2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Cok gecmis olsun canim benim atesim filan yok sükür sadece bogaz iltihabi oldu sanirim tek bogazim kitleniyo. Oda gündüz iyim gece kötülesiyom nefes alamaz duruma geliom aradim bugunde herhangi bi sey vermediler acile gelirseniz bize sormadan size bisey takilmaz zaten dedi . 1 haftadir cekiyorum insallah düzelirim yaa

Ben de doktorumdan teyit alarak taktırdım serumu canm şükür iyi geldi

merhabalar adenomiyozis bende yeni cıktı, aşılama oldum doktor gebeliğe engel değil dedi.bir sene önce doğal yolla gebe kalmıstım siz tüp bebekmi yaptınız?
Merhaba ben tüp bebekle ve hatta her defasında sıfırdan başlayarak 4 deneme yaptım malesef . Ama benim tek sorunum adenomyosiz değil asıl sorunum endometriozisti . İkisi birlikte olunca çok zor oluyor

Bugun bende acile gittim halsizlik ve eklem.agrisindan burnumda tıkalı iki gündür baya kötüyüm acilde sadece parol al dediler başka bi şey demediler malesef

Adaçayı serbest olmayabilir gene de kullanmayın isterseniz… Onun da söktürücü etkisi var çünkü aynı kekik gibi. Ihlamur konusu da demekkş
Muallak bi doktor izin veriyor bi doktor vermiyor
Yanlış hatırlıyor olabilirim ıhlamuru sevdiğim için ıhlamur içiyorum kahvaltılarda bir tek.. bugün yoğun bir kanamam oldu kadın doğum doktoruna gittim hem de takibi başlamasını istiyordum hem de kalp atışını görüp duymamıştım çok şükür bir şeyimiz yok.
Ihlamur çayı ile ilgili bir sıkıntı var mı dedim hiçbir çay ile ilgili bir sıkıntı yok dedi günde 1 bardaktan bir şey olmaz dedi 8-9 bardak içip dozu kacirirsan sıkıntı dedi :)
Her doktorun görüşü farklı bu da beni hep korkutuyor ya :) gittiğim doktor da hem tüp bebek doktoru hem de kadın dogumcu.

Yani dediği de doğru olabilir. Sonuçta abartmadıkça bişey olmayabilir
Dediğim gibi herkesin farklı düşüncesi bişey olmaz inşallah.

Gözünüz aydin

Bende aynıyım bir haftadır boğaz ağrısı halsizlik burum tıkanıklıgı zaten midem kötüydü birde bu eklendi. Ihlamur ballı sıcak süt içiyorım c vit alıyorum

Bende aynıyım bir haftadır boğaz ağrısı halsizlik burum tıkanıklıgı zaten midem kötüydü birde bu eklendi. Ihlamur ballı sıcak süt içiyorım c vit alıyorum
Ay bu aylar hepiniz hastayiz sanirim.
Bitki caylarina dikkat et canim doktora sorarak hareket et cünki bana önermedi

Bugun bende acile gittim halsizlik ve eklem.agrisindan burnumda tıkalı iki gündür baya kötüyüm acilde sadece parol al dediler başka bi şey demediler malesef
Ya bende bugun gittim kendi doktorumdaki hemsireler dahiliye yönlendirdi kan filan alindi enfektion cikti en düsük antibiyotik verdi bi sorun olmaz bebegine denildi ama icim hic rahat degil napicami bilmiom . Kendi hemdiremede gösterdim sorun olmaz kullanin dediler ama bilmiyorum icim rahat degil ya napicaksam ama bayada kötüyüm sesim komple gitti cikmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…