- 13 Eylül 2023
- 246
- 350
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.241
Canım hic korkma hamıleyken antibiyotik içiliyor ona gore verıyolar sonucta ıllakı 9 ay boyunca ınsanlık hali hasta olmıcaz dıye bısey yok bol c vitamın meyve vs vs toparlanırsın hemencik cok gecmıs olsunYa bende bugun gittim kendi doktorumdaki hemsireler dahiliye yönlendirdi kan filan alindi enfektion cikti en düsük antibiyotik verdi bi sorun olmaz bebegine denildi ama icim hic rahat degil napicami bilmiom . Kendi hemdiremede gösterdim sorun olmaz kullanin dediler ama bilmiyorum icim rahat degil ya napicaksamama bayada kötüyüm sesim komple gitti cikmiyo
Ay icimi cok rahatlattin gercekten canim benim Allah ragzi olsunCanım hic korkma hamıleyken antibiyotik içiliyor ona gore verıyolar sonucta ıllakı 9 ay boyunca ınsanlık hali hasta olmıcaz dıye bısey yok bol c vitamın meyve vs vs toparlanırsın hemencik cok gecmıs olsun
Canım enfeksiyon daha zararlı hamilelikte. Bence önceliğin enfeksiyonu yok etmek olsun. Hem doktorda hemşirede sorun olmaz demiş güven ve kullan.Ya bende bugun gittim kendi doktorumdaki hemsireler dahiliye yönlendirdi kan filan alindi enfektion cikti en düsük antibiyotik verdi bi sorun olmaz bebegine denildi ama icim hic rahat degil napicami bilmiom . Kendi hemdiremede gösterdim sorun olmaz kullanin dediler ama bilmiyorum icim rahat degil ya napicaksamama bayada kötüyüm sesim komple gitti cikmiyo
Öyleymis canim ya simdi doktorumda yazdi kan degerlerimde baya artis var cok fazla enfeksiyon cikmis en düsük verildi antibiyotik zaten insallah düzelirim bian önceCanım enfeksiyon daha zararlı hamilelikte. Bence önceliğin enfeksiyonu yok etmek olsun. Hem doktorda hemşirede sorun olmaz demiş güven ve kullan.
İnşallah biran önce toparlanirsinÖyleymis canim ya simdi doktorumda yazdi kan degerlerimde baya artis var cok fazla enfeksiyon cikmis en düsük verildi antibiyotik zaten insallah düzelirim bian önce
Öksürük cok fazla ondanda korkuyorum
Benım Cevremde de hamiş arkadaslarım var onlarda grip oldu hatta bırı kum döküyor hepsi kullanıyor antibiyotik hic bişeycik olmazAy icimi cok rahatlattin gercekten canim benim Allah ragzi olsuncok endiseliydim cidden kac kez doktoruma sordum yinede rahat edemiyordum iyi oldu mesajin Rabbim saglikli sihatli ilerletsin gebeliklerimizi insallah ya cok korkuyoruz bisi olucak die
Amin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin olmayanlarada rabbim tez zamanda kavuştursun
Amin inşallahKucağına alacağın günleride görürsün inşallah
Cok rahatladi icim gercekten canimBenım Cevremde de hamiş arkadaslarım var onlarda grip oldu hatta bırı kum döküyor hepsi kullanıyor antibiyotik hic bişeycik olmazamin inş
Önemli olan artış yüzde 60 artması yeterlitüp bebek 2.denemem
Bt hcgm 9.günü 144
11 günü 223
14 günü 417
Artışlar 2katı değil morelim çok bozuk dış gebelik olma ihtimali böyle olupta sonrada bebeğine kavuşan varmı
Evet öyleymiş ama 2kat değil o yüzeen çok endişeliyim 6.5senelik evliyim be ilk defa pozitifi gördüm çok zor bir durumÖnemli olan artış yüzde 60 artması yeterli
Bencede degerlerin güzel canim bosa strese girme articaktir zaten. Tebrik ederim hayirli bi sekilde devam etsin insallah bende 7 senelik evliyim bu 4.cü denememEvet öyleymiş ama 2kat değil o yüzeen çok endişeliyim 6.5senelik evliyim be ilk defa pozitifi gördüm çok zor bir durum
Evt öylede bende 6sene bekledikten sonra doktorun dış gebe olasılığı var diyince yıkıldım çok zor rabbim herkesi sevindirsinBencede degerlerin güzel canim bosa strese girme articaktir zaten. Tebrik ederim hayirli bi sekilde devam etsin insallah bende 7 senelik evliyim bu 4.cü denememRabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Benimde tam iki kat artış olmadı %60 olması yeterli çok korkmuştum şu an hamileyim ikizler 2 gün önce kalp atışlarını duydum bu 3. Denememdi. Daha önceki iki denemem dış gebelikle sonuçlanmıştı onlarda değerlerim 3 katı olarak felan artmıştı hiç beklemiyorken kese muayenesinde dış gebeliklerle karşılaşmıştık.tüp bebek 2.denemem
Bt hcgm 9.günü 144
11 günü 223
14 günü 417
Artışlar 2katı değil morelim çok bozuk dış gebelik olma ihtimali böyle olupta sonrada bebeğine kavuşan varmı
Normal bu dönemde doktorunuzla görüşün kanama yoğunlaşırsa pruluton yazar korkmayın bolca dinlenin ve sıvı tüketin mümkünse doktora gidene kadar tuvalet ve yemek dışında hareket etmeyinKızlar sata göre 7+1 hamileyim. Eylülün 28 inde beşinci gün embriyosu transfer edilmişti. Önceki gece aşırı kusmam oldu dün acilde serum takıldı. Sonra dün kadın doğuma gittim bebek gayet iyiydi kalp atışı vs yerindediydi. Bugün akşam üstü çamaşırımda koyu kahve-kırmızı gibi akıntı fark ettim malum progestan fitil de kullanıyoruz o da akıyor. Peçeteyle sildiğimde kahverengi gibiydi. Hemen bir fitil koyayım dedim parmağımın ucunda kan vardı çıkardığımda. Çok korkuyorum bir şey olmuş mudur kafayı yiyeceğim
Günde dört tane progestan fitil ve günde bir tane prolutex iğne vuruluyorum transferden bu yana.Hiç korkma lütfen çok zor biliyorum ama doktorunu ara sor bir acile git prolutun Depot yaptır ben öyle yapıyorum yarında kontrole gidersin baksınlar 2 gün üst üste sonrasında 3 günde bir yaptiriyorm bu dönemlerde ufak lekelenmeler çok normal diyorlar 9 ay kanamasi olan arkadaşlar var her denileni dinleme ve üzülme bazı Doktorlar hemen tersini söylüyor sakın telaş etmeyin yatın ve dinlenin. Progestan dexs iğne kullanıyormusun çok geçmiş olsun Bol dua edelim
Olmaz cnm inşallah içini ferah tutGünde dört tane progestan fitil ve günde bir tane prolutex iğne vuruluyorum transferden bu yana.
Çok teşekkür ederim inşallah bebeğime bir şey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?