• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Allah’tan ümit kesilmez. İhtimal çok düşük olsa da ben de çok heveslenmeden yarın ki testi bekliyorum. Çok örnek var düşük başlayıp sonunda keseyi gören. Her iki ihtimali de düşünüp umudumuzu kaybetmeden enerjimizi düşürmeden bekleyeceğiz. Kimi kolayca yükseliyor kimi bekletiyor. Sonu güzel olsun🙏🏻
Amin inşallah🙏🏼umarım sizde yarın çok güzel haberle dönersiniz ve katlanarak artar değeriniz🙏🏼🙏🏼🙏🏼

1 günde değil de genelde 2 günde bir artış oranına göre olumlu ya da olumsuz davranır doktorlar ama sizinki neden öyle yaptı acaba 🙄
İlaçlarım bitiyordu pahalı ilaçlar biliyorsunuz. Reçete etmek için ertesi günkü artışı görmek istedi. 2 gün arayla %60-66 ise 1 gün arayla bu oran %30-33lere düşer. Benim 16dan 17ye yükselmiş 1 günde sadece. Başlangıç çok düşük yükseliş de çok az çabasız gibi. Sanırım o yüzden umutlandırmak istemedi. 4. gün embriyosu benim. Hatta iğnelere gerek yok pazartesi tekrar kan ver duruma göre bakarız dedi. Az önce gebelik testi yaptım. Silik çizgim zayıflamış gibiydi. Öncekine göre koyulaşma azalmış. Bilmiyorum belki de psikolojik etkilendim. Öyle görüyorum.

İlaçlarım bitiyordu pahalı ilaçlar biliyorsunuz. Reçete etmek için ertesi günkü artışı görmek istedi. 2 gün arayla %60-66 ise 1 gün arayla bu oran %30-33lere düşer. Benim 16dan 17ye yükselmiş 1 günde sadece. Başlangıç çok düşük yükseliş de çok az çabasız gibi. Sanırım o yüzden umutlandırmak istemedi. 4. gün embriyosu benim. Hatta iğnelere gerek yok pazartesi tekrar kan ver duruma göre bakarız dedi. Az önce gebelik testi yaptım. Silik çizgim zayıflamış gibiydi. Öncekine göre koyulaşma azalmış. Bilmiyorum belki de psikolojik etkilendim. Öyle görüyorum.
Keşke iğneleri bıraktırmasaydı genelde bu tip durumda belirsiz de olsa ilaçlara devam ettirirler diye hatırlıyorum 🙄
İnşallah artmıştır düşme olmamıştır ya. Bu durumda zor oluyor bizler için düşecek mi yükselecek mi Allah yardımcınız olsun. 🙏🏻

5. Gün embriyosuydu a kalite deprem nedeniyle başka ile nakledilmişti
Anladım canim moralini hic bozma ben burda cok okudum çok düşük değerle baslayipta çocuğunu kucağına alanı o yüzden moralini yüksek tut iki gun sonra guzelce artacak değerin inşallah zikir çek bol bol canım ❤️

Bende 1 Eylül transferiyim cuma erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama transfer günü çatlatma iğnesi yapmışlardı diye sevinememiştim. Bugün sabahta iğne etkisi geçmişmişim acaba diye yine yaptım yine çok silik hatta daha silik gibi geldi bana :KK43: birazdan iğne vurulmaya gideceğim acaba kan versem mi diye düşünüyorum bana normalde 12 sinde kan ver dediler Salı günü ama kafam gerçekten çok karışık
Sizin 3.gun embriyosu muydu?

5. Gün embriyosuydu a kalite deprem nedeniyle başka ile nakledilmişti
12.gun kan istemiş ondan dolayı sordum normalde 5.gun embriyosuna 10.gunde kan istiyorlar.. kan testinle ilgili de zaten olumsuz diyerek ilaçları bırakma agir iş yapma gününü bekle veren de Allah vermeyen de vardır bir hayır bak birinin daha değeri seninki gibi çıkmış o mutlu sen üzgünsün

Kızlar bişi sorcam ya. Benim 4. Gün bugün 4 embriyo transfer edildi. Ve hergün test yaptım. Şimdiye kadar bomboş oldu ama bunugünkü ikimci çizgi belirdi. Yani zor bi ihtimal daha erken ama yinede işte bi sormak istedim. Böyle bişi başına gelen varmı ?

Kızlar bişi sorcam ya. Benim 4. Gün bugün 4 embriyo transfer edildi. Ve hergün test yaptım. Şimdiye kadar bomboş oldu ama bunugünkü ikimci çizgi belirdi. Yani zor bi ihtimal daha erken ama yinede işte bi sormak istedim. Böyle bişi başına gelen varmı ?
Eksik söylemişim sabah yaptım akşama doğru çıkmış silik çizgi belki böyle tecrübesi olan vardır?

o kuruma çizgisidir canım ya. Bide 4. Gün daha çok erken zaten en az 6. Gün felan çıkıyor diye biliyorum ben
Of ne bilim çoğul olma ihtimali yüksek diye yapıyorum öyle. Atayım hatta

Eklentiler

• IMG_5901.jpeg
    IMG_5901.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 72
Eveet 4. Gün öğrenen var😂 testi at bakalım 🥰

12.gun kan istemiş ondan dolayı sordum normalde 5.gun embriyosuna 10.gunde kan istiyorlar.. kan testinle ilgili de zaten olumsuz diyerek ilaçları bırakma agir iş yapma gününü bekle veren de Allah vermeyen de vardır bir hayır bak birinin daha değeri seninki gibi çıkmış o mutlu sen üzgünsün
Çok haklısın sanırım benim genel olarak psikolojim bozuldu duygu durum bozukluğu yaşıyorum. Dediğin gibi canım ne olacaksa hayırlısıysa olsun. Bu arada burada ki yazıları okuyunca, belki transfer sonrası çatlatma iğnesi yaptığı için etkisi geçmiş olsun diye 11. Gün test tarihi vermişlerdir.

Back