• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Arkadaslar birsey sormak istiyorum tup bebek tedavisi gorüyorum doktorum ultrasonda rahimde polip gordugunü soyleyip tanısal histeroskobi istedi eve gelsikten sonra arastirdim eger polip görmusse lokoroskobik histereskobi yapmasi gerekmezmi yoksa tanisalda da müdahale ediyorlar mı yarin doktoruma ulasmaya calisip soyleyecem fakat yine de tecrubesi olan arkadaslar bilgisini paylasırsa sevinirim

Aldığım erken gebelik testleri erken geldi. Çarşambaya bekliyordum ana bugün geldi. Bugünde eşime normal gebelik testi aldırdım. 4 tane testim oldu.bugun 4.gunum. Yarın sabah ilk idrarla yaparım birini. Peki bu akşam yapsam mı sizce???
Yok bu akşam hiç birini yapma canım 4. Gün cok erken yarın ilk idrarla yap zaten varsa bile cok cok silik cıkıcak

Merhabalar, bende 4 eylülde 4. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün dayanamayıp 8. günümde evde test yaptım silik çıkınca kan verdim ama kan sonucum 22,79 çıktı 😔 biraz düşük açıkçası beni çok arada bıraktı bu durum . Böyle olup devam eden var mı acaba?
Hayır gayet normal değeriniz

Arkadaslar birsey sormak istiyorum tup bebek tedavisi gorüyorum doktorum ultrasonda rahimde polip gordugunü soyleyip tanısal histeroskobi istedi eve gelsikten sonra arastirdim eger polip görmusse lokoroskobik histereskobi yapmasi gerekmezmi yoksa tanisalda da müdahale ediyorlar mı yarin doktoruma ulasmaya calisip soyleyecem fakat yine de tecrubesi olan arkadaslar bilgisini paylasırsa sevinirim
Histereskopi de de müdahale ediliyor ama işlem sonrası size mutlaka bilgi verirlerdi.

Aslında eğlencesine yapmak istiyorum, üzülmem çünkü çok erken ama ya kendimi kandiriyorsam🤔 bilemedim bende. Eşim de yarin sabah yap diyor 🤨
Yarın sabah yapın 4. Gün erken olur.
benimde bugün geldi testlerim.
Hatta hepinize bir sorum var predictor testin ambalajı değişmiş olabilir mi ? Satıcı değişti ambalajı felan diyor ama Replika mı acaba bu ürün fikri olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_2896.jpeg
    IMG_2896.jpeg
    192,9 KB · Görüntüleme: 48
Aslında eğlencesine yapmak istiyorum, üzülmem çünkü çok erken ama ya kendimi kandiriyorsam🤔 bilemedim bende. Eşim de yarin sabah yap diyor 🤨
Bende üzülmem dedim eşim yapma dedi eşimden gizli yaptım şimdi üzülmemeye çalısıyorum erken diye kendimi teselli ediyorum umarım hayalette olsa 2.çizgiyi görürsün hiç üzülmezsin ama bence erken bari ilk idrarından bak

Yarın sabah yapın 4. Gün erken olur.
benimde bugün geldi testlerim.
Hatta hepinize bir sorum var predictor testin ambalajı değişmiş olabilir mi ? Satıcı değişti ambalajı felan diyor ama Replika mı acaba bu ürün fikri olan var mı ?
İçinde ki ürün değişmiş .hassasiyeti aynı . Ben kullandım

Bende üzülmem dedim eşim yapma dedi eşimden gizli yaptım şimdi üzülmemeye çalısıyorum erken diye kendimi teselli ediyorum umarım hayalette olsa 2.çizgiyi görürsün hiç üzülmezsin ama bence erken bari ilk idrarından bak
Tamam yarın sabah yapayım 😁 heyecan işte testler gelince zor oluyor kendini tutmak

Doğru yani. İnternetten alınca emin olamadım siz eczaneden aldıysanız tamam sıkıntı yok satıcıya da kızdım hatta doğru ürün değil bu diye 😂
Ben netten aldıklarım 20 gün önce doğru geldi eski haliyle . 2 gün önce eczanesi bunları verdi hatta şaşırdım . Sonra denedim zaten hassasiyeti aynı

Benim transferden once rahim filminde gozuktu polip islem yapildi alindiktan sonra transfer oldum

Benimde tanısal histerekobide polip temizlendi. Laporoskobiye gerek yok bence polip için . Hatta perde de varmış 2.tanisal histereskobide de onu temizlediler

Aldığım erken gebelik testleri erken geldi. Çarşambaya bekliyordum ana bugün geldi. Bugünde eşime normal gebelik testi aldırdım. 4 tane testim oldu.bugun 4.gunum. Yarın sabah ilk idrarla yaparım birini. Peki bu akşam yapsam mı sizce???
Kuzum erken bence 6-7 yi bekle

Back