- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.441
Maşallah 12. Haftada olduğunuzu görüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBu tutunma kanaması bana da olmuştu 10. Gün. 1 hafta hiç ayağa kalkmadım WC dışında ve coraspin kesmiştik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah 12. Haftada olduğunuzu görüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBu tutunma kanaması bana da olmuştu 10. Gün. 1 hafta hiç ayağa kalkmadım WC dışında ve coraspin kesmiştik
Kızlar merhaba, 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyom var. Günde 4 estrofem omega prednol içiyorum. 3 gün sonra transfer olacaktım ama dün kontrolde rahim duvarı 6mm çıktı çok üzgünüm. Bi kere daha kontrole gidicem kalınlaşırsa transfer olacak. Böyle bişey yaşayan çözüm bulan var mı acaba
10.günden önce test yapmısmıydınız çift çizgi çıkmısmıydı?Bu tutunma kanaması bana da olmuştu 10. Gün. 1 hafta hiç ayağa kalkmadım WC dışında ve coraspin kesmiştik
Çok teşekkürler ben 9. Gün test yaptım evde idrardan negatifti ardından hastaneye gittim 46 sonuç aldım, 2 gün sonra 235, 2 gün sonra 606, sonraki 1375 ve daha da yapmadımMaşallah 12. Haftada olduğunuzu görüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahbaşka bir belirtiniz olmuş muydu
![]()
Tek çizgi çıkmıştı ama 2-3 saat sonra kanda pozitifti10.günden önce test yapmısmıydınız çift çizgi çıkmısmıydı?
Maşallah sürpriz yapıp size kanda merhaba demiş bebişÇok teşekkürler ben 9. Gün test yaptım evde idrardan negatifti ardından hastaneye gittim 46 sonuç aldım, 2 gün sonra 235, 2 gün sonra 606, sonraki 1375 ve daha da yapmadımdarısı başınıza
kasıklarımda çoook hafif regl sancısı dışında hiçbir belirtim olmadı. Bi de uyku çok uykum vardı hep
çok su içtim ve hiç karbonhidrat yemedim. Dinlendim bol bol, çok şükür oldu
Allah size de nasip etsin inşallah
![]()
Ben işteyim valla ilaç falan da kes demediler . Yarın belki derler ilaçlarla ilgiliBu tutunma kanaması bana da olmuştu 10. Gün. 1 hafta hiç ayağa kalkmadım WC dışında ve coraspin kesmiştik
Kaçıncı gün embriyo sizinBende 5.günde yaptım hiç bişey yok maalesef erkenmi sizce
Eski konuşmalarda olması lazım ama tekrar ekliyim ilk fotoğraf transfer gününğ saymadan 7. Gün 2.fotoğraf 10.gün kan testimi vermeye gittiğim gün o yüzden acele etmeyin bekleyin stress bebeğinizi etkileyebilirResmi varmı onunn
14 Eylül de kan vermemi söyledi doktorumEğer ki çıktıysa kanda da çıkar baya zaman olmuş transfer olalı ne zaman gününüz.![]()
Aynen ya bende de öyleAynı şekilde berbat bi baş ağrısı. Hafif orta şeklinde ara ara gelip giden.
Hadi ya sanki herkes hemen belirti görmüş gibi geldiİyi bari bekleylimm bakalım
![]()
Atsana bizeee
Benziyo testlerimizdeki çizgiler beta kaçtıEski konuşmalarda olması lazım ama tekrar ekliyim ilk fotoğraf transfer gününğ saymadan 7. Gün 2.fotoğraf 10.gün kan testimi vermeye gittiğim gün o yüzden acele etmeyin bekleyin stress bebeğinizi etkileyebilir
Evet haklısınız.Benim kasık ve bel ağrım dışında bir belirtim olmadı ne göğüslerim hassaslaştı ne kanamam oldu o yüzden sakin sakin dinlenin kendinizş yormayın
![]()
Geliyor gelmekte olan bebiiişimizTest yaparak kendimi rahatlatıyorumBugün 11. Gün çok şükür iyice koyuldu
Sizin da çok yeni olduğu için bu şekilde ertesi gün uapsanız biraz daha koyulaşır mesela
çıkmış işte :)
O yüzdendir. Artık iyice tavan yapıyor şuan vücudunuzda hormonlarişteyim ve öyle uykum geldiki . uyumamak için direniyorum şuan .hormonlardan galiba .