibi bir ağrı oluyor sizlerde de var mı bu tarz bisey az önce gebelik testi aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum😅

Kızlar bugün transferin yedinci günü benim transfer doğal siklus çok ilaç kullanmıyorum. Arada bacağıma kiramp giriyor gibi bir ağrı oluyor sizlerde de var mı bu tarz bisey az önce gebelik testi aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum😅
😂😂 bende öyleyim nerdeyse hiç ilacım yok 5. Gündeyim diyorum bir belirtim olsun ama maalesef o tarz bir belirtim yok ya 🙄 ve aynı şekilde 0 cesaret 😂😂

Benimde 2. Denemem. Baştan başladım bu sefer ilkinde tek bir embriyom vardı. Ve blast olmamış bir embriyoyu sırf şans vermek için transfer ettiler. Yani sizin embriyonuz da şuanda blast evresinde yani yeterli olgunlukta aslında o yüzden sıkıntı etmeyin. Kafamızı dağıtmalıyız. Çok zor bende çok zorlanıyorum ama mecburuz 🥰
Evet ama ilkinde hep belirti yaşadım ve pozitif oldu. İkincisinde aynı bu şekilde hiç belirti yaşamadım negatif oldu ve embriyo kalitesi beni zaten umutsuzlandırdı :( rabbimin ol demesine bakar ruhu üfleyen can verecek olan o ama işte insanız maalesef takılıyoruz üzülüyoruz işte :(

Back
X