• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Nar suyu için 🙏🏻
Kızlar merhaba, 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyom var. Günde 4 estrofem omega prednol içiyorum. 3 gün sonra transfer olacaktım ama dün kontrolde rahim duvarı 6mm çıktı çok üzgünüm. Bi kere daha kontrole gidicem kalınlaşırsa transfer olacak. Böyle bişey yaşayan çözüm bulan var mı acaba

Maşallah 12. Haftada olduğunuzu görüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻😌 başka bir belirtiniz olmuş muydu 🥰
Çok teşekkürler ben 9. Gün test yaptım evde idrardan negatifti ardından hastaneye gittim 46 sonuç aldım, 2 gün sonra 235, 2 gün sonra 606, sonraki 1375 ve daha da yapmadım 🧿😊 darısı başınıza 🤲 kasıklarımda çoook hafif regl sancısı dışında hiçbir belirtim olmadı. Bi de uyku çok uykum vardı hep 😅 çok su içtim ve hiç karbonhidrat yemedim. Dinlendim bol bol, çok şükür oldu 🧿💕💕 Allah size de nasip etsin inşallah 😊🙏🏻

Çok teşekkürler ben 9. Gün test yaptım evde idrardan negatifti ardından hastaneye gittim 46 sonuç aldım, 2 gün sonra 235, 2 gün sonra 606, sonraki 1375 ve daha da yapmadım 🧿😊 darısı başınıza 🤲 kasıklarımda çoook hafif regl sancısı dışında hiçbir belirtim olmadı. Bi de uyku çok uykum vardı hep 😅 çok su içtim ve hiç karbonhidrat yemedim. Dinlendim bol bol, çok şükür oldu 🧿💕💕 Allah size de nasip etsin inşallah 😊🙏🏻
Maşallah sürpriz yapıp size kanda merhaba demiş bebiş 🥰🥰 amin inşallah nasip olur bizlere de 💓

Resmi varmı onunn
Eski konuşmalarda olması lazım ama tekrar ekliyim ilk fotoğraf transfer gününğ saymadan 7. Gün 2.fotoğraf 10.gün kan testimi vermeye gittiğim gün o yüzden acele etmeyin bekleyin stress bebeğinizi etkileyebilir

Eklentiler

• IMG_20230908_221447.jpg
    IMG_20230908_221447.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20230911_072824.jpg
    IMG_20230911_072824.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 54
Back