• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhabalar, bende 4 eylülde 4. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün dayanamayıp 8. günümde evde test yaptım silik çıkınca kan verdim ama kan sonucum 22,79 çıktı 😔 biraz düşük açıkçası beni çok arada bıraktı bu durum . Böyle olup devam eden var mı acaba?

Eklentiler

• IMG_9007.jpeg
    IMG_9007.jpeg
    167 KB · Görüntüleme: 53
Merhabalar, bende 4 eylülde 4. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün dayanamayıp 8. günümde evde test yaptım silik çıkınca kan verdim ama kan sonucum 22,79 çıktı 😔 biraz düşük açıkçası beni çok arada bıraktı bu durum . Böyle olup devam eden var mı acaba?
Bence icinizi ferah tutun 10.gunde bir daha baktirirsiniz. O zaman katlanir.

Bence yükselir değeriniz. Genelde 10. Gün baz almıyor doktorlar ve 10. Günde sizin yüzde 60 artışla 35 45 gibi değer görmeniz beklenir en az o şekilde de pozitif görüp sağlıkla devam eden çok kişi var bence moralinizi bozmayın. 🥰 inşallaj sağlıkla devam eder.

Kesinlikleee katlanıcaktı daha çok erkenn

Bence yükselir değeriniz. Genelde 10. Gün baz almıyor doktorlar ve 10. Günde sizin yüzde 60 artışla 35 45 gibi değer görmeniz beklenir en az o şekilde de pozitif görüp sağlıkla devam eden çok kişi var bence moralinizi bozmayın. 🥰 inşallaj sağlıkla devam eder.

Kesinlikleee katlanıcaktı daha çok erkenn
Ay hadi inşallahh 🙏🙏 erkenci olmak hiç iyi değil ama insan dayanamıyor işte 😒

Merhaba. 3. Gün emrbiyosuydu. 10. Gün 30.71 çıktı. 11.gün 55,66 çıktı 12. Gün 75 13. Gün 109 ve 16. Gün 456 çıktı değerlerim her şey yolundaydı aslında ama olmadı 🥺
Değerlerinizde çok düşük değilmiş aslında. Kendimle karşılaştırınca benimki yok denecek gibi bir değer *-) Umarım bu ke her şey çok daha iyi olur sizin için

Aldığım erken gebelik testleri erken geldi. Çarşambaya bekliyordum ana bugün geldi. Bugünde eşime normal gebelik testi aldırdım. 4 tane testim oldu.bugun 4.gunum. Yarın sabah ilk idrarla yaparım birini. Peki bu akşam yapsam mı sizce???

Aldığım erken gebelik testleri erken geldi. Çarşambaya bekliyordum ana bugün geldi. Bugünde eşime normal gebelik testi aldırdım. 4 tane testim oldu.bugun 4.gunum. Yarın sabah ilk idrarla yaparım birini. Peki bu akşam yapsam mı sizce???
4.gün cok erken yapma bence ben yaptım daha çok modum düştü

Back