• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba. 3. Gün emrbiyosuydu. 10. Gün 30.71 çıktı. 11.gün 55,66 çıktı 12. Gün 75 13. Gün 109 ve 16. Gün 456 çıktı değerlerim her şey yolundaydı aslında ama olmadı 🥺

Merhaba. 3. Gün emrbiyosuydu. 10. Gün 30.71 çıktı. 11.gün 55,66 çıktı 12. Gün 75 13. Gün 109 ve 16. Gün 456 çıktı değerlerim her şey yolundaydı aslında ama olmadı 🥺
Aslında çok güzel ilerlemiş kese felan görmüş müydünüz ? Nasip değilmiş demekki bu sefer inşallah rabbim kucağınızı doldurur 🙏🏻

İlk denemenizde pozitifi kaçıncı gün ve hangi değerle öğrenmiştiniz acaba? Ve nasıl devam etti? Bende de benzer durum söz konusu olabilirde şuan o nedenle merak ettim🙏🏼

Aslında çok güzel ilerlemiş kese felan görmüş müydünüz ? Nasip değilmiş demekki bu sefer inşallah rabbim kucağınızı doldurur 🙏🏻
Kese göreceğimiz gün kanamam başladı sonra beta değerlerim düştü zaten göremedik keseyi

Ayy inşallah öyledir ya bi an çok korktum . Doktorum da öyle dedi kırmızı olursa hemen gel hastaneye dedi . Bekliyorum şimdilik yarın kan günüm allahım yarım kalmasın sevincimiz ❤️🙏
Bu tutunma kanaması bana da olmuştu 10. Gün. 1 hafta hiç ayağa kalkmadım WC dışında ve coraspin kesmiştik

Back