- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.221
Cok gecmis olsun canim benim atesim filan yok sükür sadece bogaz iltihabi oldu sanirim tek bogazim kitleniyo. Oda gündüz iyim gece kötülesiyom nefes alamaz duruma geliom aradim bugunde herhangi bi sey vermediler acile gelirseniz bize sormadan size bisey takilmaz zaten dedi . 1 haftadir cekiyorum insallah düzelirim yaaCanım geçen hafta ben de öyle çok kötüydüm doktor c vit b vit vs içerikli serum yazdı verdi serum toparladı biraz. Ateş de vardı bende PAROL al dedi yüksek ateş iyi değil istemeyiz dedi. Sonrasında da limonlu sıcak su zencefil vs bol meyve dedi . Bir de vitamin takviyesi alabilirsin dedi ben sandoz şeklinde c vit kullandım 3-4 gün çok şükür toparladım.
Ben de doktorumdan teyit alarak taktırdım serumu canm şükür iyi geldiCok gecmis olsun canim benim atesim filan yok sükür sadece bogaz iltihabi oldu sanirim tek bogazim kitleniyo. Oda gündüz iyim gece kötülesiyom nefes alamaz duruma geliom aradim bugunde herhangi bi sey vermediler acile gelirseniz bize sormadan size bisey takilmaz zaten dedi . 1 haftadir cekiyorum insallah düzelirim yaa
Merhaba ben tüp bebekle ve hatta her defasında sıfırdan başlayarak 4 deneme yaptım malesef . Ama benim tek sorunum adenomyosiz değil asıl sorunum endometriozisti . İkisi birlikte olunca çok zor oluyormerhabalar adenomiyozis bende yeni cıktı, aşılama oldum doktor gebeliğe engel değil dedi.bir sene önce doğal yolla gebe kalmıstım siz tüp bebekmi yaptınız?
Bugun bende acile gittim halsizlik ve eklem.agrisindan burnumda tıkalı iki gündür baya kötüyüm acilde sadece parol al dediler başka bi şey demediler malesefCok gecmis olsun canim benim atesim filan yok sükür sadece bogaz iltihabi oldu sanirim tek bogazim kitleniyo. Oda gündüz iyim gece kötülesiyom nefes alamaz duruma geliom aradim bugunde herhangi bi sey vermediler acile gelirseniz bize sormadan size bisey takilmaz zaten dedi . 1 haftadir cekiyorum insallah düzelirim yaa
Yanlış hatırlıyor olabilirim ıhlamuru sevdiğim için ıhlamur içiyorum kahvaltılarda bir tek.. bugün yoğun bir kanamam oldu kadın doğum doktoruna gittim hem de takibi başlamasını istiyordum hem de kalp atışını görüp duymamıştım çok şükür bir şeyimiz yok.Adaçayı serbest olmayabilir gene de kullanmayın isterseniz… Onun da söktürücü etkisi var çünkü aynı kekik gibi. Ihlamur konusu da demekkş
Muallak bi doktor izin veriyor bi doktor vermiyor
Yani dediği de doğru olabilir. Sonuçta abartmadıkça bişey olmayabilirYanlış hatırlıyor olabilirim ıhlamuru sevdiğim için ıhlamur içiyorum kahvaltılarda bir tek.. bugün yoğun bir kanamam oldu kadın doğum doktoruna gittim hem de takibi başlamasını istiyordum hem de kalp atışını görüp duymamıştım çok şükür bir şeyimiz yok.
Ihlamur çayı ile ilgili bir sıkıntı var mı dedim hiçbir çay ile ilgili bir sıkıntı yok dedi günde 1 bardaktan bir şey olmaz dedi 8-9 bardak içip dozu kacirirsan sıkıntı dedi :)
Her doktorun görüşü farklı bu da beni hep korkutuyor ya :) gittiğim doktor da hem tüp bebek doktoru hem de kadın dogumcu.
Gözünüz aydinCanım güzel annelerCanım anne adayları Bugün bebeğimin kalp atışını gördüm 7+3 . Bu nasıl bir mucize bi rüyadayım sanki . Uzun zamandır bu platformda okuyorum yazıyorum . Bunu yazabilmek çok güzel . Bin şükür verene Rabbim hepimize sağlıkla evlatlar nasip etsin .yolunuzun sonu çiçek bahçesi olsun sevinç gözyaşları ile dolsun rabbim güç kuvvet versin her şey için . inanın her şeyden önce . Bir gün anne olacağıma hep inandım . Hangi koşulda nasıl olurdı bilmiyorum ama rabbim böylesini bu vakte nasip kılmış. 8 sene sonra içimdeki atan kalp bambaşka bir şeymiş tarifi yok resmen . Güzel sonlar sizinle olsun
Bende aynıyım bir haftadır boğaz ağrısı halsizlik burum tıkanıklıgı zaten midem kötüydü birde bu eklendi. Ihlamur ballı sıcak süt içiyorım c vit alıyorumCok gecmis olsun canim benim atesim filan yok sükür sadece bogaz iltihabi oldu sanirim tek bogazim kitleniyo. Oda gündüz iyim gece kötülesiyom nefes alamaz duruma geliom aradim bugunde herhangi bi sey vermediler acile gelirseniz bize sormadan size bisey takilmaz zaten dedi . 1 haftadir cekiyorum insallah düzelirim yaa
Benim öksürürken değil de arada bir kramp giriyor sağ tarafıma ve sonrasında kanamam başlıyor.Öksürürken sol kasığım batıyor ara ara böyle olan var mı
Normal olmasına sevindim yaBenim öksürürken değil de arada bir kramp giriyor sağ tarafıma ve sonrasında kanamam başlıyor.
Kasık ağrıları falan normal demişti doktor da zaten hapsururken falan benim de orada balon şişiyormuş gibi oluyordu.
Hamileyken aliniliyormu parolda?Bugun bende acile gittim halsizlik ve eklem.agrisindan burnumda tıkalı iki gündür baya kötüyüm acilde sadece parol al dediler başka bi şey demediler malesef
Ay bu aylar hepiniz hastayiz sanirim.Bende aynıyım bir haftadır boğaz ağrısı halsizlik burum tıkanıklıgı zaten midem kötüydü birde bu eklendi. Ihlamur ballı sıcak süt içiyorım c vit alıyorum
Yaa benimde sonum öksürüge cevirdi felaket öksürüyom sanki cigerlerim sökülüyoÖksürürken sol kasığım batıyor ara ara böyle olan var mı
Bana zencefil ıhlamur içebilirsin dedi doktorumAy bu aylar hepiniz hastayiz sanirim.
Bitki caylarina dikkat et canim doktora sorarak hareket et cünki bana önermedi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin olmayanlarada rabbim tez zamanda kavuştursun2 hafta sonra tekrar gel dedi
Kucağına alacağın günleride görürsün inşallahBugün kontrolüm vardı. Çok şükür minigim büyümüş teyzeleri. 7+3 dedi doktorum.
Ya bende bugun gittim kendi doktorumdaki hemsireler dahiliye yönlendirdi kan filan alindi enfektion cikti en düsük antibiyotik verdi bi sorun olmaz bebegine denildi ama icim hic rahat degil napicami bilmiom . Kendi hemdiremede gösterdim sorun olmaz kullanin dediler ama bilmiyorum icim rahat degil ya napicaksamBugun bende acile gittim halsizlik ve eklem.agrisindan burnumda tıkalı iki gündür baya kötüyüm acilde sadece parol al dediler başka bi şey demediler malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?