- 8 Mayıs 2023
- 136
- 232
- 23
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.461
Dün 165 çıktı yarın tekrar yaptırıcam bakalım kaç çıkıcakBenziyo testlerimizdeki çizgiler beta kaçtı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün 165 çıktı yarın tekrar yaptırıcam bakalım kaç çıkıcakBenziyo testlerimizdeki çizgiler beta kaçtı![]()
kaçıncıı gününnDün 165 çıktı yarın tekrar yaptırıcam bakalım kaç çıkıcak
Dün 10.günümdü yarın tekrar kan vericem umarım bol bol yükselir değerim güzel bir değere ulaşırsak 10 gün sonra ultrason varkaçıncıı gününn![]()
Bence icinizi ferah tutun 10.gunde bir daha baktirirsiniz. O zaman katlanir.Merhabalar, bende 4 eylülde 4. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün dayanamayıp 8. günümde evde test yaptım silik çıkınca kan verdim ama kan sonucum 22,79 çıktıbiraz düşük açıkçası beni çok arada bıraktı bu durum . Böyle olup devam eden var mı acaba?
Kendi doktorum pozitif çıkmış, perşembe tekrar baktır dedi ama tabisi arada kalmış bir değer. Teşekkür ederimBence icinizi ferah tutun 10.gunde bir daha baktirirsiniz. O zaman katlanir.
Bence yükselir değeriniz. Genelde 10. Gün baz almıyor doktorlar ve 10. Günde sizin yüzde 60 artışla 35 45 gibi değer görmeniz beklenir en az o şekilde de pozitif görüp sağlıkla devam eden çok kişi var bence moralinizi bozmayın.Merhabalar, bende 4 eylülde 4. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün dayanamayıp 8. günümde evde test yaptım silik çıkınca kan verdim ama kan sonucum 22,79 çıktıbiraz düşük açıkçası beni çok arada bıraktı bu durum . Böyle olup devam eden var mı acaba?
Kesinlikleee katlanıcaktı daha çok erkennMerhabalar, bende 4 eylülde 4. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün dayanamayıp 8. günümde evde test yaptım silik çıkınca kan verdim ama kan sonucum 22,79 çıktıbiraz düşük açıkçası beni çok arada bıraktı bu durum . Böyle olup devam eden var mı acaba?
Bence yükselir değeriniz. Genelde 10. Gün baz almıyor doktorlar ve 10. Günde sizin yüzde 60 artışla 35 45 gibi değer görmeniz beklenir en az o şekilde de pozitif görüp sağlıkla devam eden çok kişi var bence moralinizi bozmayın.inşallaj sağlıkla devam eder.
Ay hadi inşallahhKesinlikleee katlanıcaktı daha çok erkenn
Öyle maalesef merak duygusu işteAy hadi inşallahherkenci olmak hiç iyi değil ama insan dayanamıyor işte
![]()
İnşallah sabırsızlanıyorım yaaTek çizgi çıkmıştı ama 2-3 saat sonra kanda pozitiftio yüzden üzülmeyin tek çizgi görüyorsanız moralinizi bozup tedavinizi olumsuz etkilemeyin
5.gün embriyosu çift transferKaçıncı gün embriyo sizin
Değerlerinizde çok düşük değilmiş aslında. Kendimle karşılaştırınca benimki yok denecek gibi bir değer *-) Umarım bu ke her şey çok daha iyi olur sizin içinMerhaba. 3. Gün emrbiyosuydu. 10. Gün 30.71 çıktı. 11.gün 55,66 çıktı 12. Gün 75 13. Gün 109 ve 16. Gün 456 çıktı değerlerim her şey yolundaydı aslında ama olmadı![]()
İlkinde bile çizgi varmış çok güzelllEski konuşmalarda olması lazım ama tekrar ekliyim ilk fotoğraf transfer gününğ saymadan 7. Gün 2.fotoğraf 10.gün kan testimi vermeye gittiğim gün o yüzden acele etmeyin bekleyin stress bebeğinizi etkileyebilir
İnşallah iki bebişte tutunur sizee sımsıkı5.gün embriyosu çift transfer
Merhaba. Hangi doktora gittiniz acaba. Ben de perşembe günü pendik medicalde semra hoca ile görüşmeye gidicem dePendik medikalde oldum ilk tedavimi tabi ozellikle manevi ben 12 gun boyunca hep umutlandim
İnşallahİnşallah iki bebişte tutunur sizee sımsıkı
4.gün cok erken yapma bence ben yaptım daha çok modum düştüAldığım erken gebelik testleri erken geldi. Çarşambaya bekliyordum ana bugün geldi. Bugünde eşime normal gebelik testi aldırdım. 4 tane testim oldu.bugun 4.gunum. Yarın sabah ilk idrarla yaparım birini. Peki bu akşam yapsam mı sizce???
Aslında eğlencesine yapmak istiyorum, üzülmem çünkü çok erken ama ya kendimi kandiriyorsam4.gün cok erken yapma bence ben yaptım daha çok modum düştü