- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.421
O ancak keseyle anlaşılır heralde beta dan zor sanırım.AmiiinnnYarın beta günüm ikiz mi tek mi onu da daha bilmiyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ancak keseyle anlaşılır heralde beta dan zor sanırım.AmiiinnnYarın beta günüm ikiz mi tek mi onu da daha bilmiyorum
![]()
İnşallah güzel haberlerini alırız6 eylul deinsallh bekleyen herkez umuduna kavusur
ben 2 transferim ilk ki 4 gunde belli olmus hayirlisi belki bu gec tutundu
Harikaaa6.günden kızlar kıpkırmızı değil diye paranoya yapıyoruum. Bellimi?
Kasik agrim cok insallah tutunma agrisidir testte cikmasa bile o agridan onun varligini hissediyorum gibiİnşallah güzel haberlerini alırızbende 7 eylül transferiyim bakalım zaman göstericek henüz birşey yok ama
Aslında çok güzel ilerlemiş kese felan görmüş müydünüz ? Nasip değilmiş demekki bu sefer inşallah rabbim kucağınızı doldururMerhaba. 3. Gün emrbiyosuydu. 10. Gün 30.71 çıktı. 11.gün 55,66 çıktı 12. Gün 75 13. Gün 109 ve 16. Gün 456 çıktı değerlerim her şey yolundaydı aslında ama olmadı![]()
Geçmiyor vakit ya çok sıkıldımKızlar nasil vakit geçiriyorsunuz yatmaktan yoruldum resmen
Ben çıkarımda eşim izin vermiyor gerçi iste ama yinede gizli çıkamamGeçmiyor vakit ya çok sıkıldımüşengeçliğimi yenebilirsem yürüyüş yapmaya gitmeyi düşünüyorum.
ama evden çıkmaya da üşeniyorum
![]()
Eşinizi huzursuz etmeyin tabi.Ben çıkarımda eşim izin vermiyor gerçi iste ama yinede gizli çıkamam
Eğer ki çıktıysa kanda da çıkar baya zaman olmuş transfer olalı ne zaman gününüz.Erken idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı korkuyorum kan vermeye de
Hadi inşallah pozitif testlere6.günden kızlar kıpkırmızı değil diye paranoya yapıyoruum. Bellimi?
Aynı şekilde berbat bi baş ağrısı. Hafif orta şeklinde ara ara gelip giden.Merhaba 1 Eylül de tek yumurta transferim oldu. 14 ünde kan ver dedi doktorum. Ama baş ağrısı ve kasik ağrısı çekiyorum çok sizde de oldu mu normal mi
Atsana bizeeeErken idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı korkuyorum kan vermeye de
İlk denemenizde pozitifi kaçıncı gün ve hangi değerle öğrenmiştiniz acaba? Ve nasıl devam etti? Bende de benzer durum söz konusu olabilirde şuan o nedenle merak ettim![]()
Kese göreceğimiz gün kanamam başladı sonra beta değerlerim düştü zaten göremedik keseyiAslında çok güzel ilerlemiş kese felan görmüş müydünüz ? Nasip değilmiş demekki bu sefer inşallah rabbim kucağınızı doldurur![]()
inşallah yeni süreciniz hayırla güzel sonuçlansınKese göreceğimiz gün kanamam başladı sonra beta değerlerim düştü zaten göremedik keseyi
Üzüldüm gerçekten Allah sabır versin. Bu sefer güzel sonuçlar alorsınız inşallah sağlıkla devam ederKese göreceğimiz gün kanamam başladı sonra beta değerlerim düştü zaten göremedik keseyi
Bu tutunma kanaması bana da olmuştu 10. Gün. 1 hafta hiç ayağa kalkmadım WC dışında ve coraspin kesmiştikAyy inşallah öyledir ya bi an çok korktum . Doktorum da öyle dedi kırmızı olursa hemen gel hastaneye dedi . Bekliyorum şimdilik yarın kan günüm allahım yarım kalmasın sevincimiz![]()