2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Canım hic korkma hamıleyken antibiyotik içiliyor ona gore verıyolar sonucta ıllakı 9 ay boyunca ınsanlık hali hasta olmıcaz dıye bısey yok bol c vitamın meyve vs vs toparlanırsın hemencik cok gecmıs olsun

Canım hic korkma hamıleyken antibiyotik içiliyor ona gore verıyolar sonucta ıllakı 9 ay boyunca ınsanlık hali hasta olmıcaz dıye bısey yok bol c vitamın meyve vs vs toparlanırsın hemencik cok gecmıs olsun
Ay icimi cok rahatlattin gercekten canim benim Allah ragzi olsun cok endiseliydim cidden kac kez doktoruma sordum yinede rahat edemiyordum iyi oldu mesajin Rabbim saglikli sihatli ilerletsin gebeliklerimizi insallah ya cok korkuyoruz bisi olucak die

Canım enfeksiyon daha zararlı hamilelikte. Bence önceliğin enfeksiyonu yok etmek olsun. Hem doktorda hemşirede sorun olmaz demiş güven ve kullan.

Canım enfeksiyon daha zararlı hamilelikte. Bence önceliğin enfeksiyonu yok etmek olsun. Hem doktorda hemşirede sorun olmaz demiş güven ve kullan.
Öyleymis canim ya simdi doktorumda yazdi kan degerlerimde baya artis var cok fazla enfeksiyon cikmis en düsük verildi antibiyotik zaten insallah düzelirim bian önce
Öksürük cok fazla ondanda korkuyorum

Öyleymis canim ya simdi doktorumda yazdi kan degerlerimde baya artis var cok fazla enfeksiyon cikmis en düsük verildi antibiyotik zaten insallah düzelirim bian önce
Öksürük cok fazla ondanda korkuyorum
İnşallah biran önce toparlanirsin

Ay icimi cok rahatlattin gercekten canim benim Allah ragzi olsun cok endiseliydim cidden kac kez doktoruma sordum yinede rahat edemiyordum iyi oldu mesajin Rabbim saglikli sihatli ilerletsin gebeliklerimizi insallah ya cok korkuyoruz bisi olucak die
Benım Cevremde de hamiş arkadaslarım var onlarda grip oldu hatta bırı kum döküyor hepsi kullanıyor antibiyotik hic bişeycik olmaz amin inş

tüp bebek 2.denemem
Bt hcgm 9.günü 144
11 günü 223
14 günü 417
Artışlar 2katı değil morelim çok bozuk dış gebelik olma ihtimali böyle olupta sonrada bebeğine kavuşan varmı

Evet öyleymiş ama 2kat değil o yüzeen çok endişeliyim 6.5senelik evliyim be ilk defa pozitifi gördüm çok zor bir durum
Bencede degerlerin güzel canim bosa strese girme articaktir zaten. Tebrik ederim hayirli bi sekilde devam etsin insallah bende 7 senelik evliyim bu 4.cü denemem Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Bencede degerlerin güzel canim bosa strese girme articaktir zaten. Tebrik ederim hayirli bi sekilde devam etsin insallah bende 7 senelik evliyim bu 4.cü denemem Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Evt öylede bende 6sene bekledikten sonra doktorun dış gebe olasılığı var diyince yıkıldım çok zor rabbim herkesi sevindirsin

tüp bebek 2.denemem
Bt hcgm 9.günü 144
11 günü 223
14 günü 417
Artışlar 2katı değil morelim çok bozuk dış gebelik olma ihtimali böyle olupta sonrada bebeğine kavuşan varmı
Benimde tam iki kat artış olmadı %60 olması yeterli çok korkmuştum şu an hamileyim ikizler 2 gün önce kalp atışlarını duydum bu 3. Denememdi. Daha önceki iki denemem dış gebelikle sonuçlanmıştı onlarda değerlerim 3 katı olarak felan artmıştı hiç beklemiyorken kese muayenesinde dış gebeliklerle karşılaşmıştık.

Kızlar sata göre 7+1 hamileyim. Eylülün 28 inde beşinci gün embriyosu transfer edilmişti. Önceki gece aşırı kusmam oldu dün acilde serum takıldı. Sonra dün kadın doğuma gittim bebek gayet iyiydi kalp atışı vs yerindediydi. Bugün akşam üstü çamaşırımda koyu kahve-kırmızı gibi akıntı fark ettim malum progestan fitil de kullanıyoruz o da akıyor. Peçeteyle sildiğimde kahverengi gibiydi. Hemen bir fitil koyayım dedim parmağımın ucunda kan vardı çıkardığımda. Çok korkuyorum bir şey olmuş mudur kafayı yiyeceğim

Normal bu dönemde doktorunuzla görüşün kanama yoğunlaşırsa pruluton yazar korkmayın bolca dinlenin ve sıvı tüketin mümkünse doktora gidene kadar tuvalet ve yemek dışında hareket etmeyin

Hiç korkma lütfen çok zor biliyorum ama doktorunu ara sor bir acile git prolutun Depot yaptır ben öyle yapıyorum yarında kontrole gidersin baksınlar 2 gün üst üste sonrasında 3 günde bir yaptiriyorm bu dönemlerde ufak lekelenmeler çok normal diyorlar 9 ay kanamasi olan arkadaşlar var her denileni dinleme ve üzülme bazı Doktorlar hemen tersini söylüyor sakın telaş etmeyin yatın ve dinlenin. Progestan dexs iğne kullanıyormusun çok geçmiş olsun Bol dua edelim

Günde dört tane progestan fitil ve günde bir tane prolutex iğne vuruluyorum transferden bu yana.

Çok teşekkür ederim inşallah bebeğime bir şey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…