2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Selam kizlar bende dün positif Haberimi aldim cok sükür darisi sizlere olsun bu 4.cü transferimdi hic umudunuzu sabrinizi kaybetmeyin Hersey vaktini bekliyor. Biliyorum zor bi sürec cok defa düstüm kalktim ama yilmadim sükür kavustum yavruma darisi tüm Duâlarimla size cünki yasamayan bu yollardan gecmeyen hic kimse bilemez bizim piskolojimizi❤️
canım hayırlı uğurlu olsun sağlık gelsin inşallah çok sevindim .

Kan sulandırıcı vermiştir canım .. İnşaAllah tutar canım pozitif düşün çık yürüyüş yap moralde çok önemli bol bol dua et ...
Verecek kan sulandiriciyi canım şimdi opuden çıktım 10 yumurtam toplanmis e2 nin nin yuksei olmasına ragmen neden bu kadar az topandi sence e2 degerim 2442 idi

Canim nasil gecti hayirlosyla
Güzel geçti de canim sonrasi mide agrim ve bulantim cok oldu hala kendime gelemedim midem cok bunaliyo ama agrim cok olmadi biraz regl agrisi çektim ağrı kesici taktilar geçti sonra

Şuan kendimi telkin ediş şeklim ;
hayır idrar testi yapmamalısın. hayır daha erken hayır. içimi kemiren kurt kendine gelmelisin :)
Bence de kendine gelmeli. Çünkü ben düştüm o tuzağa merak edilecek bişey yok canım gününü bekle olur mu 🌺

Selam kizlar bende dün positif Haberimi aldim cok sükür darisi sizlere olsun bu 4.cü transferimdi hic umudunuzu sabrinizi kaybetmeyin Hersey vaktini bekliyor. Biliyorum zor bi sürec cok defa düstüm kalktim ama yilmadim sükür kavustum yavruma darisi tüm Duâlarimla size cünki yasamayan bu yollardan gecmeyen hic kimse bilemez bizim piskolojimizi❤️
Hayırlı olsun gözünüz aydın ne güzel darısı bizlere inş❤️Bi belirtiniz olmuşmuydu

Bence de kendine gelmeli. Çünkü ben düştüm o tuzağa merak edilecek bişey yok canım gününü bekle olur mu 🌺
Yok almadım test tuttum kendimi . Gerçi ümidim kalmadı bugün misafirim geldi 2 gün yatılı daha şimdiden inanılmaz ayakta kaldım kasıklarım fena ağrıyor . Tüm gün işteydim geldim koştur koştur bu işlere giriştim . Yani bu kadar şeyden sonra tutunur mu bilmiyorum .belki pazartesi Salı bir test alıp bakarım denerim

Güzel geçti de canim sonrasi mide agrim ve bulantim cok oldu hala kendime gelemedim midem cok bunaliyo ama agrim cok olmadi biraz regl agrisi çektim ağrı kesici taktilar geçti sonra
Bnmde bulantim filan yk ama agrim var baya hatanede yaptilar ama hic br deisiklik yok digerinde de oyleydi opudan sonra hep agrim oluyor

Yok almadım test tuttum kendimi . Gerçi ümidim kalmadı bugün misafirim geldi 2 gün yatılı daha şimdiden inanılmaz ayakta kaldım kasıklarım fena ağrıyor . Tüm gün işteydim geldim koştur koştur bu işlere giriştim . Yani bu kadar şeyden sonra tutunur mu bilmiyorum .belki pazartesi Salı bir test alıp bakarım denerim
Evet ayakta kalmak bana da iyi gelmiyor sancılar başlıyor maalesef. İyi düşün iyi olsun ve de Allah yardımcın olsun.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 Hamile duası kabul olur lütfen transferi ekime kalanlar için de dua et 🥰❤️

Back